icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

miska_zv
10. jún 2012

@zipsy krásny ho máš.. v dobrom závidím, koľko ťa vyšiel celý tunnig? Ja som objednávala obojstrannú podložku a nánožník zo sashe.sk a vyšlo ma to 40 euro...

zipsy
10. jún 2012

@miska_zv dakujem 🙂 nanoznik stal nejakych 16 euro, potah na madlo 3, a podlozku zo sashe.sk som kupila spolu s kocikom za cca 15 euro, takze zatial takto...ale teraz som objednala za dalsich cca 25 euro dalsie 3 veci z ceskeho mimibazaru 🙂 ked si to tak zratam moze to byt okolo 50 euro 😒 to som uz mohla kupit aj drahsi kocik 🙂

lubenka78
15. jún 2012

Mohla by mi nejaká ochotná mamina odmerať aká je výška kočíka,lebo sa mi zdá že je dosť vysoko.Pri mojej výške 159cm je síce každý kočík ktorý nemá polohovanie rukovetiek vysoký 😒 .Strašne som túžila po Cybex calisto,ale ten teda bol pre mna vysoký a britax si nemám kde pozrieť naživo,nakolko ho majú v každej predajni už predaný,tak mám obavy že ked ho objednám,bude už neskoro...dakujem vopred 🙂

cuki1980
15. jún 2012

@lubenka78 100 cm 🙂

erika2352
15. jún 2012

Dnes mi prišla červená opičková podložka od pinkie, výborne sedí do kočíka a mám aj nánožník od pinkie a aj ten super sedí na tento kočík. Chvíľu som skúšala, ako najlepšie je ho dať, ale pasuje výborne, zas mám možnosť sa vytešovať 🙂))

lenkan3
16. jún 2012

@erika2352 ahoj, prosim Ta ktory nanoznik si objednavala? su tam 3 druhy 🙂

erika2352
16. jún 2012

@lenkan3 Ja so kúpila ten s opičkovým príveskom, ten tenký, lacnejší. možno by mohol byť aj užší, ale nebolo v kočíku dieťa ani fusak, potom to bude OK

cuki1980
16. jún 2012

@erika2352 kraaaaasne 🙂

lenkan3
16. jún 2012

@erika2352 dakujem, vyzera to pekne 🙂 a na tretej foto to je len decka nejak zahnuta? mala si ako spokojne sedka... zlata.. 😀

erika2352
16. jún 2012

@lenkan3 na tretej fotke mám deku z emitexu, obojstrannú, čierno červenú. Vlastne podľa nej som kúpila aj podložku. Malá má iba 5m, zatial sa vozíme v hlbokom kočíku, iba keď niekam ideme autom, tak pomaly skúšame britax. Ale zatial nemá chybu. fakt odporúčam. Tie hodiny strávené za internetom, porovnávanie kočíkov, recenzie, diskusie stáli za to . už mi pomaly z toho šibalo 😀 Ešte sa mi šije červená clona na striešku a kočík bude na dovolenku tip top. Teda aspoň dúfam 🙂 🙂

lenkan3
16. jún 2012

@erika2352 ,presne, aj ja som vyberala a vyberala 🙂 toto je moj treti kocik a zo sportovych naj, co som mala, to sme ho vlastne kupili nahodou 😀 sli sme do obchodu po uplne iny a mojmu mm sa tento zapacil a ten co som si vybrala, nie a nie 😒 . Tak sme na prvy krat odisli naprazdno a potom o tyzden sme ho isli kupit 😀 a spokojnost. Ale najhlavnejsie je ze malemu perfektne sadol, je v nom uplne spokojny 🙂

erika2352
17. jún 2012

@lenkan3 Ja som ho mala vybratý, len som sa obávala, či nebude pre malú veľmi veľký. Ale dá sa v pohode, už keď sme investovali do kočíka, tak nech ho aj využijeme čo najdlhšie. 🙂

lolinkamaminka
23. jún 2012

Ahojte 🙂 práve som dočítala celú tému od začiatku 😀 Tiež uvažujem už asi mesiac o kúpe, resp. ja som rozhodnutá, len čakám na správny okamih a na to, či ho neobjavím u nás v Prešove v nejakom obchode náhodou, aby som ho mohla aj vidieť predtým než ho kúpim 🙂 ale vaše recenzie mi dosť pomohli. Najprv som asi dva mesiace snívala o Quinny buzz, už som reagovala na asi 15 inzerátov a nič..a potom som našla tento, padol mi strašne do oka a aj drahému. Povedala som si že radšej si kúpim nový britax za 200 jak použitý ošúchaný quináč za 250 či viac 😅 bude to náš tretí kočík 😅 neviem sa ho dočkať! len dokelu keby sa dal aspoň niekde obkuknúť či je fak taký ako si ho predstavujem, lebo nmáš prvý kočík som kupovala námatkovo podľa fotiek z netu a bol to teda riadny adrenalín 😀 našťastie bol stokrát krajší ako som si ho predstavovala 😵 😵 😵 mám 7 mesačnú dcérku, kočík chcem čierny a dám si na neho ušiť nejaký šialený nánožník a ten kryt na striešku nech je sranda 😀 ďakujem mamulky za vaše príspevky, veľmi mi to pomohlo pri rozhodovaní. keby ste náhodou niektorá vedela že kde sa dá vidieť kočiarik naživo (v PO prípadne KE) dajte mi prosím vedieť ďakujem 😉

zipsy
24. jún 2012

ahojte, tak uz prisiel kryt na strechu z ceskeho mimibazaru a som strasne sklamana, hybe sa to, nesedi to moc dobre, vrrrr 😠

angetha
24. jún 2012

Ahoj já bych se chtěla zeptat, zda máte některá Britax trojkolový? Vidím, že se dělá, ale zda se i prodává?
Děkuji

erika2352
24. jún 2012

@zipsy tak to si ma nepotešila, lebo ja som jej už poslala peniaze a tento týždeń čakám clonu na striešku. Ma porazí, ak to bude na prd 🙄 . nemáš to prosím ťa pofotené?

zipsy
25. jún 2012

@erika2352 mozem to pofotit, ale mozno ty budes spokojna. cakala som viac. tuto jedna baba na str. 4 nafotila ako si tu clonu urobila sama, a je 100 x lepsia ! ☹ a to som na nu cakala 1 a pol mesiaca !

zipsy
25. jún 2012

@erika2352 tak tu su fotky, farba sa mi nepaci, ale to je asi teda moja chyba, tazko sa vybera podla fotky. upevnuje sa to suchymi zipsami okolo spodnych tyciek pri streche. potom to musis chvilu nastavovat, lebo sa to aj tak hybe, aby ti to pasovalo presne a ked chces napr. otvorit okienko, tak sa ti to cele pohne a uz to nedrzi. a to je teda dost ZLEEE. chapes... @pjana to ma uzasne spravene, pripnute o to vnutro a moze kludne strechu aj zlozit a nemusi to potom zas cele napravat... takze tak 😖

erika2352
25. jún 2012

@zipsy tak som zvedavá, keď to príde mne. Ale inak na vzhľad to vyzerá veľmi pekne. Aj na českej diskusií veľa o tom hovorili, ale iba samé chvály, nikto nespomenul, že to tam dobre nedrží. Škoda, no ja sa nechám prekvapiť a potom napíšem môj názor.A nedalo by sa to tam aspoň na pár miestach ručne prišiť, až sa to moc nehýbe?

lenkan3
25. jún 2012

@lolinkamaminka no teda ak Ti mozem odporucit tak Buzz nieee... ja som ho chcela tiez, no nakoniec som kupila speedy jazdeny. vyzeral v pohode, takze za tu cenu OK, len neviem ako moze niekto pisat ze lahko ovladatelny a dokonca aj jednou rukou. a ete ze prejde kazdy teren aj Tatry 🙂 nam sa ho podarilo zlozit za jazdy v zime 😀 nakoniec som ho predala, lebo okrem mna a dcery sa v rodine s velkym pochopenim nestretol. manzel aj starka ho odmietali 😀 a kedze ja polovicu mesiaca pracujem a o maleho sa stara starka tak som potrebovala nieco sikovne a aj pohodlne. myslim ze budes spokojna Ty aj mala🙂

zipsy
25. jún 2012

@erika2352 no, ja sit moc neviem, ale toto je vlastne na tej sietkovej casti poloezene, len dole naspodu pripevnene such. zipsami, ale uplne velkost je uplne tesne, a strecha neni moc pevna, cize to tam musis napasovat a uz ani hnut, co ja som teda raz dala strechu, potom zas nie, furt som hybala ☹ a ono to nema na kazdej strane centimeter nazvys, ze ked sa to posunie, tak nevadi. hned potom vidno tu sietkovu cast a je to proste zleee. ale ved uvidis, mozno som moc narocna 😉

lolinkamaminka
25. jún 2012

@lenkan3 hehe dakujem za radu 🙂 ja uz som veru upustila od toho buzzu lebo fakt na novy nemam a jazdeny kupovat je riziko.. este dufam ze britax kupim tak ze z ruky do ruky lebo nie moc rada nakupujem cez internet 😅

lenkan3
25. jún 2012

tak zbehnite do Kosic, pozerala som ze maju v Maderne 😀

lenkan3
25. jún 2012

@zipsy ahoj, ale na foto to vyzera pekne 🙂 ja som si tiez teda dala sit, a ostatne /taska, madlo, nanoznik/ cez MMB. Ty mas aj potah na rucku ?

natas4
25. jún 2012

@zipsy ahoj, prosim ta kde si si dala sit ochranu na madlo? Dakujem 🙂

zipsy
26. jún 2012

@lenkan3
@natas4 ahojte, davala som si sit nanoznik a ochranu na madlo od jednej pani z mimibazaru (darint), tento zeleny kryt na striesku, drziak na flasku, a box na plastenku od inej pani z mimibazaru (natydom) a podlozku mam od jednej pani zo sashe.sk

natas4
26. jún 2012

@zipsy dakujeeeem 🙂

cuki1980
27. jún 2012

baby, mam tento kocik, a pokazil sa mi ten sivy cuplik na skladanie, stale mi vyskakuje a nechce zapadnut ked ho chcem zlozit, nestalo sa vam to ??? kocik som kupovala pred 2 tyzdnami ☹

lenkan3
4. júl 2012

@cuki1980 nam sa zatial nepokazilo nic, a ako teda ste to vyriesili?

cuki1980
4. júl 2012

som to reklamovala 🙂 tak uvidim