Britax B-motion 4 2013 - recenzie
ahojte, poprosila by som nejaké recenzie na kočík britax b-motion 4 2013, zatial som tu podobnú tému nenašla tak prosím o rady 🙂 dakujem

@mokuska123 aha, tak to boli fakt vadne kolieska. Mne vadilo to, co som popisala vyssie, ale zjavne to je len o zvyku. Inak mi motion uplne vyhovuje, ale aj baby jogger je super...vahala som medzi tymito kocikmi
Uz mame na ceste move kolesa. Ak pridu rovnake naprd tak ma uz porazi 🙂
pekný den prajem nepredávate niekto Britax B-Motion 4 ? dakujem
Dobry vecer, prosim Vas odmerali by ste mi niektora majitelka B-motion celkovu dlzku lahu? Mam 2-rocne dieta co sa rado vozi a rado v kociku spi..quinny speedi je mu uz kratky..Dakujem srdecne..
Baby mozem sa spytat..ake vajicko si kupujete na Bmotion? Romer, ci Britax?? A kde maju dobre ceny...nac kukam aj na konikovi 🙂 vdakaa
Baby viete kde mi vyrobia kvalitny kryt na tu sietku na tento kocik? dakujem
Ahojte,ja som s touto verziou kocika spokojna,mame sportovu,ciernu cast kocila.Je lahky,pekny dizajn,nafukovacie kolieska,brzda,je odpruzeny,priestranny a ma aj jednu vyhodu,vyska opierky je dost vysoka,co je super,kedze moj drobec je z vyssich deti.....😀....nemam co vytknut,mozno casom akurat ta rucka,ze si ju potiahnem latkou,koli spineniu...ale inac super...odporucam 😀
Ahojte tak uz aj my od vcera mame doma teno kocik a rovno trojkombinaciu. Len by som sa chcela opytay va vanicku ked sme ju nacvakli nedrzala uplne bez pohnutia,ako pevna je len ked som ju pokyvkala tak isla aj hore aj dole a neviem ci to tak ma byt alebo to bolo len zle nacvaknute...dakujem 🙂
predam b-motion,čierny,este vyse roka v zaruke.viac v mojom bazare 🙂
Maminky, ktoré máte britax b- motion, nevadí vám, že sa nedá nasadiť proti smeru jazdy, iba v smere? Nechýba vám očný kontakt s dieťatkom? Ja o ňom vážne uvažujem, veľmi sa mi páči, no maličká má 8 mesiacov a ja by som na ňu ešte potrebovala vidieť. Alebo je skôr vhodnejší, keď bude staršia? Len neviem, ako vydržíme zimu s naším cam dinamicom ☹
@adka31 Ahoj, máme Cam trojkombináciu, hlboká vanička je fakt priestranná, ešte stále sa do nej v pohodičke zmestíme. Ide skôr o to, že u nás v obci máme strašne rozbité cesty a cam drgá a hrká. Malej sa to zrejme páči, ale ja som z toho nešťastná 🙂 Inak je to krásny kočík, len má zopár chybičiek. Preto špekulujem nad niečím novým. 🙂
Ahojte, som prvorodicka, nemam skusenost so žiadnymi inymi kočikmi. Rozmyslam medzi Britax B- motion 3 /3-kolesovy/ a Baby Jogger city mini alebo skor Baby Jogger City Elite 2014 /3-kolesovy/. Chcela by som 3-kombináciu, aby som ich mohla využit už od narodenia. Viete mi poradit svojimi skusenosťami s 3-kolesovymi od narodenia?? ďakujem!
@aledra 3 kolesový je podľa mna dobrá volba. Ja mám B - motion 3 (v poradí 5 kočík) a som s ním maximálne spokojná, za šiesty by som ho nevymenila) Pôvodne som chcela Baby joger Elite ale predajca nás odhovoril, že je drahší a v podstate rovnaký ako Britax - b motion akurát o polovicu lacnejší 😉
@aledra s vanickou Britax mam skusenost a nemam jej co vytknut, sice som ju mala pri kociku Britax B smart, s vanickou som bola spokojna ale ten kocik by som ani zadarmo nechcela 🙂 Baby joger sa aj mne velmi pacil kvoly tej strieske, no nakoniec mi to teraz ani nevadi lebo moja dcera by vrestala keby som jej to tak zatiahla na sportaku. Ale na B motion je slnecna clona a na to si niektore davaju sit tie trojuholniky a tym padom sa da dost zatiahnut 😉
@pslahorova pošlete mi prosím návod na ušitie striešky na britax? Ďakujem 🙂
@lulu1980 Dobry den, je v mojom albume" uzitocne veci".
@pslahorova ďakujem 🙂
Ahojte baby. Potrebovala by som radu - bola som rozhodnuta kupit britax b-motion 4, len si nie som ista ci je vhodny na zimu - na mensi sneh ci snehovu kasu. Neviem najst ziadne recenzie :'(. Ak mate akekolvek skusenosti, budem rada ak napisete. Vdaka.
Ahojte 🙂 veľmi sa mi paci kocik Britax b-motion,uz som tak na 90% rozhodnuta ho kupit,ak niektora predavate dajte vediet,lebo je tu nan malo inzeratov,ja by som ho chcela zacat pouzivat tak od marca/15. Len by som chcela vediet ci by som do neho mohla dat aj 6mesacnu dcerku,ci to nie je skoro,lebo v hlbokom kociku keby nemam opierku chrbta,tak mi tam nevydrzi,uz chce vidiet svet 🙂Takze tieto chladne mesiace snad vydrzime v hlbokom a na jar pojdeme do sportoveho. Tak napiste nejake cerstve skusenosti s tymto kocikom,dakujem 🙂
Maminky, ktoré máte Britax B Motion, chcem si ho kúpiť, najviac sa mi páči čierny, ale niektoré maminy hovoria, že strašne bledne od slniečka a iné zase že vôbec, máte s tým skúsenosti? ďakujem

@mon84 dakujem ti 🙂 len nam hrkaju aj kolesa ked ich mam dole z kocika, odmontovane. Tie srobiky su povolene a strngaju akoby kluce. No katastrofa. Maju nam poslat domov nove predne a napisala som im co maju na nich skontrolovat tak dufam budu dobre. Nechcem uz maleho davat do zapozicanehomkocika, lebo nan si velmi pekne zvykol a potom v britaxe nam prve dni mrncal. Konkretne baby joger nam pozicali a ovela lepsie sa tam sedi. V britaxe sa tak spusta dopredu moc lebo ten psa medzi nozkami je velmi vpredu :/