icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

lusiela1
16. júl 2013

@momamo ahoj podložky šijem aj ja...

marcelina11
16. júl 2013

@vicky17 a nepadal ti? ked sa to neda uchytit dole..

zuzi1409
17. júl 2013

môžem sa opýtať ? nevadí deťom či už menším alebo väčším, že sa nedajú polohovať tie nožičky ?

paszelkasp
17. júl 2013

@zuzi1409 my ho mame asi mesiac a nasej malej to zatial nevadi.

86
17. júl 2013

prosím vás nevadia vaším detičkám po bokoch tie tyčky čo sú len prekryté látkou od kočíka? lebo má ked mi v sede náhodou zaspí, tak sa skoro vždy buchne hlávkou do tej tyčky, kedže sa tak zosunie do boku. riešili ste to nejako? lebo máme aj podložku s bočnicami ale tá nesiaha až po tie tyčky. a ešte som sa chcela spýtať, či vám tam sedí pekne ten nánožník od pinkie. Ďakujem

vicky17
17. júl 2013

@marcelina11 ja som normalne pretiahla dovnutra pasy z kocika a tie to drzali. sem tam sa to zosuchlo, ale som ju vytiahla aj s fusakom a v pohode 🙂

beatricer
17. júl 2013

Pridávam svoju skúsenosť a hlavne náš tuning. Sme s ním veľmi spokojný a krpaňa sa v ňom rada vozí. Všetko som si dala ušiť u jednej pani cez český mmb a s doplnkami som veľmi spokojná. Na clonu a striešku som našila pár kúskov suchého zipsu aby to držalo.

poisonblu
17. júl 2013

@beatricer nadherne...kolko vysiel ten nanoznik a ako to tam mas upevnene?

86
17. júl 2013

@beatricer úplne super to máš poriešené, fakt velmi pekné. kolko ťa to celé stálo? a ten nánožník je taký teplejší alebo tenší? tá clona sa ti tam dá zazipsovať? mohla by si mi prosím ťa poslať kontakt na tú pani? ďakujem

beatricer
17. júl 2013

@poisonblu,@86 u tejto pani som si objednávala www.mimibazar.cz/bazar.phpID243892
Ma veľmi šikovné ručičky, nádherné výtvory. Je problém si vybrať. Nánožník ma vyšiel 450Čk je z nepremokavého materiálu, a zateplený. Tá pásikavá látka je bavlna - tá premokne preto som si ju dala len na boky. Krpani naozaj nebola zima a pripevnený ho mám zo spodu ako sú kolesá na suchý zips a potom hore po bokoch je tiež zips. Hore na tej pásikavej látke sú ešte našité také ušká no tie som nemala o čo prichytiť tak som si tam našila gombík - bielu kvetinku. Nánožník dobre drží aj keď je to len na suchý zips. Ja som si u nej objednávala nánožník, clona, vložka obojstranná, taška na rukoväť,madlo, návleky na topánočky a držiak na fľašu a dokopy ma to vyšlo 1670Kč ale presne koľko to bolo euráčou si už nepamätám ale asi okolo 80. Možno si poviete trafená toľko dala za tuning ale páčilo sa mi to. Niekto vymieňa každú chvíľu kočík no a mi takúto výbavu.

beatricer
17. júl 2013

@poisonblu ,
@86 nedá sa otvoriť pridávam ešte raz http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=243892

86
17. júl 2013

@beatricer ďakujem ti velmi pekne za info aj za kontakt 🙂

stipec26
Odpoveď bola odstránená
86
18. júl 2013

@beatricer prosím ťa a tú clonu tam máš ako upevnenú pomocou tých suchých zipsov?

beatricer
18. júl 2013

@86 áno suchým zipsom. Nastrihala som si len také malé kúsky a ručne prišila. Na každej strane mám tušim 5 zipsov. Na kočík sa to šilo veľmi ťažko. Ale je to tam a výsledok stál za to. Niektoré si to prišili celé na stroji. Ani to nie je zlá varianta.

86
18. júl 2013

@beatricer Ďakujem

ivanazv
18. júl 2013

@86 ja ju mám upevnenu pomocou tých čiernych cvočiek či jak sa to volá, také malé čierne gulaté veci 🙂 jedna sa prišije na tu clonu a jednu na tu sietku a spojím...a drží ako chluchý dvere.....a pár centová záležitost a jednoduché......ak náhodou nád foto....

lienocka23
18. júl 2013

Ahojte maminky. Mám otázočku. Asi od marca sa vozíme v Britaxe B-Agile ale až asi pred mesiacom sme si s manželom všimli, že ručka (rukoväť) kočíka sa nám hýbe smerom hore a dole, že už nie je taká pevná ako keď sme kočík kupovali. Máte to aj na Vašich kočíkoch, že s tou rúčkou trošku pohnete smerom hore a dole alebo je to na reklamáciu? Ďakujem emoticon

malinovka333
21. júl 2013

@lienocka23 mne sa to zatial nehybe,je to tam dost napevno, mám ho asi od oktobra

meggieerika
22. júl 2013

@lienocka23 ahoj. Mne sa to tiež nehybe,ani hore ani dolu. To je asi na reklamaciu

mravvcek
25. júl 2013

Nepredavate niekto britac B Motion s tymi nafukovacimi kolesami?

lenkas01
25. júl 2013

no kočky po prečítaní celej diskusie som môj milovaný Jané predala a dnes som kúpila Britax B-Agile v čiernej farbe a objednala podložku, nánožník a tašku z pinkie, kočiar sme dnes skúšali...na doplnky si musím počkať... S kočiarom sme zatiaľ spokojný 😉 🙂 😉

stipec26
25. júl 2013

@samada myslis pultik na flasku a tak?
ja to nechavam, mne to nezavadzia ani v aute ani v satniku....

stipec26
25. júl 2013

@zuzi1409 u nas to zatial nevadi, ale mame len 10m

stipec26
25. júl 2013

@lienocka23 mne sa zatial tiez nehybe

samada
26. júl 2013

naša nová doma ušitá podložka

vicky17
26. júl 2013

baby, ak chcete, predavam clonu cervenu, kupovanu tu na MK 🙂

babymarket_sk
26. júl 2013

@beatricer
Prekrásne 😉

beatricer
26. júl 2013

@babymarket_sk ďakujeeeeem

sisi1986
29. júl 2013

ahoj vlastníčky Britaxu, mohli by ste mi prosím napísať, čím je rukoväť potiahnutá? je to ekokoža alebo niečo podobné alebo nejaká penová rukoväť? ďakujem