Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
a si spokojna, kolko merias? ja mam 175 cm, nebude mi maly?
pozeram na tu stranku quinny, kde maju tento kocik. zvazujem velmi velmi jeho kupu a chcem sa spytat aky je rozdiel medzi modelom 2013 a 2012? okrem farby 🙂
Dnes mi prisla podlozka do kocika, sice troska v inom prevedeni ako som chcela, lebo tu latku uz nemali, ale som spokojna, kocik to pekne ozivilo.
@adazdca Ja som tiez nasla len na tej stranke co kitty, lacnejsie uz nie. Nakoniec som kupila cez bazar 🙂
@zuzanazuzana Ahoj kde si kupila tu podložku pls? aj na madlo je to krááásne 😉
@akova dakujem, to mam zo sashe.sk, site na mieru, vyslo ma to spolu 23 euro.
http://www.sashe.sk/konvalinka
@adazdca ahoj. už ho mám pol roka. predtým som mala trojkombináciu casualplay s4. Ja hovorím že keby som mala ešte raz kupovať kočiar tak kúpim britax hneď od začiatku, je perfektný, ľahko sa skladá, rozkladá, ovláda... Malý má 10mes., 10kg. a v pohode sa tam zmestí, vyspí... je tam veľa miesta a ked leží je tak schovaný pred vetrom, daždom...ja môžem len a len odporučať...dúfam, že som pomohla...
@zuzanazuzana chcem sa spytat, ze ci vsetky 3 ks spolu boli za 23,- Eur? clona,podlozka+ochrana madla? 😒 som nakukla k nej do albumu a len podlozka bola za 20,-
@adazdca ta otazka asi nepatrila mne, vsak? lebo ja nemam clonu a mna podlozka stala 18 euro a potah na madlo 5 euro.
@adazdca rucka sa sice neda polohovat, ale myslim, ze ti bude ok... ja meriam 167 cm a myslim, ze keby som mala aj par cm viac, tak by bol dobry. a som spokojna, mam sice trojkolku a vraj stvorkolky su stabilnejsie, ale podla mna je aj tak super 😉 btw. ja mam tiez podlozku od konvalinky zo sashe 🙂
@adazdca ahoj, ja mam 171 a je mi akurat, no mozno by som brala trochu vyssiu ručku, predtym som mala teutoniu a tam som si davala rucku vyssie
@adazdca ja mam 174 cm a je mi akurat do ruky. Ja som spokojna.
@lubenka78 krasne 🙂 @zuzanazuzana pekne to ozivilo kocik
@adazdca Ako ktorá,kúpila som viac... Konkrétne tá moja vyšla 1m
6,99, ale lepší prehlad budeš mať na http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/categories/de...
prosím Vás, tie ktoré máte tento kočík, ako dlhé sú Vaše detičky? lebo ja som ho včera skúšala, je perfektný, ale malá mala nad hlavou tak 5-7 cm a to má 8 mesiacov, tak sa bojím, že koľko nám vydrží. dík za odpovede
@jarkamartin moj ma 90cm a este tam ma kopec miesta ,bude mat 2 roky
@malinovka333 Ďakujem, za odpoveď, už som sa cez víkend rozhodla, že ho kúpim, takže si mal len utvrdila v rozhodnutí 🙂
@jarkamartin a v zime sme sa tam v pohode zmestili s hrubym fusakom,ja som spokojna urcite budes aj ty 😉
AHOJTE. akú máte pláštenku lebo mne na britax agile 3 kolesový dáko nepasuje a to stála vyše 19 eur.

@anncovicka Ahoj. Našla si Britax B Agile stvorkolku za nejaku super cenu? A kde si videla za 169? dik ADA