Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
@micva dakujem a v dazdi cez to okienko nenaprsi? ale aj tak je vlastne to okienko vo vyske ze dietatko cez to aj tak nepozera, ci?? takze ty si spokojna s nim, lebo rozmyslam ze vratim ten original a objednam tento. Je na neho nejaka taska v com ho nosis?
@ivka_marek nie, uz sme boli v dazdi parkrat a nenaprsalo, vzdy ho trosku zatisnem pod striesku a nie je problem 🙂 no moja vidi aj cez igelit a ked sedi, tak vidi, ked lezi, tak nie 🙂
taska na igelit ci na kocik? lebo ja jedine co mam, je ta zadna cast na zips na kociku, ale to za tasku nepovazujem 🙂
@micva hej, to co ma vrecko vzadu, akoze taška, ale to nie je vlastne taška, ked to skaldam zavadzia...
myslim obal na ten pršiplašt, lebo k originalu nic nie je..co mam teutoniu tak mam pekne na to obal
@ivka_marek vies ze ani neviem, v com to bolo? tusim v nicom, len v nejakom mini vrecku igelitovom. ale to uz isto nemam. ja ten igelit stale beriem so sebou a tu "tasku" som mala dolu, tak nezavadzala, akurat mi vadi, ze sa opacne sklada kocik, ze je sanca, ze sa umaze v aute :( ale davam pozor.
@micva dnes si Peta protestovala v kociku, kedze sa neda dat uplne na kolmo, bola vo fusaku ktory tam dobre nesedi, a mala na sebe hrubu bundu, tak sa nevedela posadit a bola v takom divnom uhle...
ten trojkolesový britax je úúúžasný, má aj strieborné rámy, len škoda, že na strechu nedali hneď všetky tri časti látkové, zas je tam sieťka. Ale vyzelá božsky. 😎
@ivka_marek no mojej to vyhovuje, ale skusala som to dat viac do sedu, pod operadlo som natisla tu sietku a drzalo to.
Ahojte dnes má práve napadol celkom dobry napad. Už dlhsie som rozmyslala nad nejkym vreckom na igelit. Spomenula som si na obaly v ktorých sa predava spodné pradlo. Skoro kazdy má doma. Pasuje z h&m z chlapčenských slipov napr. 😀
nánožník doma 🙂 nakoniec som kúpila výhodne Pinkie, a okrem toho že je asi najkrajší aký som skúšala ale aj dobre sedí 🙂 🙂
@lenkan3 super aj ja xhanam nanoznik..nepridas foto ako to vyzera?
@danielka1989 nafotim a hodim, ale je tu uz foto na 10 str. od samady 😀
Ahojte, odedneska nam chodbicku zkrasluje nas novy britaxik 🙂 dpifam, ze budem spokojna...jaky do nej mate fusak na zimu?je nutny nanoznik?nebyla jsem si jsita, ci je to nutnost, mame lodger fusak, tak ci aj nanoznik koupit...
Muzem se optat?ako resite tasky na kocik?lebo ked mam zada sklopene tak napul ttak taska narazi no te strisky co je dole-...nebude to casem uchat deti do havicky?ci mam spatny odhad?a bude to ok?
Ahojte.Aj ja rozmýšľam nad britaxom.Videli ste už novinku roku 2013?Ani tie nemajú nánožník,pláštenku a tašku.Ale majú krásne nové farby.
@strihalka najprv k nanozniku - podla mna asi aj ano, kedze nemas nepremokavy fusak a ked bude snezit nemusis davat igelit. Co sa tyka tasky tak ano, ked je kocik zlozeny na lezato, taska zatlaca na hlavku. Stalo sa mi parkrat ze maly zaspal, tak ja som ju davala dole pod kocik, alebo mala prehodenu cez plece 😀
@strihalka ak je teda nepremokavy tak netreba 🙂 nazivo som Lodger nevidela. Pinkie mam doma ale este som nestihla nafotit, ale je na 10 strane foto od Samady 🙂 Ja uz mam 1,5 rocneho chlapceka a som rozmyslala ze uz fusak asi ani nebudem pouzivat, tak som nakoniec kupila nanoznik. Kedze ani jeden nesedel ktory som v predajni skusala, tak som myslela ze nanoznik ani nebudem riesit, ale jedna kocka tu na MK predavala novy Pinkie tak som neodolala. Mozem povedat ze z tych co som skusala sedi najlepsie 🙂 Mozno by mohol byt o trolinku sirsi, ale to je tym ze moj Jakub je sidlo a furt sa mechri, tak mi to trosku na bokoch uteka 🙂
@micva ahoj pozeram ze si dost namakana co sa tyka kociarika , dnes nam dosiel a ma trapi hlavne ta sietka na strieske, sa tazko cita celych 11 stran prispevkov a nejak nemam ani na to cas 😉 , tiez mam cerveny, nepremokava ti ten material, ze ten cierny alebo kremovy ma taky nepremokavejsi material. dik za odpoved
@alexandrapavljukova neviem, ci maju ostatne nepremokavy, ale mne este nezmokol nastastie 🙂 je to taky iny material, davam si pozor, aby nezmokol, takze netusim ,ci je nepremokavy. nosim so sebou vzdy igelit a do tej sietky som si dala dosit cierny kus latky a idem to tam suchym zipsom nejak vlozit, aby to drzalo, cez zimu predsalen menej fuka, ked je roztiahnuta strieska a nebude tam sietka.
ze do tych bocnych kusickov latky z jednej aj z druhej strany ten striesky ( co su pobokoch sietky ) nasijes suchy zips aby to drzalo??neviem si to predstavit ako to urobit, som videla ze niektore kocky si davaju ako gombicky-cvoky a to uz vobec netusim ako na taky maly kusocek co tam ostal vedla zipsu to tam dali, lebo mi teraz na zimu ta sietka dost vadi a ta strieska je super ked je uplne otvorena. A co sa tyka ked mas fusak davas aj nanoznik este, som si vsimla ze bud pinkie tu baby kupuju alebo ten emitexovy, ze v pohode to tam potom natlacis aj fusak aj nanoznik, mam v tom chaos, predtym som mala automaticky ku kociaru aj nanoznik , normalnu striesku a som neriesila take 🙂 diik
@micva ze do tych bocnych kusickov latky z jednej aj z druhej strany ten striesky ( co su pobokoch sietky ) nasijes suchy zips aby to drzalo??neviem si to predstavit ako to urobit, som videla ze niektore kocky si davaju ako gombicky-cvoky a to uz vobec netusim ako na taky maly kusocek co tam ostal vedla zipsu to tam dali, lebo mi teraz na zimu ta sietka dost vadi a ta strieska je super ked je uplne otvorena. A co sa tyka ked mas fusak davas aj nanoznik este, som si vsimla ze bud pinkie tu baby kupuju alebo ten emitexovy, ze v pohode to tam potom natlacis aj fusak aj nanoznik, mam v tom chaos, predtym som mala automaticky ku kociaru aj nanoznik , normalnu striesku a som neriesila take diik
@alexandrapavljukova no ja chcem z vnutornej strany dat po krajoch suche zipsy a zvrchu bude ta strieska so suchymi zipsami, tak by to snad mohlo drzat 🙂
@micva tak ja som uz zapojila svoju mamku do toho, vyucenu krajcirku tak snad este daco vymysli , lebo dnes by sa mi tak zislo aby to bolo skryte
@alexandrapavljukova no ved ja sa musim tiez donutit to uz konecne urobit a uvidim, ako to bude, potom nafotim 🙂
ako riesite kamienky v kolieskach? vyberala som ich ako popoluska a ostali mi po nich riadne kratery.

@lindarty jéééj ďakujem, nedávno som ho tam hľadala a ešte nebol, si zlatá, že si poslala link 😀