Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
tak písala mi pani, že mi pošle novú užšiu clonu, ktorá už bude dúfam OK
@erika2352 tak to je divne, ze tebe poslala sirsiu, ale ja som praveze nadavala, ze ta moja je uplne presne taka velka ako je ta sietka podtym, a chcela som trosku sirsiu, aby sa mi to neposuvalo. staci maly skok, obrubnik alebo daco, a uz to musim napravat. resp. nemusim, ale ma to stve, ze sa to pohne. no, cakala som od toho viac, na to ze ta pani sije na kociky vylepsovaky ako profesionalka 😖
@lenkan3 ahoj boli sme tam asi pred 2t, dufala som ze ho budu mat na predajni ale v ten den sa predal 🙄 tak uz ho mame od nich objednany, tak duuufam ze do piatku je doma 😉
ahojte kocky. potrebovala by som od vas pomoc. rada by som vedela, aky je kocik dlhy. celkova dlzka kocika od prednych koliesok az po rucku (nie na sikmo). zvazujem kupu tohoto kocika. mam doma Gesslein F4 buggy, len je dost velky. tak by som chcela nieco mensie a toto sa mi celkom pozdava. dakujem 🙂
clona vyriešená, pani mi poslala menšiu, tá je už OK 🙂
@erika2352 daj foto 🙂
ahojte kočeny tak už aj u nás parkuje nový tátoš 😀 . zatiaľ spokojnosť, až na pár detailov ako je pruženie, kolieska... už sa mi šije aj prekrytie na striešku, ale zatiaľ len od svokry, keďže nemám peniažky na vyhazov zatiaľ..snáď bude použiteľná 🙄 🙄 😀 😀 a ja som si už stihla ušiť sama prvý tunningový prvok, pripla som ho na striešku zboku 🙂 🙂 🙂
@makda ahoj, je to cca 102cm 🙂
@lolinkamaminka dakujem, si zlata 🙂
uff no svokra mi sice usila celkom pekny ten kryt na striesku ale prisivanie cvokov zostalo na mna 😠 ..najhorsie je prisit tie na kocik 😖 😖 😖 uz som sa asi osemkrat pichla a to som prisila len 4 kusy 😢
@frlka Ahoj napises aj mne ten super kocik do IP ??? 🙂 dakujem
@lolinkamaminka veľmi pekné a hlavne praktické. Ja som teraz na dovolenke, tak pofotím na budúci týždeň.
ahojte maminy, chcela by som sa opýtať čo máte tento kočík či by ste nemenili , či ste spokojne 😉 či má nejaké vážne mínusy kvoli ktore by som ho nemala kupovat, moc sa mi paci dakujem
@alexis13 ahoj, no toto je moj treti kocik a zatial najlepsi. isteze tak ako ma svoje plusy, tak ma aj minusy. ale tu vzdy zavisi od toho co kto od svojho kocika ocakava. mne zatial naplno vyhovuje a som maximalne spokojna. skusim ti to zhrnut. plusy: polohovanie chrbatika az do lahu, lahucka konstrukcia-lahke manevrovanie v terene, skladanie doslova jednou rukou, rozmery zlozeneho kocika, celkova vaha, priestrannost vnutra aj spodneho kosika, komplet odnimatelny a pratelny potah....minusy: slabsie odpruznie,gumene kolieska, sietkovana cast striesky po rozzipsovani-trochu neprakticke v zime(vyriesis prekrytim)..penove madlo bez polohovania, nepolohuje sa opierka noh (co sa da ale vyriesit jej vydutim do opacnej strany)...ak by ta napadlo nieco konkretne ohladom kocika, pokojne sa pytaj, to je takto tazko hodnotit ked neviem co presne u kocika hladas 🙂
baby, keby ste niektora chcela ... predavam tento kocik ... este v zaruke (kupovany 14.6.2012), mam cerveno cierny, pouzivany cca 2 tyzdne ( nie kazdy den), BA osobny odber
@lolinkamaminka dakujem pomohla si mi, kupujeme ho 🙂 🙂
@cuki1980 škoda že nie je čierny 😉
@lolinkamaminka chcem sa opytat, ze to horsie odpruzenie sa ako prejavuje ? nejako vrzga ci hrkoce ? 😅 a gumene kolieska preco povazujes za minus ? dik 🙂
A este by ma zaujimalo, ci nahodou niekto nemate k nemu aj ten original fusak , ze aky je...ci sa nesmyka....
@nez ja som volala do asi 5 obchodov kde ho predavaju, pýtala som sa na kolieska odkedy ho predavaju nemali reklamacie na kolieska, teda žiadne, a odpruženie necitit, skušali sme aj golfáče tak to su ine hrkátka, tento mi odporučali skoro v každom obchode že proste je super má omnoho viac plusov ako tie dva,tri mínusy verim ze budeme spokojna 🙂

@pjana tak uz som sa k tomu konecne dostala a nasila som si to 🙂 . Dakujem pjane za usitie a promtne zaslanie. Potrebovala som to rychlejsie koli dovolenke, ale tu nakoniec odsuvame lebo maly si spalil obidve rucicky a chodime obden na prevazy. 😖