Čím vystlať vaničku kočíka?
an radu
ja som dala pri oboch detoch zlozenu deku a na to bavlnenu plienku/plachtu. Bolo to makke ale nie velmi hrube a podla mna aj dost teple od chrbatika.
@hokejka111 Ahoj.Mne sa prvá narodila v júni a tak som dala len deku a plienku pod hlavičku.A druhá sa narodila v oktobri a dali sme také prešívané futro(taká tenšia perinka).V zime by som možno ešte dala ovčie rúno,alebo by som si dala ušiť nejakú vložku.🙂
@hokejka111 zalezi od kocika, my sme mali taku original mäkkucku podlozku, takze uz len fusak s plienockou/bielou osuskou, alebo plienocka, neskor uz nic. Plienocka je fajn na zaciatku ked babo vela grcka
naša vanička mala matrac, tak to som len na to dala flanelovú plachtu z ikei - sú veľké, a zakryjú ceú plochu 😉 v lete som jej už dávala len plienku pod hlavičku..
No v casually je taka makka podlozka dole... matrac by som to nenazvala.. v lete som davala tu plienkovu osusku.. v zime nic... davala som tam fusak a potom malu... prechodne obdobie nebolo ziadne... bud isla mala vo fusaku alebo uz isla bez 🙂))
to este robia kociky bez matracov? 😨 😕
matrac, alebo hocijaky tenky molitan odstrihnuty na mieru do kocika, obaleny v plachte na prebalovaci vankus.
na to podla sezony na prikrytie fusak, deku alebo plienku.
mozno by bola dobra flísova obliecka,alebo potom neskor bavlnena.Da sa usit aj na zips aby sa dala oprat.
@hokejka111 súhlas s @kvetinka211 záleží od kočík....my sme tiež mali v kočíku podložku a ja už len fusak dávam a na vrch deku.....
@hokejka111 ja som tam mala rozlozenu zavinovacku, bolo to fajn a makkucke. (nie klasicku zavinovacku, taku tu obalkovu, mala som to tak do kosostvorca).

...baby co dat do vanicky??deku, plachtu??vdaka za radu