icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

saxana
13. okt 2014

@lelec predavam v bazare aj s prislusenstvom - Pinkie podlozka, prsiplast a ochrana madla so stuzkami na pobavenie dietata. S kocikom som bola maximalne spokojna, kedze je lahko ovladatelny jednou rukou. S dietatom na rukach sa da aj zlozit jednou rukou do auta. Inak je velmi stabilny a ked sa zaaretuju predne kolieska prejde aj po terene bez problemov.

saxana
13. okt 2014

@kikuska1985 My sme ho pouzivali hlavne v lete aj na dovolenke a nevybledol, pri dlhodobom pouzivani neviem. A je pravda, ze 4-kolesovy je ovela stabilnejsi, hlavne v zime. Tiez sme to pred kupou riesili a testovali 😉

ejmi25
13. okt 2014

Ja bahamy medzi britax b agile či concord fushion cena to isté dieťa má 17 m
@greschnerka

zuzanaslu
13. okt 2014

Baby pouzivate terenne kolieska? Ake su? Dakujem

beatricer
13. okt 2014

@katka310 na pár miestach som našila suchý zips.

katka310
13. okt 2014

@beatricer ja som dala cvoky a blbo to drží, tak musím vyskúšať 😉

beatricer
13. okt 2014

@katka310 no keď si Miška sama sťahovala striešku, tak sa to odlepovalo, no ona to prudko strhla. Ja som to robila opatrne, ale ľahko sa to zase prichytilo

laylaba
15. okt 2014

Ahoj mamičky z Bratislavy, chcem sa spýtať, ak by niektorá mala záujem niečo objednať z českej stránky pinkie.cz, napíšte a poštovné si rozdelíme 🙂

martinusik91
15. okt 2014

@katkaa02 mozem poprosit info o cene polohovania tych noziciek?dakujem

bebinka78
9. nov 2014

Baby nemáte na predaj niekto clonu na bagile?ďakujem

chromcakova
11. nov 2014

@lucinka0503 chcem sa opytať pasuju tie kolieskA , TO SI SI NORMALNE OBJEDNALA ALEBO AKO ? DAKUJEM

adka_pajerska
11. nov 2014

Žienky kde zoženiem kolieska na britax bagile nafukovacky????

lucinka0503
11. nov 2014

@chromcakova Áno pasujú,predné majú ten istý systém ako na plastových kolesách a na zadných vymeníš len osku z plastových kolies.Objednávala som ich tu na MK v shope od Aladdina.🙂 Viac info sa dozviete v skupine Britax 🙂

chromcakova
12. nov 2014

@lucinka0503 ked ja ho tu vobec nemožemnajsť , nemaš link?

veve44
17. nov 2014

@adka_pajerska Zdravim, ja uvažujem,že by sme kupili B-agile, je v pohodke ten kočik? dakujem za info...a tie nafukovacie kolieska kupite na : http://www.market24.sk/ostatne-doplnky-kociky/b...

adka_pajerska
18. nov 2014

@veve44 ja som s nim spokojna nadmieru 🙂

adka_pajerska
18. nov 2014

@veve44 to nie su nafukovacie kolieska

la0813la
20. nov 2014

Ahojte žienky, hľadám šikovnú ženušku ktorá šije striešky, podložky, ochrany na madlá.Dajte kontakt prosím Súrne !!!!!ĎAKUJEM Iva

lusiela1
20. nov 2014

@la0813la ahoj,už si našla ? aj ja šijem

veve44
25. nov 2014

@adka_pajerska aha, no ani som si nevšimla, čakala som,že ked su do terenu, tak su nafukovacie... 😒

bokroska
29. nov 2014

na predaj b-motion,viac bazarik

jenny6
16. dec 2014

Baby, viete poradiť aký skate za kočík Britax B agile? 🙂

tinushka13
17. dec 2014

baby prosím vás dá sa dokupit na agile aj vanicka? aky typ tam pasuje? Dakujem

alexis13
5. jan 2015

@tinushka13 jasne da viac typou ja som mala affinity

alexis13
5. jan 2015

@jenny6 ja som mala obycjany z tesca 15euro pasoval

zarica
17. jan 2015

Ahojte... máte niektorá agile trojkolku? Ako ste s ňou spokojné? Či je 4kolka lepšia? Ďakujem 🙂

p_etrisha
17. jan 2015

@zarica ja mam motion 4, ale kamoska, co ma agile 3 mi pred kupou povedala " len si preboha, nekupuj trojkolku"

zarica
17. jan 2015

@p_etrisha a ako si spokojná s motion? Je nejaký rozdiel s agile? Ďakujem

p_etrisha
17. jan 2015

@zarica s motion velmi 🙂 Rozdiel je v kolesach, polohovani rucky, perovani a vahe kocika.
Chodi ticho, aj znama,co ma dlhsie ma stale tichý, ale agile sa strasne hrkaju. Ja uz by som pridala tych par € a kupila motiona. Tiez som z hladiska financii chcela radsej agile, ale toto ma odradilo

tivka
17. jan 2015

@alexis13 Ahoj, prosím Ťa a ako si bola spokojná s tou vaničkou Affinity? Rozmýšľam nad kúpou Britax B motion, ale s vaničkou Affinity.