icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

sara086
Odpoveď bola odstránená
poisonblu
13. mar 2015

Kocky, mate niektora aj vanicku na b-agile? Planujeme druhe dieta, tak dokupim vanicku na sportak...3kombinaciu sme predali a nechcem kupovat novy hlboky kociar

martinusik91
14. mar 2015

@katkaa02 mozem poprosit info o cene polohovania tych noziciek?dakujem

katkaa02
14. mar 2015

@martinusik91 ano pisem IP

katkaa02
14. mar 2015

polohovanie noziciek pre vsetky typy britaxov (agile 3 a 4, motion 3 a 4)
@martinusik91

Polohovanie od autora

bobika492009
15. mar 2015

Baby prosím vas tie co mate agile, ale aj motion .. Ked ste vyssie, alebo vezmete opatky, nieje nizko bagile? .. Kolko ma cm na vysku, a kolko bmotion ked sa vyskovo najviac nastavi rukovat ?? .. Som uz ista ze beriem tento kocik, ale neviem sa rozhodnut ci agile alebo motion ... Je este nejaky rozdiel v nich okrem tej rukovate a kolieskach?? Kolieska si mozem dokupit aj na agile nie? ... Vdaka za vase odpovede velmi mi pomožu

petka154
19. mar 2015

@nicolle21 Ahoj prosim ta, nevedela by si mi enjaky taky drziacik na kolmy sed vyrobit? resp, kde by som nieco take zohnala??? Dakujem!!! 😉

nicolle21
20. mar 2015

@petka154 posli mi svoj mail do ip.uz som to kockam posielala ako to spravit..netreba tam nic zlozito vyrabat.v podstate staci aj snurka od topanok.ale ja to mam na obycajnu pracku a nasite 2 kuskami popruhoviny.v galanterii kupis za.2e a doma zasijes za 30min

nicebaculka
25. mar 2015

ahojte potrebovala by som zistit ktora maminka sije na britax b-agile4 na striecku tu cast kde je sietka....chcem to mat bez sietky aby mala v kociku uplnu tmu....vdaka vam 🙂

kaproman
27. mar 2015

@nicebaculka .ahoj aj ja by som to velmi chcela ale sledujem ze zatial sa nikto neozval. ☹

bobika492009
28. mar 2015

@nicebaculka
@kaproman
Skuste v skupinke britax, tam sa to už rozoberalo .. 🙂

nicebaculka
28. mar 2015

@kaproman
@bobika492009 ja som kúpila iný nakoniec... Bebetto nico... Je lepsi

bobika492009
28. mar 2015

@nicebaculka ja som premyslala nad tymi dvoma .. Ale bebetto ma sedaciu cast vyssiu .. Pre babatko od pol roka si myslim ze super kocik, ale casom by som aj tak kupila sportiak typu agile .. Pri bebetto nico by som sa bala aby mi maly nevypadol z neho.. cim starsie deti tym neposednejšei 🙂

lusiela1
28. mar 2015

@kaproman dobrý deň,aj ja šijem rôzne doplnky na britax

kaproman
29. mar 2015

@lusiela1 Dobrý deň chcem sa spýtať dala by sa ta clona usiť aj tak aby sa dala zasipsovať do vnútra?

lusiela1
29. mar 2015

@kaproman dobry den,tento sposob nerobim,to by ste si museli druhu stranu patentu prisit o stiesku

kaproman
29. mar 2015

@lusiela1 skoda ale aj tak dakujem.

kaproman
29. mar 2015

@katkaa02 dobry den chcem sa spytat kto vam robil tu clonu ruzovu na kociar?

katkaa02
29. mar 2015

@kaproman aj clonu som si robila sama, ked chcete poslem vas k @ajjas

kaproman
29. mar 2015

@katkaa02 bola by som rada konecne som nasla niekoho kto to robi na tento sposob. 🙂

katkaa02
29. mar 2015

@kaproman ona vam pomoze - vie aj patentkove aj kosticove - da vam info

lolab
13. apr 2015

Baby, nepredavate niektora nafukovacie kolesa z b-motion? Resp. "fenovala" uz niektora z vas tie umele? Moje su dost ojazdene... su skor do nakupnych centier ako do terenu, my byvame na dedine a bojim sa ze uz dlho nevydrzia ☹ Ak to niekto uz robil, poprosim aj foto...Dakujem zatial

lolab
13. apr 2015

@nicolle21 mozem poprosit ten navod na polohovanie noziciek, ako si to urobim? Dakujem pekne

nicolle21
13. apr 2015

hadam je to vidno na fotkach.. tie konce vzadu na polohovani chrbta co trcia treba prevliect, poza tie bocne popruhy, priblizit a odmerat si vzdialenost, potom na kazdu stranu nasit popruhovinu a pracku na rozopinanie.. ak ti to netreba rozopinacie, tak ti uplne staci aj dlha snurka od topanok, alebo hocico podobne, priviazes poza tie popruhy, alebo dokonca poza tycky konstrukcie a chrbatik drzi 🙂
@lolab

lolab
13. apr 2015

@nicolle21 dakujem, a nozicky dam ako do vodorovnej polohy? Nejako neviem kde to mam prichytit, ked odzipsujem nanoznik...

poisonblu
13. apr 2015

Neviem, ale nam nejak to polohovanie noziciek nechybalo a to pouzivame britax od 6mesiacov, len som to vydula hore a hotovo..a to v kociku aj spaval

nicolle21
13. apr 2015

@lolab v tom neporadim, kedze neviem co mas, od koho (ak je to podomacky vyrobene) a tak.. ja som si kupila polohovanie od easywalker, je to sice drahsie, ale oplati sa ako investicia, ani tu vyssie na fotkach co je polohovanie pripevnene o madielko nie je vobec zle..
inak malemu dietatu naozaj netreba polohovanie, az dobre nad 80cm vysokemu by bolo

lolab
13. apr 2015

@nicolle21 prave to pripevnenie o madlo ma zaujima...nejako neviem kde to mam zospodu prichytit ked to mam odzipsovane. Ja mam uz dvojrocnu dcerku a ked zaspi, vytlacim jej nozicky hore, ale dvakrat sa pomrvi a skopne to naspat, prave preto ma to zaujima, tu vyssie si pisala ze mas navod 🙂

lolab
13. apr 2015

@nicolle21 pardon, vyssie bol rieseny kolmy sed 🙂 uz som si vsimla

lolab
13. apr 2015

@katkaa02 chcela by som vediet ako ste to polohovanie vyriesila? Da sa to spravit aj doma, alebo na to treba nieco kupit original? Dakujem