icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

alexis13
18. júl 2012

@lolinkamaminka chcem sa opytat nemas nejaky navod ako si ušila tu striešku? dakujem 🙂

cuki1980
18. júl 2012

@alexis13 ked si vylepsis tak urcite bude aj cierny krasny 🙂)

lolinkamaminka
18. júl 2012

@nez nie, nevrzga ani nehrka, ale to slabsie odpruzenie trochu ovplyvnuje makkost jazdy. ked je niekto zvyknuty na pruzenie a hojdanie kocika, tak u tohoto to nenajde. mne osobne to neprekaza a ani malej ale nieko by to mohol povazovat za velke minus, hlavne ked je dieta napr. zaspavat v kociku hojdanim. Kolieska by jednoznacne boli lepsie nafukovacie. Tieto gumene velmi rychlo zoderies a mas ich stale plne kamienkov.

lolinkamaminka
18. júl 2012

@alexis13 navod nemam,ale vysvetlim 😉 ja som to robila len tak, ze som prilozila latku na otvorenu striesku, zaspendlila ju podla okrajov a potom som ju polozila na strihovy papier. okolo spendlikov som robila dierky aby sa tvar otlacil na papier. strih som vystrihla, obkreslila na latku a zaposila okraje aby sa nestrapkali. a potom som to uz len prispendlila na kocik a podla toho prisila patentky (cvoky) na latku aj na striesku..dufam ze som poradila 😉

nez
18. júl 2012

@alexis13
@lolinkamaminka dik baby .... mam ho do piatku rezervnuty v jednom obchode...ciernocerveny ... tak sa na neho pojdem pozriet a uvidim...zatial je to moj favorit....hlavne kvoli vahe a skladaniu, kedze my sa budeme casto presuvat autom a niekolkokrat denne ho budem musiet skladat a rozkladat z auta...ja chcem k nemu kupit aj tu hlboku vanicku a autosedacku 😉

6mia6
20. júl 2012

Tak my sme už dnes neodolali. Po dlhom vyberaní som dala na prvý dojem a vyhral Britax.

nez
20. júl 2012

@6mia6 aj my sme dnes kupili tento cerveny 😀 🙂

lenkan3
23. júl 2012

@lolinkamaminka pekne si si ho doladila 🙂 a prosim Ta ta latka co vzadu visi /zo stiesky kde je aj zips s vreckom/, tu si kde pozastrkovala?

lolinkamaminka
23. júl 2012

@lenkan3 dakujem 🙂 ta latka sa da odzipsovat dole, teraz ked je teplo ju nosim odopnutu dole v kosiku a zapnem ju tam iba ked je mala po leziacky aby jej nefukalo na hlavicku. nepaci sa mi to ako to tam visi, ale na zimu si planujem tam este dorobit cvoky alebo suche zipsy, aby sa to dalo pekne pripnut aj ked je opierka zdvihnuta, aby to neplanatalo 🙂

lenkan3
23. júl 2012

@lolinkamaminka no tak to som ani nevedela že sa to da odzipsovať 🙂 musím to dať dole aj ja , sa mi to nepáči keď to tam visí

hajajanka
25. júl 2012

Ahojte, pred par dnami som objavila tento kocik a celkom sa mi pozdava. Nas stary uz dosluhuje a toto by bol jeden z kandidatov 🙂 Momentalne mam trojkolku - golfove palice a neuveritelne ma z toho bolia ruky. Hlavne s pribudajucimi kilami drobca. To, ze sa zle ovlada jednou rukou, som zistila az pocas pouzivania a preto ma zaujal tento kocik. Vyzera dobre manipulovatelny a preto by ma zaujimalo, ci vam "padol" do ruky. To znamena, ci sa dobre ovlada jednou rukou a ci z neho nebolia zapastia, ked nie je mozne dat rucku do viacerych poloh.

6mia6
25. júl 2012

Mne úplne vyhovuje ale mám v nom len 8 kilové vrecko :D @hajajanka

lolinkamaminka
26. júl 2012

@hajajanka ahoj ja som maximalne spokojna 🙂 ovladanie jednou rukou mi vyhovuje, ruky nebolia, akurat ma mrzi to ze sa neda madlo polohovat a trosku tazzsie sa mi zdviha na obrubnik a tak, ale zvykla som si a ide to super 😉

hajajanka
27. júl 2012

@lolinkamaminka Dakujem za info. Tazsi pristup na obrubnik mam aj teraz a na to som teda zvyknuta 🙂

A este by som sa chcela spytat na odolnost farby proti slnku. Nebledne rychlo?

lolinkamaminka
27. júl 2012

@hajajanka to ti veru neviem povedat, mame ho cca 2 tyzdne, ale ja si ho pre istotu chranim, neparkujem ho na slnku ked sme niekde vonku a ani doma ho nenechavam na terase, vzdy ho hned zlozim a odnesiem pre istotu 🙂

miska82
29. júl 2012

@zipsy Ahoj zipsy, aj ja sa rozhodujem pre tento kočiarik, ešte som ho na naživo nevidela, ale rozhodujem sa medzi Agile, Cybex Callisto a I´coo pluto a Agile mi príde zataiľ naj 🙂 No len by ma zaujímala tá strieška, nakoľko keď som pozerala video, tak je po úplnom roztiahnutí hore sieťkovaná a nevadí to dieťatku keď svieti slnko ? Predsa by mala dieťatko kryť pred slnkom a tu je strieška sieťkovaná .... Je to jediná chybička, ktorá sa mi nepozdáva, inak sa mi celkovo páči . Ďakujem za info 😉

zipsy
30. júl 2012

@miska82 Ahoj, ja som tiez vyberala z viacerych kocikov, a medzi favoritmi boli aj cybex a pluto, ale tie ma nazivo velmi sklamali 😉 a ked som videla britax nazivo, tak jednoznacne vyhral. co sa tyka sietky v streche, tak ano, svieti tade slniecko, treba si dat usit kryt. tuto v teme pjana (ak sa nemylim) ti usije. ja som si dala usit z Ciech a nie som spokojna... takze tak 🙂

luciavan
3. aug 2012

Ahojte babenky, tak u nás vyhral tento kočík, ideme do Prahy, tak tam si ho odskúšam a aj sa oplatí
http://www.znackovekocarky.cz/kocarek-britax-b-...
http://www.malvik.cz/Kocarky/sportovni-kocarky/...
len uvažujem nad tou novou pieskovou farbou alebo čiernou, no čierny by chcel farebné oživenie 😎 škoda, že sa nerobí v tej krásnej atol blue farbe ☹
Jednoducho ste ma presvedčili- mne vadila tá sieťka na strieške, hoci má aj výhody, ale krásne ste to poriešili - niečo si na to ušijem 😅 a bude ...
a aj to polohovanie nožičiek obrátením látky hmmm...
A do Prahy idem bez naschvál bez kočíka ... 😀

zipsy
3. aug 2012

@luciavan jeej, ta pieskova je perfektna 🙂 u nas taku nemali, skoda ☹

lenkan3
3. aug 2012

@luciavan ta pieskova sa aj mne pacila, len som ju objavila az ked sme uz mali doma cerveny 🙂 ale som spokojna aj s touto farbou. Hlavne sa mi paci, ze ich v nasom zatial nevidno 😀

luciavan
3. aug 2012

aha babenky, a dá sa vybaviť aj obyčajné prepravné
http://www.bilyraj.cz/pro-volny-cas-a-ostatni/o...
😵 prečo na sk zaň pýtajú tak veľa? veď rozdiel je skoro päťdesiatka 😕

luciavan
4. aug 2012

tento dostať iba v austrálii ☹ trocha ľahší a iný poťahový materiál + nemá tú sieťku v strieške - čo už ...

angetha
6. aug 2012

@luciavan V Americe je k dostání také bez síťky a trojkolka...Ale zas tolik jsem tu trojkolku nechtěla 😅
Teď očekávám až dorazí černý Britax

kacenkasipkova
7. aug 2012

ahojte baby,prosim vas kde v obchode by som britax nasla najlepsie tn kraj popripade tt,dakujem...oplati sa kupit aj pre 2 rocne dieta???

mimikas
7. aug 2012

ahojte, chcem sa opytat tie co uz mate tento kocik, da sa s nim aj ist do horsieho terenu a staci vam ako jediny kocik? Ja potrebujem nieco lahsie a tento sa mi velmi paci. A podla vas je vhodny pre 7 mesacne dieta?

zipsy
8. aug 2012

@mimikas ahoj, podla mna zvlada aj trosku tazsi teren, urcite lepsie ako klasicke golface. my sme boli s nim na Donovaloch, jazdili po lukach a v pohodicke 🙂 ale pre 7 mesacne by som ho nechcela, len z dovodu, ze ja by som nezvladla sa nepozerat na maleho. kvoli tomu som predala svoj 1. kocik /concord fusion/, lebo som na maleho nevidela ... takze tak 😖

mimikas
8. aug 2012

@zipsy ahoj, dakujem za info, mne to ze na maleho neuvidim az tak strasne nevadi, skor mi ide o to ci je kocik pohodlny a da pouzivat stale ci staci mat len tento kocik na take vsestranne pouzitie.

zipsy
8. aug 2012

@mimikas podla mna ano, ja som vystriedala zatial 4 kociky, pri tomto som zatial najdlhsie. ziaden nie je idealny. uz by som chcela mozno zas zmenu, ale na vsetkych tych golfacoch a sportakoch vidim chyby. takze asi ostanem pri britaxe. je to taky kompromis medzi terennym tazkym kocikom a lahunkym golfacom 🙂 mna trosku zarazilo, ze sa az tak dobre "nekaruje" oproti predchadzajucim kocikom. ked mas napr. sikmy chodnik, a musis tlacit len jednou rukou, tak to nejde tak lahulinko ako pri niektorych inych kocikoch. ale zato ma ine plusy, takze tak 🙂

micva
10. aug 2012

baby, máte niektorá podložku do tohto kočíka? pasuje tam viac s bočnicami či bez nich?

angetha
10. aug 2012

@pjana @lolinkamaminka Chtěla bych se zeptat, z jaké látky jste šili ten kryt na síťku?
A ještě když máte v kočárku vložku, nepřekáží to při skládání, chytá se dobře ten popruh?
Děkuji