Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
Ahojte, neviete ,kde v NR a okoli by sa dal pozriet kociarik?
este otazocka trojkolka B-agile je stabilnaa?
baby, ako a čím čistíte poťahy na kočíku?
@lukleky B- agile najdes v predajni Alltoys v Centro-Nitra.................... 😀 maju aj trojkolu
@meggieerika dakujem , boli sme pozriet. maju aj v mlynoch predeti.sk. urcite 4kolka 🙂
@anncovicka Ahoj jeden dlhy obdlžník a suche zipsy 😨)
Ahojte dnes som dala reklamovať striešku z britaxu - červenú. Väčšinou som mala stiahnutú a keď ju teraz roztiahnem tak sú vytiahnuté pásy na začiatku, pri zipse z každej strany a aj pod madlom. Predavačka mi to bez zaváhania zobrala som zvedavá aká príde odpoveď. Máme ho cez rok a jediné čo na tomto kočíku ľutujem je farba.
@adka_pajerska Ahoj, už som si dala ušiť. Chcela som, aby to pekne sadlo 🙂
@adka_pajerska ahoj,Kto ti robil nánožník?Prepáč nechce sa mi všetko čítať,...to je na Britax?
@stipec26 ahojte ...chcem sa opytat, dlho som tu uz necitala a teda ze ci ste niektora medzicasom neobjednavala polohovatelnu podperu na nohy -
https://www.youtube.com/watch?v=G18AAp73rxc- dakujem
@stipec26
podperu na nožičky je možné vyskúšať i u nás
@palencarova
originál nánožník je čierny, ale hodí sa vzhľadom na farbu konštrukcie ku všetkým farebným prevedeniam
@babymarket_sk ano, objednala som... a pouzivame 🙂
@stipec26 za akú cenu?
Babeny, nezdá sa vám ta opierka na chrbát ako z papiera? Moja keď sa oprie, má preliačený chrbát...vadilo mi na Jane, že sa nedá dať úplne do ľahu, tuto sa dá, čo mi nepomôže, lebo keďže si nemôže vystrieť nožičky, nechce mi tam spávať =D Odkedy som vymenila kočík, strašne sa hrbí, keď sedí a hrá sa. A navyše mi začal stračne vŕzgať kočík...ešte že som ten starý kočík ešte nepredala 😀
A ešte, nejako ma začalo ťahať do jednej strany, tu vyššie som čítala, že sa to stalo na trojkolke...ja mám štvorkolku...
@palencarova tusim za 1090 ceskych, neviem presne teraz cenu
Ahojte ,nechce sa mi čítať celá diskusia,tak sa spytam-aká autosedčka vajíčko pasuje na B agile-len ich original Britax alebo aj iné značky?

Baby,co mate trojkolku..tiez vam ide tak trochu krivo?Alebo to sa musi to predne koliecko nejako vybehat viac?