icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

anncovicka
8. okt 2013

Ahojte. Neviete mi niektorá náhodou poradiť ako ušiť poťah na madlo? Ďakujem 🙂

monikapt
9. okt 2013

ahojte baby, tak akurat mi kurier doniesol britaxa a jasnacka som ho hned aj poskladala, ale chcem sa vas opytat...to vrecko vzadu ako mate pripevnene ked dieta sedi? mne mala v kociku nespava vobec cize v lahu ho mat nebudem, ale ked je kocik v sede tak mi to tak hlupo visi vzadu, ako to mate vy? dakujem za odpoved 🙂

zuzik307
9. okt 2013

@monikapt daj si ho do lahu a to vrecko natiahni cez tu cast na lezanie, su tam suche zipsy...ked to potom das do sedu, nebude to visiet 🙂

monikapt
9. okt 2013

@zuzik307 aha super, diky 🙂 ale teraz to uz neviem pouzivat to vrecko, ze?ked tam je naskladane..a mate nejaky tip, ako dat tu sedacku aby bola kolmo? niekde som to tu citala v diskusii ale neviem to najst

poisonblu
9. okt 2013

@monikapt ja to vrecko pouzivam visiace...mam tam odlozene veci, kedze nemam ziadnu tasku na kocik..a ved ono je na zips, nie? Ved ho daj dole...ja budem na jar kupovat z pinkie podlozku aj tasku

monikapt
9. okt 2013

@poisonblu ja som uz objednala z pinkie aj tasku, podlozku, nanoznik a rukavnik 😀 len mi to este neprislo, tak ja to tym padom dam dole to vrecko a budem mat len tasku 🙂 mas kocik uz dlhsie? si spokojna? ja som ho este dnes nebola vyskusat vonka, ale neviem sa uz dockat 🙂

poisonblu
9. okt 2013

@monikapt mam ho od maja, par veci mi vadi, ale inak super

monikapt
9. okt 2013

@poisonblu a co ti na nom vadi? ak mozem vediet 🙂

poisonblu
9. okt 2013

@monikapt tazko sa dviha na zadne kolieska, ked chcem vyjst na schodik a nosnost do 15 kg, moj maly ma 11,5...tak neviem o rok v zime kolko bude mat, ale tak povozim ho aj ak bude tazsi..a este je nizko kosik, to ked idem na alebo z obrubnika, tak sa sucha

zuzik307
9. okt 2013

@monikapt neviem, ci sa da dat sedacka tak, aby bola uplne kolmo...my zase v kociku viac spime, cize sedenie az tak neriesim... 😉

kitty88
9. okt 2013

@monikapt na str. 40 su odfotene dva sposoby, ako mozes dat operadlo kolmejsie

kikus701
9. okt 2013

Ahoj, chcela by som sa opytat, sije tu niekto potah na strechu kociara? (myslim na tu sietku). Niekde som to tu citala, ale neviem to teraz najst. Dakujem za info 🙂

joje
9. okt 2013

Ahojte tiez by som sa chcela opytat, kde ste si davali sit to tienidlo...potah na tu sietku na streche...dakujeeeem 😉

adka_pajerska
10. okt 2013

AHojte žienky surne by som potrebovala rozmery britaxu na nanoznik. Prooooooooooosím

kitty88
10. okt 2013

@adka_pajerska na str. 3 je obrazok s rozmermi

adka_pajerska
10. okt 2013

@kitty88 no je len tomu akosi nechapem potrebovala by som takto rozmery
https://www.modrykonik.sk/shops/kociky/u2er/uni...

zuzik307
10. okt 2013

@adka_pajerska lacnejsie kupis original britax nanoznik, akurat, ze je len cierny 😖

adka_pajerska
10. okt 2013

@zuzik307 A po com kupim original?

zuzik307
10. okt 2013

@adka_pajerska pridaj sa do skupiny BRITAX, ak tam este nie si, tam sa dozvies podrobnosti...ale zda sa mi, ze nejako okolo 17-18 € sa da kupit najlacnejsie... 🙂

babymarket_sk
10. okt 2013

@adka_pajerska
cca 20 Eur

kitty88
10. okt 2013

@adka_pajerska ja som niekde na nete videla za 17,90

baskustek
11. okt 2013

A toto je náš tuning.Oddnes na ňom vyráža Nelinka na cesty 🙂

bambini
11. okt 2013

britax nanoznik mame v ponuke za 17,90....len v ciernej farbe 😉

petulka90
11. okt 2013

Kočky ktoré máte klasickú štorkolku....mám nánožník z pinkie a akosi nemám šajnu ako ho tam pripnúť...hlavne, ten spodok....vedeli by ste mi to nejako stručne vysvetliť? 🙂 🙂 🙂

bettypo
11. okt 2013

@stipec26 @kitty88 nechávate si ho aj na zimu? Práve riešim zimný kočík

stipec26
11. okt 2013

@bettypo no ja mam este peg-perego do terenu ;)
tento britax volam, ze "do nakupnych centier", lebo je spratnejsi do kufra na prevazanie

bettypo
11. okt 2013

@stipec26 ja mám na ten účel ľahké golfky. Jaj no čo teraz kúpim, ked tu čítam že opierka krátka, kolieska vŕzgajú 😒

kitty88
11. okt 2013

@bettypo ja mam tiez britax na nakupy a do terenu sportak z 3-kombinacie

stipec26
14. okt 2013

tak kocky, mame doma podlozku pod nohy 🙂 easywalkder pod nohy
http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/eas...
polohuje sa dole a da sa mierne aj do hora a samozrejme na rovno

anncovicka
14. okt 2013

@stipec26 Aj my ju už máme namontovanú, super vec, ďakujem 🙂