icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

lenkas01
8. aug 2013

@poisonblu ja som tiez rozmyslala nad origos fusakom ale potom som si radsej objednala este odtialto aj nanoznik a fusak mame doma este co sme mali v jané 🙂

ivanazv
9. aug 2013

@6mia6 ja tiež červený a farba je už na streche škaredá ☹
som uvažovala že si kupim novu strechu a čiernu

6mia6
9. aug 2013

@ivanazv no mňa tiež toto riesenie napadlo

ivanazv
9. aug 2013

@6miaa inak som našla na jednej stránke kde ženská šije všetko na kočíky a aj celý kočík prešije, ale ja aj som chcela ale má na streche len jeden vyblednutý pás ale už by som chcela zmenit typ kočíku, tak tento idem predat so všetkým možným....
🙂 😀

ela_79
9. aug 2013

@ketusik a nepride ti ze ma zbytocnee dlhe sedenie a kratku opierka na chrbat? Moja mala v nom sedi len tak ze sa neopiera. Ked sa nahodou oprie ( sed v kociku nie je kolmy ale taky polosed) tak je tam tak divne skrutena. A v lahu mi pride sice krasne priestranny a dlhy, ale nie upplne rovny ( to by mi nevadilo) no a prave v tom zlome medzi opierkom a sedenim je najnizsia cast a to je akurat pod chrbatom a nie pod zadockom. To je asi jedina jeho nevyhoda ktoru vidim po par mesiacoch pouzivania. Teda druhu vidim neztalofarebnost materialu ( z toho co tu baby pisu) ale nas sa to zatial netyka.

ketusik
9. aug 2013

@ela_79 Ahoj, material je zatial ok. Co sa tyka tej opierky - sedenia... Mne moj drobec aj tak cumi stale von a ak sa oprie tak sa tam pohodlne vyvaluje. Mne pride ze to sedenie je pohodlne, ale tak kazdemu samozrejme vyhovuje nieco ine. A nas Oli nie je drobatko, takze som rada ze tam ma priestor. Kvoli nemu sme ho aj kupovali. Samozrejme treba ho otestovat v predajni a vybrat co dietatku sadne najlepsie 😉.

ela_79
9. aug 2013

@ketusik Ja som so vsetkym spokojna az na ten nepomer sedacej casti a opierky a toho systemu polohovania ze to nejde az do kolma. Vlastne vadilo mi aj to ze ta roztahovacia cast striesky je sietova ale to uz je vyriesene. Pre mna bol tip top peg perego si, jedina vec co mi vadila boli tie golfove rucky. Ale pri druhorodenej sa uz nedal pouzivat lebo musim mat jednu ruku pre starsiu. Tak som hladala nieco so spojenou ruckou co ho nahradi a najviac vyhovoval l tento britax.

poisonblu
10. aug 2013

@lenkas01 prosim ta, ak sa ti bude chciet, urobis mi foto ako vyzera ten nanoznik na kociku? Dik 🙂

lenkas01
10. aug 2013

@poisonblu jasne spravim 😉

lenkas01
10. aug 2013

@poisonblu nech sa paci 🙂 ak este nieco bude treba, kludne sa pytaj 😀

alexis13
10. aug 2013

ahojte máte niekto hlboku verziu tohto kočika? rozmysla ze si kupim vanicku kedze cakame druhe...len som videla nejake cudne foto na nete ze sa neda dat dole cela konstrukcia sportaku ci co..ale volala som do obchodvo viacerich a ze to vedia odmontovat tak neviem ....by som prosila real foto ak mate niekto dakujeeeeeeem

poisonblu
10. aug 2013

@alexis13 my budeme tiez pri druhom dokupovat vanicku...

marianka3
10. aug 2013

Ahojte! Nemá niektorá z Vás tento fusak? Potrebovala by som prosím rozmery, ďakujem! 😉

marianka3
10. aug 2013

Ahojte! Nemá niektorá z Vás tento fusak? Potrebovala by som prosím rozmery, ďakujem!

alexis13
10. aug 2013

@poisonblu a videla si tie foto? niekde som videla ze sa vanicka vsuva do sportovej verzi a nevyzera to dobre a v jednej predajni mi pvoedali ze to vedia odmontovat...tak neviem

poisonblu
10. aug 2013

@alexis13 nevidela som, ale co mame k britaxu knizku, tak sa to tusimda rozobrat nejak..ale tak mne hy nevadilo, keby sa to aj vsunie, ved to len 6 mesiacov budem pouzivat

6mia6
10. aug 2013

@alexis13 ja ked ho periem tak dávam dole úplne všetko okrem tohi čierneho na nohy. Kúsok ostáva ked odzipsujes

kessinka
10. aug 2013

@alexis13 Mne pri kúpe dávali adaptéry a povedali, že ich mám odložiť, pre prípad že budem chcieť kupovať vaničku, takže predpokladám že sa šporťák dá dole a vanička sa dá spolu s tými adaptérmi 🙂

jaja_1818
10. aug 2013

@samada pultik mam v bazari na predaj, zohnala si uz? Mam tam aj ine veci na tento kocik, skus kuk..

sisi1986
11. aug 2013

@lenkas01 ďakujem

lenkas01
11. aug 2013

@sisi1986 neni zaco aj nabuduce 🙂

verka1978
11. aug 2013

@lenkas01 super, tie doplnky z pinkie, ja by som chcela tiez podlozku, tasku a nanoznik.Ja mam fialovy kocik a chcel aby som doplnky cierne s opickou. Tu podlozku mas predlzenu s bocnicami? Je dobre to predlzenie , nespini sa? A tasku mas tu stredu ci vacsiu? Objednavala si cez MMB?A nanoznik mas ten podsity , ci tenky?

sisi1986
11. aug 2013

baby viete mi prosím poradiť, či sedí lepšie origi fusak alebo nejaký iný? je origi fusak nepremokavý? prosím, poraďte mi. Veľkááááááááááá vďaka.

sisi1986
11. aug 2013

alebo sa mi oplatí viac kúpiť deku a nánožník od Pinkie? prosím maminky, ktoré máte skúsenosti, poraďte. Môj malý má o týždeň 11 mesiacov a výšku cca 75 cm. ďakujem

malinovka333
11. aug 2013

ja som mala fusak kaiser a sedel tam super, podla mna tam tie fusaky sedia,este som to mala zapate aj nanoznikom
@sisi1986

marcelina11
11. aug 2013

@sisi1986 tak ja mam presne taku dilemu ako ty...vobec neviem ci mam kupiť fusak alebo stači deka a nánožnik...maly bude mat 11 mes. za 4 dni a 77 cm 😉

prosím baby radťe 🙂

poisonblu
12. aug 2013

@marcelina11
@sisi1986 ja rozmyslam, ze kupim fusak origos..lebo ten nanoznik od pinkie sa mi moc nepaci ako stoji na tom kociku...a fusak vyuzijem aj do sani, maly bude mat v novembri rok....a ak by snezilo, tak mam plastenku

paszelkasp
12. aug 2013

@poisonblu baby a viete mi poradit, da sa ta vanicka z linku pouzit aj ako autosedacka pre novorodenca? lebo sme tiez ten kocik kupovali s tym, ze potom len dokupime vanicku a pripadne sedacku. tak sa pytam.