Bugaboo Bee plus verzus Mamas & Papas Armadillo
Ahojte rozhodujem sa medzi týmito dvomi kočíkmi ...Mam 2,5 ročne dieta chcem aby si v nom sem tam podla potreby mohol este pospať. Aby sa s nim dali v pohode aj v zime. Co sa týka cestovania myslim ze oba su ok... Kto máte niektorý skusenosti??? Dakujem 😊
@petrahankova tak to mas doma kus 😉 Budem sa snazit odfotit vecer
ahojte, tak ako ste spokojne po case s tym armadillo flip xt? Budem rada za nejaku referenciu 🙂
@zdenka13 ahoj,mala som ,predala som,lebo mi velmi chýbalo madlo,na tentoo nepasovalo nijaké,taktiež mi vadilo ,že v kočíku ked dieťa sedí je tak dosť moc vpredu,boky niesu chránené.I ked som ho kupovala len na spanie dvojročnemu synovi,musel isť z domu,lebo syn v nom nechcel spať a teraz preto,že strecha sa lahko dala dať dolu,ako sklopiť a to on stale robil a ked ju dal dole,tak uz vobec nechcel spať,taketo blbiny vymyslel.Inak napriek tej velkej dlžke plochy na spanie,tak samotná výška strechy nebola k tomu umerná,mali sme strechu skoro na hlave.Jazda s ním tiež dosť tvrdá.Toto bol kočík na ktorý som najviac šetrila a chcela ho,no ale ma asi aj najviac sklamal.Akurát dobre vyzeral a nestretavala som ho na každom rohu.
@petrahankova hmmm, dakujem velmi krasne, ale osm rada a nazor, lebo tiez nad nim uvazujem dost a je drahy, tak nechem kupit blbost.. ja som mala aj pliko switch easy drive od Peg Perega, ale bol tiez dost tvrdy.. co mi aj vadilo, tak to by som asi natrafila na to iste, lebo ja osm si myslela, ze ten flip xt je aj odpruzeny, zeby nebol taky tvrdy, nebudem s nim chodit len po rovnych chodikoch a do obchodneho centra, ale zase ani do uplynych extremov.. a aky kocik si nakoniec kupila? resp. s ktorym si bola spokojna?
no ja už mam len v aute kočík moon ako golky,tie su naj odpružené,no a doma na spanie mam concord fusion,lebo ma plochu na spanie 104cm dlhu.Ale teda mala som asi 20kočíkov,neodporučam ani Britax ani Valco.
no tie britax a valco mam pocit, ze su uz vsade, neviem co na nich akoze je 😀 valco je lahky, asi za to 🙂 ja by som chcela spojenu rukovat, ze sa da ovladat kocik jednou rukou, ze druhe dieta viem viest za ruku..
Ahojt3 je tu.niekto.kto.ma.klasicke.armadillo? Ak
Ano.ako.ste spokojne? Je.sedenie.dobre? Strecha, odpruženie.atď? Veľmi.ďakujem
Ahojte je tu este.niekto.kto ma klasicke stare armadillo? Uvazujem.jeho kupu ale nevidim veľa tecenzii len.na.tie.nove. Aj.keby ste.mali foto deti v kočiki ake je tam sedenie a vyška madla kedže.nieje.nastavitelne. ďakujem.vam

@maciatkolulu no má 25mesiacov a cca 90cm.a má ešte na dlžku rezervu v kočíku,kedže cez den len v nom spí