Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
Ahojte, musim napisat pozitivnu recenziu na tento kocik. Cakala som na hnedu farbu mesiac a pol a nelutujem. Je velmi pekny a nehovorim o tom aky sikovny je samotny kocik. VELMI odporucam! Lahky, dobre ovladatelny, priestranny a super ulozny! Nie je o com 😉
no ja uz cakam, kedy tej moj krpec trosku podrastie... mam stale pocit, ze je tam strateny 😀 😀 😀 😀 tolko miesta ma okolo seba, aj pod sebou, aj nad sebou 😀
a stale si neviem zvyknut, ze na neho nevidim... chyba mi moj stary kocik 😢 fnuk 😝 😀
@lienocka23 ahoj, musim povedat, ze aj mne sa trocha hybe hore dolu.
baby ešte by som sa chcela spýtať, či nemá niekto reálne fotky kočíka Britax b-agile desert sand? našla som ho na nete a páči sa mi viac fossil brown. ďakujem
Ahojte, aká pláštenka sa hodí na tento kočík, budem mať 3 kolesový? existuje aj nejaká univerzálna? kde ste ju zohnali?
@martina22222 ja mám síce 4 kolesový, ale pláštenku som kupovala v aladin kočíky v HC(majú aj eshop) chcela som originál britax a majiteľ mi radšej odporučil emitex, vraj pri polohe ležmo by mi bola britax pláštenka krátka 😉
@dadika2504 ahoj mozes mi poslat stranku ktoru presne plastenku mas? aj ja potrebujem
@1maruska v obchode mi ale povedali ze to tak ma byt a ze sa musi trochu hybat. a skusala som aj nove kociky tak aj nove to tak maju. tak asi je to ok. Ale dakujem 😉
@dadika2504 to ti povedal trosku blbost. Ja mam original plastenku britax a aj v polohe lezmo je uplne v pohodicke 🙂
@lienocka23 neviem, neriešim a je mi t jedno 😉 Odpovedala som vlastne na otázku univerzálnej pláštenky 😉 S tou čo mám som spokojá a chcem ju vyskúšať aj na pp gt3, lebo tam tá originál je fakt na dve veci 😒
baby prali ste už potah z kocika? alebo ako cistite? ... my mame fialovy a flaky dost na nom vidno, mame aj podlozku ale ajtak mala ho dokaze zababrat 😀
aj mi ho mame swuper sa ovlada mame cierny ja si pochvalujem 🙂
daju sa na tomto kočiku polohovat nožičky? ake ste postrehli negativa? Ma aj nanožnik?
@bubinko83 nozicky sa polohovat nedaju, akurat sa da vytiahnut ta latka hore, ze su vyssie (vid foto). zatial jedine negativa, ktore som na nom nasla, su tie kolieska, ale ked ho chces vyuzivat len do mesta, na nakupy a pod. a nie do nejakeho hrbolateho terenu, tak su ok a tiez sa opierka chrbta neda dat uplne kolmo, ale da sa to zariadit, ked sa s tym troska pohras 😉 a madlo je dost vysoko, ale to nepouzivame, neskor dokupim hraci pultik... inak je super a ja som spokojna
@mia501 prat som este neprala, ja ho cistim kefou a s jarovou vodou............ moj maly ho tiez dokazeeee uuuzasne zababrat, u nas dlho cisty umyty nevydrzi............ 😀 🙂
babule mate niektora vanicku alebo autosedacku na tento kocik???? real foto nemate????
aaaaa ked ste si dali sit fusak alebo podlozku hodite mi prosim vas cenu a link odkial dakujeeeeem
Ahojte tak náš kočík má už rok a látka na strieške je už vyblednutá ako keby vyšúchaná, máte to aj vy?? Máme červený. Reklamovať sa to asi nebude dať? Ako sú na tom vaše kočíky

@sisi1986 rukovat je penova