icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

kika7786
6. máj 2013

@poisonblu ...fakt? ....dik za info, ved aj na tom druhom obrazku vyzera nie moc lakavo, potom si si kupila ten Britax organizer ?

poisonblu
7. máj 2013

@kika7786 nie, nemam ziadny....nakoniec som si povedala, ze naco mi to budwe..kapsa je tam velka, aj kosik....takze veci mam tam

stipec26
7. máj 2013

@poisonblu mne tam chyba ten organizer... ja som mala pegperego predtym kocik a tam sami dala aj taska na rucku polozit, a tu nie, tak aspon to budem pouzivat na odkladanie mojej kabely

...ale jedno negativum mam - ten kosik je fakt malicky... ja mam tri deti, potrebujem veeeeeela miesta 😀 😀 😀 😀

poisonblu
7. máj 2013

@stipec26 mne to zatial staci...mam susedu s dvomi detmi a ona nosi na chrbte batoh s ich vecami..a ja kabelku nenosim, ked idem s kocikom, peniaze a doklady supnem do kocika..a ked ideme mimo dedinu, tak beriem velku tasku, tak kabelku mi netreba

stipec26
7. máj 2013

@poisonblu ved jasne... kadza mame vlastne potreby ....len som myslela, ze ked idem nieco vyberat, tak som si to tam polozila a mozem sa prehrabovat... takto sa to neda, aby som si nepokazila striesku /a keby som mala batoh, asi tiez by som ho tam kladla, je to otazka zvyku/ 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉
ja skor teraz kabelu, je mi to jednoduchsie + obcas mam manducu na sebe, tak uz batoh mi teda netreba, mam co nosit uz svoje kg 😀 😀 😀 😀 😀

6mia6
7. máj 2013

@kika7786
@poisonblu ja mám doma originál organizer a nič lepšie som si na kočík nemohla kúpiť. Ja som spokojná

poisonblu
7. máj 2013

@6mia6 hodis foto ako to vyzera s tym organizerom? Lebo ten uni ani dobre nevyzeral na tom kociku

6mia6
7. máj 2013

pači sa
@poisonblu

poisonblu
7. máj 2013

@6mia6 diky...ale mne by to tam asi zavadzalo kvoli zipsu na tej kapse, tam davam veci...

6mia6
7. máj 2013

@poisonblu ja tam mám len dve plienky kdyby neco. Je to na suchý zips takže jednu stranu odopnem a vyberám. Ale určite to zavadzia

meggieerika
8. máj 2013

@hannah25 ja mam original plastenku na kocik......... odkupila som si od kamaratky.......ona ho nepouzivala, tak mi ho predala......

kika7786
9. máj 2013

kočky, šila ste si niektorá podložku do kočíka? .... ja som sa pokúsila ale nejak sa nevydarila ☹ ....nemáte s tým skúsenosť, strih 🙂....

jarmillka
10. máj 2013

Dievčata, nebola by nejaka z vás ktorá si dala šit kryt na tu sietku v strieške, taka zlata a neposlala mi rozmery? Alebo strih alebo podla čoho ste to davali šit? Ja na kočiarik ešte len čakam,tak nemam možnost odmerat, a chcem to mat ušite čím skor.... Dakujem vopred...

poisonblu
11. máj 2013

@jarmillka toto ma niektora z kociek v albume..dufam, ze sa nenahneva, ze som to sem dala

jarmillka
11. máj 2013

@poisonblu jeeeminenky dakujem ti velmi velmi pekne 🙂

marianka3
11. máj 2013

Ahojte! Uvažujeme nad kúpou kočíku Britax b-agile 3 2013, len by ma zaujímalo: dobre sa sním jazdí v zime v snehu?
Ďakujem za info.! Pekný dník! 😵

6mia6
11. máj 2013

@marianka3 my máme za sebou zimu s kocikom a v pohode, v kaši som zaaretovala koliecka a fičali sme. 😀

marianka3
11. máj 2013

@6mia6 superrr 😀 😀 😀

stipec26
13. máj 2013

kocky blba otazka, ale je ina sietka proti hmyzu na kocik hlboky a iny pre sportak?
lebo mam teda sietku, ale neviem ako ju uchytit na britax

stipec26
13. máj 2013

a inak dnes som kupila tuto slnecnu clonu - a nie je to samozrejme ako tie vase super priamo usite, ale ucel to plni... teda na striesku, kde je sietka (nedavam to pozdlz ako je to na obrazku, ale teda z boku na bok)
http://www.brendon.sk/Products/Details/34164

kitty88
13. máj 2013

@stipec26 daj foto ako vyzera ta clona na kociku 😉

stipec26
13. máj 2013

@kitty88 nooo nic moc to vyzera 😀 😀 😀 😀 😀 mozno keby som kupila tmavu farbu by to bolo lepsie, ale uz som nechcela dalsie cierne .....muz mi kaze si tam prehadzovat plienku... co tam samozrejme nedrzi, ked zafuka tak ide prec, ani stipce (do vlasov, co som pouzivala pri hlbokom nedrzia) a ze si to tam mam nejako prisit - tak sa mu smejem, ze to si rovno mozem pristit tie cvoky z tej profi clonky - a to sa mu zase napacilo.... takze namiesto plienky mam aspon toto

stipec26
13. máj 2013

ale kupila som si aj haky na tasku, bundu a tak....tak som spokojna
http://www.brendon.sk/Products/Details/26861

hannah25
14. máj 2013

baby kde zohnať možno lacnejšiu plláštenku na britax b agile? tu na mk majú novú za 19e...nepredávate niektorá? mne nepasuje z veľkého športiaku.

anncovicka
16. máj 2013

@poisonblu Nenahnevá 😉

poisonblu
16. máj 2013

@hannah25 ja som kupila univerzalnu, pozriem ti kde a za kolko..pasuje super

poisonblu
16. máj 2013

@hannah25 kupoila som v www.prenasedeti.sk a stala 7,40€

hannah25
16. máj 2013

@poisonblu no to znie lepšie ako 18 € originál a fakt ti dobre pasuje? ako ju mas cez strechu myslim ako ju mas uchytenu lebo nne vsetky letia dole.

jenny6
16. máj 2013

@poisonblu Myslíš túto? http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product... Práve zháňam tiež 🙂

poisonblu
16. máj 2013

@hannah25 ona ma suchy zips pri rucke, takze okolo rucky to upevnis