icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

michalamiskamima
1. mar 2016

@6mia6 ahoj ak este zhanas sedacku na bmotion ja predavam len ju este nemam nafotenu. romer v testoch bezpcnosti ma vybornu. ak by si mala zaujem (:

michalamiskamima
1. mar 2016

@drobec8888 ahoj ak este zhanas vanicku vedela by som ti ponuknut org z bmotion ciernu limitku. ak mas zaujem ozvi sa (. dakujem

drobec8888
1. mar 2016

@michalamiskamima ja len informativne,len druhe planujeme a zvaxujem ci predat trojkobinaciu co sme mali pri prvom a dokupit iba vanicku. Ale tak to bude aj o pol roka.

michalamiskamima
1. mar 2016

@drobec8888 aha ved nic sa nestalo....lebo chcem ju predat len som este nestihla pofotit atd.. chcem predat vlastne vsetko celu trojkombinaciu (:

6mia6
1. mar 2016

@michalamiskamima ano este som nekupila tak ak nafotis kuknem

michalamiskamima
1. mar 2016

@6mia6 zajtra ti poposielam foto atd.
Dakujem zatial

ssj04
11. mar 2016

Prosím vás, neviete mi povedať, či sedí plastenka proti dažďu a nanoznik na 3. Aj 4.- kolesovy kočík?? Ďakujem

luthiel
14. mar 2016

@ssj04 nanoznik na 4ku ma uchytenie na dve kolesa na 3ku asi len na jedno...

gitkam
14. mar 2016

Mal by niekto foto britax b agile s autosedačkou Romer? dakuje

simona136
15. mar 2016

mamičky prosím vas, ktoré majú britax agile, nehrkoce moc kočik po chodníkoch ? Uvažujem nad kúpou len ma trochu odrádzajú kolesá lebo nafukovacie sú len na Britax b-motion len tam sa zas nedajú polohovať nožičky. :(

bruise
2. apr 2016

@katty8 je to prosim podobna barva jako off white u bugaboo? Nad sand beige taky uvazuji 🙂

katty8
3. apr 2016

@bruise No nieco take mozno len o trosicku tmavsie, ale nie moc 😊

fubinka
6. apr 2016

Prosim vas otazka da sa na britax b- agile 4 vymenit strieska za striesku z pluskoveho britaxu

gabika0108
11. apr 2016

@zuzanazuzana dobrý deň, pasuje podložka aj do b-agile 4? prípadne b-motion4 neviete? Ďakujem.

gabika0108
11. apr 2016

@suncana a koľko to stálo? Ďakujem.

suncana
11. apr 2016

@gabika0108 myslite nafukovacie kolieska? uz si nepamatam presne, ale okolo 30 e

gabika0108
12. apr 2016

@katty8 prosím ťa nevieš v čom sa líši b-agile plus 4 od b-agile 4 plus 2016? Ďakujem.

gabika0108
14. apr 2016

@suncana dakujem

adrianaaa32
10. máj 2016

Baby prosim vas vraj sa da niekde na konikovi zohnat nejaky zlepšovak na tie nozicky. Nejaka doska ktora sa podlozi aby boli nozicky v rovine. Neviete mi poradit?

nikulinek
13. máj 2016

@katkaa02 Ešte stále by ste vedeli vyrobiť to polohavnie nožiščiek na Britax? a koľko by to stálo? Ďakujem 🙂

macka23
17. máj 2016

Dievcata, neviete poradit, kde sa daju kupit vsetky 4 nahradne kolesa? Nase su dost opotrebovane ☹ Uz som pregooglila vsetko a nic ☹

franzziska
29. máj 2016

menil niekto bezne kolieska na tie terenne nafukovacie? da sa to v pohode? kde sa kupuju?

gabriela19855
12. jún 2016

@macka23 to by som aj ja rada vedela, mame b agile a mame ten isty problem, uvazujem nad nafukovacimi

stella18
22. jún 2016

chcem sa spýtať, kúpila som originál nánožník britax, sedí perfektne, upevňuje sa dolu na kolieskach a na madlo suchými zipsami a na bokoch gumkou, len si neviem predstaviť vyberanie dieťaťa, to treba vždy všetko odmontovať, alebo ako to robíte vy? malý mi každú chvíľku vystupuje...ďakujem

andrea679
22. jún 2016

@macka23 mali sme ten isty problem nikde mi ich nechceli predať ak mas este niekde odloženy bloček tak to pojde v ramci pozaručneho servisu ale ak nie tak smola jedine kupit tie terenne. Mne sa podarilo zohnat od jednej pani na bazosi ktora mala rezervne tie obyčajne tak super lebo tie terenne su strasne drahe

dommy69
27. júl 2016

Baby,som tu nova a britax vobec nepoznam.verim ,zemi poradite.Rozmyslam na britax b agile plus. Prosim napiste mi klady a zapory kocika.dakujem velmi pekne.

ica9
1. aug 2016

Ahojte, mam na predaj B agile 4 plus 2015 s polohovanim noh,v top stave, parkrat pouzity, ziadne skrabance. Kupovany v juni 2015, este rok zaruka. Ak mate zaujem pozrite foto v mojom bazari 🙂

zlajo
19. aug 2016

Potrebujem poradiť. Dá sa dokúpiť madlo na kocik Britax b Agile duo.viem,že originál nie. Ale budem vďačná za radu ak viete O dakom UNI. Dakujem

tatiana987
6. sep 2016

Dobrý,mohli by ste niektorá nafotit ako sa prichyti nanoznik na britax b motion 3? V dolnej časti??akosi na to neviem prísť. dakujem

hell23
20. okt 2016

@sisi1986 ahoj prosim ta nemas ma predaj plaštenku a manoznik?Ďakujem