icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

baskustek
14. okt 2013

Baby,co mate trojkolku..tiez vam ide tak trochu krivo?Alebo to sa musi to predne koliecko nejako vybehat viac?

kitty88
14. okt 2013

@baskustek no neviem, mne sa nezda, ze by isiel krivo 😕

baskustek
14. okt 2013

@kitty88 no mne to predne dvojkoliecko ked niekde zabocim,tak chvilu zostane v tej polohe a potom ide trochu krivo,kym sa zas narovna do vodorovnej polohy.Muz mi povedal,ze sa to musi vybehat,lebo je novy,tak neviem,co to tak ma byt..

kitty88
14. okt 2013

@baskustek hm, nas od novoty jazdi dobre, takze to nebude tym, ze potrebuje vybehat... asi by som riesila reklamaciu

lukleky
16. okt 2013

Ahojte, neviete ,kde v NR a okoli by sa dal pozriet kociarik?

lukleky
16. okt 2013

este otazocka trojkolka B-agile je stabilnaa?

suz2
17. okt 2013

baby, ako a čím čistíte poťahy na kočíku?

lucky14
20. okt 2013

@baskustek ahoj. Vyber koliecko a natri ten uchyt vazelinou dormalne detskou co kupis v drogerii a urcite Ti to pomoze lebo sa bude pri otacat lepsie klzat po svojej osi. 🙂

baskustek
20. okt 2013

@lucky14 dakujem za tip,vyskusam

meggieerika
20. okt 2013

@lukleky B- agile najdes v predajni Alltoys v Centro-Nitra.................... 😀 maju aj trojkolu

lukleky
20. okt 2013

@meggieerika dakujem , boli sme pozriet. maju aj v mlynoch predeti.sk. urcite 4kolka 🙂

adka_pajerska
21. okt 2013

Žienky musím sa Vám aj ja pochváliť 🙂 Už máme aj my nánožník a k tomu aj rukávnik 🙂

adka_pajerska
21. okt 2013

@anncovicka Ahoj jeden dlhy obdlžník a suche zipsy 😨)

6mia6
21. okt 2013

Ahojte dnes som dala reklamovať striešku z britaxu - červenú. Väčšinou som mala stiahnutú a keď ju teraz roztiahnem tak sú vytiahnuté pásy na začiatku, pri zipse z každej strany a aj pod madlom. Predavačka mi to bez zaváhania zobrala som zvedavá aká príde odpoveď. Máme ho cez rok a jediné čo na tomto kočíku ľutujem je farba.

anncovicka
22. okt 2013

@adka_pajerska Ahoj, už som si dala ušiť. Chcela som, aby to pekne sadlo 🙂

palencarova
29. okt 2013

@adka_pajerska ahoj,Kto ti robil nánožník?Prepáč nechce sa mi všetko čítať,...to je na Britax?

babymarket_sk
29. okt 2013

@stipec26 ahojte ...chcem sa opytat, dlho som tu uz necitala a teda ze ci ste niektora medzicasom neobjednavala polohovatelnu podperu na nohy -

https://www.youtube.com/watch?v=G18AAp73rxc

- dakujem

@stipec26
podperu na nožičky je možné vyskúšať i u nás
@palencarova
originál nánožník je čierny, ale hodí sa vzhľadom na farbu konštrukcie ku všetkým farebným prevedeniam

stipec26
29. okt 2013

@babymarket_sk ano, objednala som... a pouzivame 🙂

palencarova
29. okt 2013

@stipec26 za akú cenu?

syrik
29. okt 2013

Babeny, nezdá sa vám ta opierka na chrbát ako z papiera? Moja keď sa oprie, má preliačený chrbát...vadilo mi na Jane, že sa nedá dať úplne do ľahu, tuto sa dá, čo mi nepomôže, lebo keďže si nemôže vystrieť nožičky, nechce mi tam spávať =D Odkedy som vymenila kočík, strašne sa hrbí, keď sedí a hrá sa. A navyše mi začal stračne vŕzgať kočík...ešte že som ten starý kočík ešte nepredala 😀

syrik
29. okt 2013

A ešte, nejako ma začalo ťahať do jednej strany, tu vyššie som čítala, že sa to stalo na trojkolke...ja mám štvorkolku...

stipec26
30. okt 2013

@palencarova tusim za 1090 ceskych, neviem presne teraz cenu

poisonblu
30. okt 2013

@syrik mne sa tiez zda, ze mi kocik taha do jednej strany-4 kolka..tten chrbat som si nevsimla, musim pozriet...
@6mia6 preco lutujes tu cervenu farbu? Tiez mam cerveny kocik a v pohodem spokojna som

6mia6
30. okt 2013

@poisonblu slnko mi vytiahlo na strieske farbu

katie233
31. okt 2013

@6mia6 aj mne sa to stalo ☹, na ciernej streche ☹☹☹

6mia6
31. okt 2013

@katie233 dala som ju reklamovať tak čakám. Lebo ten kočík je z môjho pohľadu hrozný a to je ešte v záruke. už ho nepoužívame tri-štyri mesiace, chcem ho predať ale tá strieška mu teda uberá na kráse aj keď je plne funkčný a v super stave.

6mia6
31. okt 2013

@katie233 ale myslela som si, že čierny je lepší materiál, škoda

katie233
31. okt 2013

@6mia6 vyber latky sa im fakt nepodaril, ale s kocikom ako takym som velmi spokojna 🙂. My ho budeme este pouzivat, ale teda ked ho budem chciet predat, budem musiet cosi vymysliet 😉. Som zvedava, aka odpoved ti pride...

6mia6
31. okt 2013

@katie233 ja tiež, dám vedieť

abutkova
1. nov 2013

Ahojte ,nechce sa mi čítať celá diskusia,tak sa spytam-aká autosedčka vajíčko pasuje na B agile-len ich original Britax alebo aj iné značky?