Golfáč Lira 3 a Lira 4. Ste spokojná?
Ahoj maminky,mate niekto tento kočík,zda sa to byť novinka,neviem,prosím ak ho niekto máte,napíste aky je,či ste spokojne a tak.Hladam niečo také ako Zapp,Buggster,nasla som tento,super cena a vyzerá vyborne.
@adri2211 - opierka chrbta sa dá regulovať podľa seba ,to len zatiahneš takú šnúrku do akej to chceš výšky,nohy sa nedaju polohovať len vystrieť taká opierka a pripnúť,určite je pohodlný,je priestranný ale košík je len malý,lebo to maš kočík taký spratný,dobre sa skladá takže veľký kôš by zavadzal.
@kuspitka ahoj nakoniec som ho nekupila, nepozdavalo sa mi to polohovanie opierky chrbta snurkou,videla som taky system kocikov v obchode v BA a co ja viem,nakoniec sme kupili sportovy chicco simplicity.
dobrý večer holky, moc prosím o radu. Kočárek Lira se mi moc líbí, fialová barva je úžasná. 🙂 Původně jsem chtěla černý, ale je těžké takový sehnat (za dobrou cenu), takže asi půdjeme do tohoto fialového. Jen přemýšlím, jestli vzít Liru 3 nebo 4... 😕 Nevíte někdo, jestli je v jízdě rozdíl.. nebo je to jen o tom, jak kočárek vypadá? A ještě jsem se v této diskuzi dočetla, že v březnu by měla být nová kolekce i barvy, ale zatím jsem na nic takového nenarazila a to píšou modely 2011 a barvy pořád stejné.. Nevíte někdo, jak to je? Jestli budou nebo žádné novinky nebudou? Moc díky za případné info. 🙂
@kosta123 Díky. Včera jsem objednala ten stejný, co máš ty.. 🙂 Už se na něj moc těším. Jak píše adri2211, že koupila Chicco Simplicity, tak to jsem měla pro první dítko a už bych ho více nechtěla.. Nejezdilo se mi s ním moc dobře a právě to polohování zádiček u Liry se mi zdá super, tak jak píšeš, že nejsou jenom 3 polohy. Jak dorazí, tak písnu, jak jem spokojená. Ale určitě budu. 😀
+ pekný moderný kočíék
+ dá sa polohovat so vela poloh ako si dáš sama
+ da sa zdvihnúť opierka na nohy
+ nánožník, malá pláštenka ktorá sa pripne zipsom
- labilnejší
-golfové ručky,,to mne moc nevyhovuje tak neviem ci ho nakoniec nepredám.
ahojte...tiez som kupila tento kocik LIRA 4 pred tromi tyzdnami a śom s nim zatial maximalne spokojna..je lahko ovladatelny, lahko sa sklada, nezaberie vela miesta...take male minusy co som zatial nasla su maly kosik, plastenka sa pripne zipsom ale nezakryva cely kocik, tak neviem ci pri prudsom dazdi nepretecie strieska, a este pri skladani ta uchytka aby sa kocik neroztvoril je taka trosku nesikovna, zle sa upina...ale inak, plusy prevysuju tych par minusov 😉 ...myslim, ze pomer cena a kvalita je adekvatny 🙂
ahojte...ste stale spokojne s Lirou 3 alebo4
Tak ja mám tentokoík tretí týždeň,mali sme ho na dovolenke v Chorvátsku a maximálna spokojnosť.Je pohodlný,ľachký,dobre ovládateľný,veľmi dobre skladný. Jedine ten malý košík,ale neva...
Já jsem taky pořád spokojená a zažily jsme i pěknou bouřku, my přišly domů jak mokré myši a Veru v kočáře naprosto suchá 😉
@kosta123 ak sa mozem opytat preco ho ides predavat.. vidim ze dcerenka je este malinka?
ja mam 2 rocnu kocku a tento kocik ma zaujal.. potrebujem uz len na prilezitocne ked pojdeme do mesta alebo tak lebo doma na 90 percent uz chodime vsade peso...
paci sa mi aj farba.. ja mam zatial PP Pliko a som spokojna ale uz som chcela nieco len take "malicke " hlavne na skladanie.. v kociku spi malokedy .. dakujem
@babulka123 - ja som s ním maximálne spokojná,ide len o to že sa lepšie šoférujú kočíky kde je spojená rúčka,tak som si taký kúpila a tento posúvam ďalej.Myslím že tento kočík je ako aj na normálne každodenné vozenie,tak je aj vhodný ako príležitostné,,napríklad keď je dieťa v ZOO sama chodí ale už nevládze.....ja si ho určite /ten čo mám/ nechám až do maxima dokiaľ sa bude dať,,lebo je veľmi malý,spratný,skladný,letel s nami aj na dovolenku,,, a ja osobne som ho vytiahla a zložila 1 rukou z auta,,,,to bolo super. 🙂
Ahoj holky mám dotaz, je lepší Lira 3 nebo Lira 4 s čím se vám lépe jezdí, díky 🙂

@kosta123 ahoj,chcem sa ta opytat na kocik lira4, ked ho uz mas. ci je stabilny, ci sa da polohovat opierka chrbta a noh, ci je pre dieta pohodlny, a hlavne ci nakupny kos je dost velky a dobre pristupny. dakujem velmi pekne za odpoved. adriana