icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

kitty88
29. júl 2013

@sisi1986 rukovat je penova

ketusik
30. júl 2013

Ahojte, musim napisat pozitivnu recenziu na tento kocik. Cakala som na hnedu farbu mesiac a pol a nelutujem. Je velmi pekny a nehovorim o tom aky sikovny je samotny kocik. VELMI odporucam! Lahky, dobre ovladatelny, priestranny a super ulozny! Nie je o com 😉

stipec26
30. júl 2013

no ja uz cakam, kedy tej moj krpec trosku podrastie... mam stale pocit, ze je tam strateny 😀 😀 😀 😀 tolko miesta ma okolo seba, aj pod sebou, aj nad sebou 😀
a stale si neviem zvyknut, ze na neho nevidim... chyba mi moj stary kocik 😢 fnuk 😝 😀

poisonblu
31. júl 2013

@stipec26 ja nosim malejo v tomto kociku od 6.mesiacov a teda strateny sa mi ta, nezdal...to v sportaku, co mame z 3 kombinacie by sa aj dve deti odviezli...😀

1maruska
31. júl 2013

@lienocka23 ahoj, musim povedat, ze aj mne sa trocha hybe hore dolu.

sisi1986
31. júl 2013

@kitty88 ďakujem, veľmi si mi pomohla

sisi1986
31. júl 2013

baby ešte by som sa chcela spýtať, či nemá niekto reálne fotky kočíka Britax b-agile desert sand? našla som ho na nete a páči sa mi viac fossil brown. ďakujem

martina22222
31. júl 2013

Ahojte, aká pláštenka sa hodí na tento kočík, budem mať 3 kolesový? existuje aj nejaká univerzálna? kde ste ju zohnali?

dadika2504
31. júl 2013

@martina22222 ja mám síce 4 kolesový, ale pláštenku som kupovala v aladin kočíky v HC(majú aj eshop) chcela som originál britax a majiteľ mi radšej odporučil emitex, vraj pri polohe ležmo by mi bola britax pláštenka krátka 😉

mia501
31. júl 2013

@dadika2504 ahoj mozes mi poslat stranku ktoru presne plastenku mas? aj ja potrebujem

lenkas01
31. júl 2013

@sisi1986 je to penova rukoväť

lienocka23
1. aug 2013

@1maruska v obchode mi ale povedali ze to tak ma byt a ze sa musi trochu hybat. a skusala som aj nove kociky tak aj nove to tak maju. tak asi je to ok. Ale dakujem 😉

lienocka23
1. aug 2013

@dadika2504 to ti povedal trosku blbost. Ja mam original plastenku britax a aj v polohe lezmo je uplne v pohodicke 🙂

dadika2504
1. aug 2013

@lienocka23 neviem, neriešim a je mi t jedno 😉 Odpovedala som vlastne na otázku univerzálnej pláštenky 😉 S tou čo mám som spokojá a chcem ju vyskúšať aj na pp gt3, lebo tam tá originál je fakt na dve veci 😒

mia501
1. aug 2013

@sisi1986 rukovať je penova 🙂

mia501
1. aug 2013

baby prali ste už potah z kocika? alebo ako cistite? ... my mame fialovy a flaky dost na nom vidno, mame aj podlozku ale ajtak mala ho dokaze zababrat 😀

valerko2004
1. aug 2013

aj mi ho mame swuper sa ovlada mame cierny ja si pochvalujem 🙂

bubinko83
1. aug 2013

daju sa na tomto kočiku polohovat nožičky? ake ste postrehli negativa? Ma aj nanožnik?

kitty88
2. aug 2013

@bubinko83 nozicky sa polohovat nedaju, akurat sa da vytiahnut ta latka hore, ze su vyssie (vid foto). zatial jedine negativa, ktore som na nom nasla, su tie kolieska, ale ked ho chces vyuzivat len do mesta, na nakupy a pod. a nie do nejakeho hrbolateho terenu, tak su ok a tiez sa opierka chrbta neda dat uplne kolmo, ale da sa to zariadit, ked sa s tym troska pohras 😉 a madlo je dost vysoko, ale to nepouzivame, neskor dokupim hraci pultik... inak je super a ja som spokojna

meggieerika
3. aug 2013

@mia501 prat som este neprala, ja ho cistim kefou a s jarovou vodou............ moj maly ho tiez dokazeeee uuuzasne zababrat, u nas dlho cisty umyty nevydrzi............ 😀 🙂

alexis13
5. aug 2013

babule mate niektora vanicku alebo autosedacku na tento kocik???? real foto nemate????

aaaaa ked ste si dali sit fusak alebo podlozku hodite mi prosim vas cenu a link odkial dakujeeeeem

alexis13
5. aug 2013

@samada ahoj to si sama šila? das mi nejaky navod alebo co mam vsetko kupit neveim ci mam doma ucit sit viem aj masinu mam alebo dat si nekomu usit.....dakujem

samada
5. aug 2013

@alexis13 ja som mala pinkie podložku s opicou, ale chcela som zmenu, tak mi svokra ušila iba nvú obliečku na podložku

lenkas01
7. aug 2013

@samada ja som kupila tiez vlozku z pinkie ale tu s dinom predlzenu aby bola az na nozicky, odtial mam aj tasku aj nanoznik a mame cely set este dam usit potah na madlo (alebo kupim ten pultik) a chcem aj prekrytie na sietku na striesku

lenkas01
7. aug 2013

nase vylepsenie este mame aj nanoznik (taky pasikovy ako je aj taska)

poisonblu
8. aug 2013

@lenkas01 to je krasne...pozeram, ze maju aj cervenociernu kombinaciu pre nas kocik..hm, len 50 ecok...a ty si vlastne dala dolu tu povodnu tasku z kocika?

6mia6
8. aug 2013

Ahojte tak náš kočík má už rok a látka na strieške je už vyblednutá ako keby vyšúchaná, máte to aj vy?? Máme červený. Reklamovať sa to asi nebude dať? Ako sú na tom vaše kočíky

lenkas01
8. aug 2013

@poisonblu no tam je ta taska - vrecko za hlavou ale to som dala dole na leto a ma len tu sietku nech mu to tam prefukuje a tato taska je na rukoveti zavesena ... no viem je to dost ale ja som to chcela 😀

poisonblu
8. aug 2013

@lenkas01 ja uz mam pinkie podlozku macika..a teraz na zimu idem kupovat origos britax fusak..tak toto mu asi na jar kupim