icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

lolinkamaminka
10. aug 2012

@angetha ja mam zatial len taky "cvicny" ten kryt na strieske, usity z bavlnenej nocnej kosele 😀 ale podlozku v kociku nemam, to by aj mna zaujimalo ze ako sa kocik potom sklada.. 😅

pjana
10. aug 2012

@angetha ahoj, ja mam kryt usity z nepremokaveho materialu a vlozku v kociku mam, ale skladava ho mm, takze neviem, ale nestazuje sa🙂

mirkap84
10. aug 2012

@luciavan ...tato kombinacia cierno-zelenej je fakt krasna a kocik dostava uplne iny smrnc 😵 ...kiezby ho predavali aj na SVK....

luciavan
10. aug 2012

Tak nakoniec sme kúpili ten červený, je to pekná farba trochu tmavšia ako bežná červená. Ten béžový je drahší a príde mi, že sa dosť špiní. Dnes prvý krát odskúšaný po Pražskej ZOO a zatiaľ ma veeeľmi prekvapil- super ovládanie, skladanie, priestranný. Malý v ňom aj 2 hoďky pospal a zistila som, že tá sieťka je super vec na také počasie ako bolo dnes 🙂 Zatiaľ jediná vec, ktorú si musím zvyknúť je vychádzanie na obrubníky, čo ide trocha tažšie ako na mojom dorjaníku. A na malého si vidím cez to malé okienko so sieťkou.
Takže dnešné dojmy- krásny kočík, pohodlný, neokukaný a celkovo som milo prekvapená. 😀 😎

zipsy
11. aug 2012

@micva
@angetha ja mam podlozku bez bocnic, so skladanim nie je ziaden problem 🙂 siahnes pod tu podlozku a zlozis

micva
11. aug 2012

@zipsy a s bocnicami by sa tam zmestila?

zipsy
11. aug 2012

@micva ja mam situ na mieru, ale urcite zmestila, mozno by to bolo aj lepsie, lebo tie kraje kocika /tyce/ nie su nejako kryte, len tenkou latkou, a maly si tam uz par krat tresol hlavu, ked sme naburali...

micva
11. aug 2012

@zipsy no ved prave preto a mne by sa zisla este sirsia, hlavne tam naboku, kde su tie gumy, to tam je tiez trochu tensie :(

lenkan3
12. aug 2012

@micva ja mam emitex s bočnicami a v pohode sa aj sklada

danka32
13. aug 2012

A nevadi vam, že oba tieto kočiky nemaju nanožniky? Aj ja sa rozhodujem, či kupit ten b-agile, ale platit navyše ešte za nejaky univerzalny nanožnik. Čo vy na to? Mate s tym skusenosti?

angetha
14. aug 2012

@danka32 Mě zůstala deka se šňůrkami i nánožník od minulého kočárku..vlastně už od předminulého 🙂 a právě kvůli uchycení jsem se rozhodla pro Britax

candy23
14. aug 2012

Ahojte baby , velmi krstna nam kupila inglesinu Avio ale ja este zvazujem tento Britax B-Agile, k sterym rodicom, kedze sa budeme stahovat . Bobastek ma 7m ale este nesedi, je mozne dat kociarik do lahu? a tiez by ma zaujimalo ako to je v zime, kedze predpokladam, ze este budeme kocikovat.

6mia6
14. aug 2012

@candy23 dá sa dat do lahu stranu max. dve do zadu v ňom mám 5 mesačného syna.
V zime neviem ale myslím ze bežnú zimu zvladne.

micva
15. aug 2012

@danka32 ja sa chystam kupit nanoznik emitex, emitexove veci aj fusaky by malo vsetko pasovat do agile.

micva
15. aug 2012

@candy23 ano, da sa dat do lahu, treba dokupit nanoznik na zimu a je to 🙂
inak zhanam vsade igelit na ten agile a nikde ho nemaju, neviete niekto o predajni, kde by sa dal kupit?

alexis13
21. aug 2012

@micva ja som kupila a mam s bočnicami a sedi to tam fajn 🙂
@kacenkasipkova moja ma rok a pol lubi sa vozit v kočiku tak myslim ze aj pre 2 ročne uplne v pohodičke 🙂

alexis13
21. aug 2012

@micva babymarkete u nas v nr maju origos aj nanožnik aj pršiplast

micva
21. aug 2012

@alexis13 a aka je tam cena na nanoznik a na ten igelit? lebo v sobotu idem do ciech, ak nezozeniem, tak zhanam dalej, objednala som si emitexove, dufam, ze to bude sediet, ak nie, tak musim original pozhanat.

alexis13
21. aug 2012

@micva fu tak to som uz zabudla, daj do googla cislo na babymarket je aj v ba co stoja radi ti povedia

lenkan3
23. aug 2012

@alexis13 @micva no neviem baby ale podla mojich infosiek z netu ale aj z obchodu Britax Agile original nanoznik nema, neda sa ani kupit, je mozne kupit original fusak. Vcera som vyskusala v obchode 5 ruhov nanoznikov a ani jeden nesedel. Tak neviem. V babymarkete ponukaju nanoznik od Ivemababy a ten vyzera ze by pasoval, aj mi napisali ze ho kupuju na tento typ kocika. Tak asi objednam ten, alebo ziadny a budeme mat len fusak. Este sa rozhodnem 😀

solnicka_nr
27. aug 2012

Ahojte baby mate niektora fusak k B- Agile ????

solnicka_nr
27. aug 2012

@lolinkamaminka Aj ja mam podlozku a dam iba pod nu ruku a potiahnem..... 😀

solnicka_nr
29. aug 2012

@miska82 My sme mali Pluto neoplati sa vobec za tie peniaze potom sme kupili tento a abslutna spokojnost!!! presne aj nad callistom som rozmyslala a porovnavali sme nazivo obidva tento jednoznacne vyhral vo vsetkych smeroch!!!!

samada
31. aug 2012

tak ja som až teraz kompletne spokojná s týmto kočíkom. Najskôr som si dala v Čechách užiť tú clonu, ale išlo mi to na nervy, nedržalo to tam podľa mojich predstáv, tak mi to svokra našila napevno a mám pokoj. Predtým som mič nerobila, iba naprávala , teraz je to super. Pridávam aj foto možno pre niekoho na inšpiráciu. 🙂

zipsy
1. sep 2012

@samada super to vyzera, aj mne by sa zisla taka svokra 🙂

micva
2. sep 2012

baby, takže na agile sedí perfektne igelit od emitexu a namiesto 20tich eur original agile stal emitexovy 7,50 a este aj zakryje zadnu cast, takisto podlozka a nanoznik emitex pasuju ako uliate.

micva
2. sep 2012

@lenkan3 ja som brala z babytip.sk Nánožník Šport Emitex vysiel ma 16,30 eur, sedi super, pošta z ciech je tusim 4,5o eur, ja som si ho bola zobrat osobne.

lenkan3
2. sep 2012

@micva no neviem ake mi v obchode davala presne, ale boli od Emitexu. Dva sme nemali ako uchytit, a jeden by sa dal aj dobre uchytit ale zas bol kratky a vysiel len tesne pod madlo. Ostatne boli ina znacka. Momentalne som sa tomu zase prestala venovat 🙂 , lebo som v praci, ale o chvilu ma to chyti, lebo budem doma. 😀 A este sa chcem dostat k odskusaniu fusaka, ten som tiez este nedavala ako bude pasovat. Ci budem aj ten riesit 🙂

lenuska16
3. sep 2012

@zipsy ...ahoj prosím ťa nemohla by si pridať foto tej podložky bez bočníc ..nmeviem si to predstaviť ..🙂..dakujem

pjana
3. sep 2012

@micva ahoj, nehodis sem nejaku fotku s tym nanoznikom od emitexu? Rozmyslala som, ze by som si ho usila, pretoze som bola tu u nas v jednom obchode a tam mi ponukali nanoznik od Emitexu sport deluxe za nejakych 34,-eur. Ale ta cena 16,30 je v pohode, aky typ to presne je? A este jedna otazka, je potrebne ho cely z kocika odopinat, alebo ma vpredu zips na vybratie dietata?