icon

Fusak verzus nánožník na jar

mia265
3. mar 2016

Ahojte,čo je lepšie,neviem sa rozhodnúť. Čo na jar a na jeseň? Fusak jarný, ktorý sa dá odopnúť a ostane podložka,alebo nánožník len? Ale aj tak budem potrebovať niečo pod neho, keď bude chladnejšie. Ako to máte vyriešené? A ešte na leto nejakú podložku bavlnenú, to viem. Len to ostatné sa neviem rozhodnúť,aby som nekupovala zbytočne 🙂 Do športového kočíka som zabudla...

celasapremenim
•
3. mar 2016

ahoj, ja mam dva fusaky jarne, znacky buggy snuggle a jeden softshell nanoznik, ak fuka...alebo do sychraveho pocasia, ked zrovna neprsi nejak, aby clovek hned nemusel riesit prsiplast.... som s tym velmi spokojna, da sa to odzipsovat cele, alebo iba zospodu
zimny mame vybotny tiez, akurat je trosku sirsi do nasho kocika, ale zase tam ma krpec dost miesta a to je red castle eskimo, jeho obrovska vyhoda je, ze sa prisposobuje teplote a dieta sa v nom nepriehrieva a nepoti sa :D tiez sa da pouzivat teda aj na jar a jesen, podla pocasia
ja myslim, ze fusak je super vec, aj jesenny, jarny aj zimny

celasapremenim
•
3. mar 2016

aha, no na leto ja budem davat pod maleho taku plienku, nie specialne podlozky, tie vacsinou zmensuju miesto na sedenie

luciannka83
•
3. mar 2016

Ja mám 3 fusaky 🙂 Zimný, keď je pod nulou, zimný nad nulu a jarno-jesenný. Nánožník používam na fusaky, ak veľmi fúka. Podľa mňa samotný nánožník veľmi nezohreje. 🙂 A v lete nedávam nič. Mám kočiar čo sa dá ľahko prať.

mia265
autor
•
3. mar 2016

Tak asi bude dobrý jarný fusak tiež,že? lebo ten nánožník nič moc ,aj tak by tam musela ísť deka alebo čo

luciannka83
•
3. mar 2016

@mia265 áno. 🙂

katrinka8
•
3. mar 2016

@mia265 - ahoj, my máme tiež na jar a jeseň jesenný/jarný fusak - nánožník ozaj nehreje, je to len bariéra proti vetru.
Pri dcérke som ho nemala, nejak som sa zariadila, ale synček si zvykol vonku spávať denne, tak som to veľmi ocenila, a fusak som kúpila. Ozaj využitý naplno. Máme tento: http://www.emitex.cz/fusak-2v1/?pos=12
Na zimu zimný fusak 🙂
A práve pozerám, že majú aj dáke novinky, že softshell - možno to nahradí nánožník, že keď navyše prší menej alebo fúka, nemusíš hneď vyťahovať nánožník a plášť dažďa. Inak sa mi to vidí také isté ako to vyššie. http://www.emitex.cz/cz/menu/120/produkty/vyrob...
Na leto sa mi osvedčila podložka do kočiara na mieru ušitá 😉

mia265
autor
•
4. mar 2016

@katrinka8 No ja mám perfektný zimný, a pani šije aj jarný, zvonku softsheel,ako mám ten zimný,asi to vyriešim s jarným, keď bude slniečko, odopnem,budem mať len podložku a na leto bavlnenú 🙂

katrinka8
•
4. mar 2016

@mia265 - veru, určite sa zíde aj ten jarný/jesenný 😉