Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
@stipec26 ahoj ja ho mam to medzi flaskami je na taky magnet a je tam maly ulozny priestor 🙂 v predu tie sietky to je malinke ja si tam davam zuvacky alebo mobil 🙂
@stipec26 a aj to kde je ten kocik nakresleny ja tam mam znacku britax aj to je taky malinky uložny priestor ako na tie zuvacky alebo nejaky papierik ...
@martinka_martinka dakujem 🙂 a teda spokojna s tym? pouzivas, vyuzivas?
neviete niekto poradit kupila by som britax b-agile 4 ide mi hlavne o konstruckiu za dobru cenu...dakujem
@majky7 ja mam v bazariku na predaj, ja zase hladam b-motion lebo mi ide o konstrukciu a ta sa samotna zohnat neda.
Ahojte baby...potrebujem poradiť. Hrozne sa mi páči tento Britax B Agile v čiernej farbe. Je pravda ze ta strieška dosť vybledne...hlavne vraj cez leto? A ešte aký je rozdiel medzi troj a štvor-kolesovym. Čítala som ze ten troj je nestabilny :/ Už dlho nad ním uvažujem... Vopred ďakujem 🙂
ahojte dievcata, chcela by som sa opytat ci niektora z vas prala textilne casti kocika a ci sa tym potah nejako neposkodil. V navode je ze sa to moze iba vykefovat, ale ja by som to najradsej oprala.
no baby už aj ja som "pozitiv" 🙂 ...po dlhom zvažovaní nakoniec vyhral tento.. 🙂
Prosim o info. Aki sa sprava Agile v horsiom terene? Byvame na dedine a cesty tu nie su 100%. Nevytrasiem v nom malej dusu?
Ženy mám vyblednutú striešku(čiernu) od slnka, chcela by som s tým niečo urobiť, dalo by sa to odfarbiť odfarbovačom čiernym alebo čo s tým ? poprípade nepoznáte niekoho kto šije celú striešku nielen náhradu za tú sieťku ? Ďakujem
Ahojte, dnes som si kupila tento kocik aj s originalnym nanoznikom ale neviem ho tam nasadit. Neviem o co mam zachytit tie horne gumicky, prosim o radu.
Dakujem 🙂
Nepredava niekto britax b agile?
a ja by som mala záujem o Britax B-motion 4 ak by mal niekto na predaj...dakujem
Babenky a co b zime tento kocik? Zvládne?
@ejmi25 ahoj, ja som bola spokojna s kociarom aj v zime, 🙂

@bejka82 ahojky
ja mam romer autosedacku - vajicko a stacia ti tie adaptery, co boli pri kociku...
budes kupovat novu?
ja len, ze ci by si nechcela kupit tu nasu aj s bazou