Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
@stipec26 ahoj ja ho mam to medzi flaskami je na taky magnet a je tam maly ulozny priestor 🙂 v predu tie sietky to je malinke ja si tam davam zuvacky alebo mobil 🙂
@stipec26 a aj to kde je ten kocik nakresleny ja tam mam znacku britax aj to je taky malinky uložny priestor ako na tie zuvacky alebo nejaky papierik ...
neviete niekto poradit kupila by som britax b-agile 4 ide mi hlavne o konstruckiu za dobru cenu...dakujem
@majky7 ja mam v bazariku na predaj, ja zase hladam b-motion lebo mi ide o konstrukciu a ta sa samotna zohnat neda.
Ahojte baby...potrebujem poradiť. Hrozne sa mi páči tento Britax B Agile v čiernej farbe. Je pravda ze ta strieška dosť vybledne...hlavne vraj cez leto? A ešte aký je rozdiel medzi troj a štvor-kolesovym. Čítala som ze ten troj je nestabilny :/ Už dlho nad ním uvažujem... Vopred ďakujem 🙂
ahojte dievcata, chcela by som sa opytat ci niektora z vas prala textilne casti kocika a ci sa tym potah nejako neposkodil. V navode je ze sa to moze iba vykefovat, ale ja by som to najradsej oprala.
Prosim o info. Aki sa sprava Agile v horsiom terene? Byvame na dedine a cesty tu nie su 100%. Nevytrasiem v nom malej dusu?
Ženy mám vyblednutú striešku(čiernu) od slnka, chcela by som s tým niečo urobiť, dalo by sa to odfarbiť odfarbovačom čiernym alebo čo s tým ? poprípade nepoznáte niekoho kto šije celú striešku nielen náhradu za tú sieťku ? Ďakujem
Ahojte, dnes som si kupila tento kocik aj s originalnym nanoznikom ale neviem ho tam nasadit. Neviem o co mam zachytit tie horne gumicky, prosim o radu.
Dakujem 🙂

@bejka82 ahojky
ja mam romer autosedacku - vajicko a stacia ti tie adaptery, co boli pri kociku...
budes kupovat novu?
ja len, ze ci by si nechcela kupit tu nasu aj s bazou