Cosatto Giggle 3 v 1 Go lightly
Ahojte, hľadám nejaké skúsenosti s týmto kočíkom, ale nikde som nič nenašla ☹ máte ho niektorá? Ako ste s ním spokojné? Strašne sa mi tento kočík páči, ale chcem vedieť aj z praxe aký kočík naozaj je, ďakujem

Aaa som slepa,uz vidiiim ;)
ahojte, tiez premyslam nad tymto kocikom- lebo sa mi nepaci ze vsade predavaju len otrasne kociky ciernej!!!! a hnedej !!! farby 😔 😔 😔 som z toho znechutena 😒 to su farby pre deti??? 😕 a tento kocik ma naozaj krasny dizajn, takze o nom premyslam min. ako o golfaci kedze nas ma jedno koleso zlomene 😔
Tak ja som dnes videla cosatto aj golfáče a aj kombinované kočíky 2 ks. Boli vystavené v BA-Avion v All toys. Fakt krásne a farebné, tiež nad ním uvažujem :D
No na foto vyzera fakt super, vanicka mi pride skor pre "letne deti " je mensia a trocha ma odradzaju tie male kolieska v predu..inak je nadhernyyy, taky iny.. 🙂
@lubka1709 to aka cena ? to bolo za trojkombinaciu? taku ccenu som veru nenasla 🙂
@hranolka22 cistim len hubkou - zatial viac netrebalo ...

Cosatto Giggle..ak by ste niektora videla tento kocik aj v predajmi prosiiiim odfotte ho a pridajte real foto..je nadherny na foto len nevedno ci aj v skutocnosti..dakujem ;)