Baby jogger city versa
Mate ho niekto? Ako ste spokojne?
@home1 nie ja mam teraz sportak Jane MUUM ale chcem iný potrebujem nieco s lepsou skladnostou a väčšou strieskou a celkovo iný no....
@katrenka111 ahaa,no nam skladnosť problem nerobí,kufor v aute je velky... ale všimla som si na muum že tu striešku mohli niak lepšie domyslieť ked sa da kočík do lahu..ale povedzme si popravde,žiadny kočík nie je dokonaly 😉
@home1 no jo je fakt kratucka a aj ten material nic moc...
No hadam sa už rozhodnem pre nejaký 🙂
@katrenka111 držím palce 😉
baby kuknite tie co mate zálusk na versu..... myslíte že je fakt taka ťažka????to snad nie....
http://www.emimino.cz/diskuse/baby-jogger-city-...
Mamicky,
neviete ako je to s vanickou? je nejaka vanicka na Versu? ake ma rozmery? kde da da objednat? ja mam BJ City Select, a som s nim velmi spokojna, ale tato Versa je fakt dokonaly kocik, chcem ho odporucit kamoske len chcem zistit este info o vanicke, ona ho potrebuje pre male babo od nar. Diky za kazde info!
@katrenka111 ahoj, prosim ta ako su na tom zadne kolesa? maju tam odpruzenie? ked si bola v tom obchode ho pozriet..... vsimla si si ci ma odpruzene zadne kolesa? tzn. ze sa bude lahsie zdvihat na obrubnik..... Ja mam City Select a tam to nie je odpruzene na zadu a dost to tam chyba.....
@katarina6 no ževraj je odpružený celý ale nejak som si to nevsimala až tak....isiel fajn lahko....
baby ktoré mate už versu??? ako ste s nou spokojne????
@katrenka111 ved ju uz kup, uz na nu cakas dlho, urcite stoji zato!
@ifkael no nie som na 100%rozhodnuta kedže strieska je ovela mensia ked je v lahu ako city mini....
myslím si, že Brio je víc prostorné, než Versa..
@madamecrazy no nemyslím si... Brio sa mi akosi prestalo pacit....je to vätší športak....ja už nieco mensie.... 😉
@katrenka111 ale versa je o kolko mensia od bria? 😕
@ifkael mensia??? myslis??? to ma zaujíma....
@katrenka111 no nemyslim ze je mensia a pises ze hladas mensi kocik...ale videla si ju? brio ma akurat rucku taku divnu, aj konstrukciu, moj muz hovoril, ze vyzera ako kosacka...ale aj tak to bol paaaan kociiik, neviem ci lepsie neurobim ako ho kupim namiesto versy... to hojdanie je uuuzasne. pohodlie pre maleho ked chcem, velka strecha - asi by som nemala spekulovat..
@ifkael no hej videla som versu gt a prisla mi taka sikovna...brio mi príde oproti verse vätsie.... len neviem ci je versa dost siroka?? asi ako brio nie???
No ja som chcla brio ale neviem nejak sa mi nepaci už, ta otrasna rucka, velký kosik, fakt je to ako kosacka 😵 ano mojmu mm sa nepaci....
@katrenka111 aj mm frflal, ze len nech ho uz zase nekupim...on stale len si svoje omiela... elite bol fajn... a beecko este starsie.
@ifkael a co mini to si tiež mala???
@katrenka111 gt cko...aj som tu v lete davala fotky s malym tusim
@ifkael a kolko mal malý ked si ho mala ten bol v pohode??? a preco vlastne menis stale iný kocik???hmm?? 🙂
@katrenka111 ked sa mi nieco nepozdava, tak si kupim druhy.. viem ze nieje ziadny uplne idealny, ale uz toho nemam moc vyskusat... aspon co som chcela.
no v mini ked sedel moj 3,5 rocny syn, a sedel po sirke, nie normalne, ale tak bokom.... a uplne v pohode sa tam zmestil...fakt siroky az moc
ale muza nestriedam...on ma svoje zaluby a konicky, do toho mu nekecam...
@ifkael ano??? ciže aj Versa by mala byt potom??ja sa bojim tej sirky no a este tých koliesok že ake .....
@katrenka111 sirky sa neboj a kolies tiez nie..
ja niesom na 100% presvedcena ze je to presne to co chcem...bojim sa, ze to dopadne tak, ze ju kupim a o dva tyzdne budem predavat... a uz sa mi nechce dotahovatt s kupujucimi, lebo kociky ked davam dalej fakt ako nove, aj spustim dost a aj tak ked niekto skusa a vykruca sa...nemam nato nervy! och!!!
asi by som si mala nechat nasu zippku pokym sa nerozhodnem... nech to uz je na "furt" ... a hadam by to uz mohlo byt len sikovne plusko..
Ahojte, chcem sa spytat, ci mate niektora versu a ste z BA, alebo ci ste niektora videli versu nazivo v niektorej predajni v BA a blizkom okoli... Ak ano, KDE??
Pretoze vsade som natrafila len na poznamku "mame len na objednavku"
a bez vyskusania ju objednavat nechcem.
Mam 6 mes. mimi, myslim, ze pre nu by to bol idealny kocik, nakolko sucasny je super do terenu - Silver Cross Sleepover klasik - ale na prevoz autom je velmi tazky a zle skladny... Vdaka za info.

@katrenka111 áno 😉 a ty maš teraz aky kočík? drobca maš ešte vo vaničke a riešiš pre neho športak?