icon

Golfáč Lira 3 a Lira 4. Ste spokojná?

angie777
27. apr 2010

Ahoj maminky,mate niekto tento kočík,zda sa to byť novinka,neviem,prosím ak ho niekto máte,napíste aky je,či ste spokojne a tak.Hladam niečo také ako Zapp,Buggster,nasla som tento,super cena a vyzerá vyborne.

adri2211
5. mar 2011

@kosta123 ahoj,chcem sa ta opytat na kocik lira4, ked ho uz mas. ci je stabilny, ci sa da polohovat opierka chrbta a noh, ci je pre dieta pohodlny, a hlavne ci nakupny kos je dost velky a dobre pristupny. dakujem velmi pekne za odpoved. adriana

kosta123
7. mar 2011

@adri2211 - opierka chrbta sa dá regulovať podľa seba ,to len zatiahneš takú šnúrku do akej to chceš výšky,nohy sa nedaju polohovať len vystrieť taká opierka a pripnúť,určite je pohodlný,je priestranný ale košík je len malý,lebo to maš kočík taký spratný,dobre sa skladá takže veľký kôš by zavadzal.

kuspitka
8. apr 2011

@adri2211 Ahoj chcem vediet ci ste kupili ten kocik LIRA 4

adri2211
9. apr 2011

@kuspitka ahoj nakoniec som ho nekupila, nepozdavalo sa mi to polohovanie opierky chrbta snurkou,videla som taky system kocikov v obchode v BA a co ja viem,nakoniec sme kupili sportovy chicco simplicity.

pec
12. apr 2011

dobrý večer holky, moc prosím o radu. Kočárek Lira se mi moc líbí, fialová barva je úžasná. 🙂 Původně jsem chtěla černý, ale je těžké takový sehnat (za dobrou cenu), takže asi půdjeme do tohoto fialového. Jen přemýšlím, jestli vzít Liru 3 nebo 4... 😕 Nevíte někdo, jestli je v jízdě rozdíl.. nebo je to jen o tom, jak kočárek vypadá? A ještě jsem se v této diskuzi dočetla, že v březnu by měla být nová kolekce i barvy, ale zatím jsem na nic takového nenarazila a to píšou modely 2011 a barvy pořád stejné.. Nevíte někdo, jak to je? Jestli budou nebo žádné novinky nebudou? Moc díky za případné info. 🙂

kosta123
14. apr 2011

@pec - to záleží len na tebe či sa ti páčia 3 alebo 4 kolesové....ja mám LIRU 4 kuk album 😉

kosta123
14. apr 2011

@adri2211 - práveže to polohovanie je super,dáš si to ako budeš chcieť nie len na 3 polohy ako to býva na iných kočíkoch 🙂

pec
15. apr 2011

@kosta123 Díky. Včera jsem objednala ten stejný, co máš ty.. 🙂 Už se na něj moc těším. Jak píše adri2211, že koupila Chicco Simplicity, tak to jsem měla pro první dítko a už bych ho více nechtěla.. Nejezdilo se mi s ním moc dobře a právě to polohování zádiček u Liry se mi zdá super, tak jak píšeš, že nejsou jenom 3 polohy. Jak dorazí, tak písnu, jak jem spokojená. Ale určitě budu. 😀

kosta123
15. apr 2011

@pec - 🙂

adri2211
1. máj 2011

@pec ja som s chicco velmi spokojna,ale kupila som aj liru 3 a takisto sa mi moc paci a hlavne malej tiez. ale kolko ludi tolko chuti,ja som spokojna s obidvoma 🙂

adri2211
1. máj 2011

@kosta123 ahoj,kupila som si aj liru 3, a mala si pravdu je suprovy ten kocik,aj to polohovanie je dobre,aj ked pouzivame len dve, mala bud sedi alebo lezi. dobry vyber a dakujem za popis.

kosta123
1. máj 2011

@adri2211 - no super, neni zač 😉

em_ka
10. jún 2011

@kosta123 Cus, ako si spokojna s golfacom? Uvazujem, ze kupim Liru, alebo niektory podobny kocik., som ale nerozhodna 😖. Hladam plusy, minusy.

kosta123
10. jún 2011

+ pekný moderný kočíék
+ dá sa polohovat so vela poloh ako si dáš sama
+ da sa zdvihnúť opierka na nohy
+ nánožník, malá pláštenka ktorá sa pripne zipsom
- labilnejší
-golfové ručky,,to mne moc nevyhovuje tak neviem ci ho nakoniec nepredám.

letenka
6. júl 2011

ahojte...tiez som kupila tento kocik LIRA 4 pred tromi tyzdnami a śom s nim zatial maximalne spokojna..je lahko ovladatelny, lahko sa sklada, nezaberie vela miesta...take male minusy co som zatial nasla su maly kosik, plastenka sa pripne zipsom ale nezakryva cely kocik, tak neviem ci pri prudsom dazdi nepretecie strieska, a este pri skladani ta uchytka aby sa kocik neroztvoril je taka trosku nesikovna, zle sa upina...ale inak, plusy prevysuju tych par minusov 😉 ...myslim, ze pomer cena a kvalita je adekvatny 🙂

tamichloe
28. júl 2011

ahojte...ste stale spokojne s Lirou 3 alebo4

kosta123
30. júl 2011

@tamichloe - Ja stále 😉

tamichloe
30. júl 2011

@kosta123 a neni labilna ako tu píšu niektore baby?

kosta123
30. júl 2011

@tamichloe - trošku vyššie som písala +/- áno je trošku labilnejšia,ale je to skôr myslené tak ako keby bol odpružený,nie že sa ide rosypať,,,skôr tak péruje vzadu,,,a človek by si možno myslel že sa prekotí.

asihej
30. júl 2011

Tak ja mám tentokoík tretí týždeň,mali sme ho na dovolenke v Chorvátsku a maximálna spokojnosť.Je pohodlný,ľachký,dobre ovládateľný,veľmi dobre skladný. Jedine ten malý košík,ale neva...

misicka455
31. júl 2011

Já jsem taky pořád spokojená a zažily jsme i pěknou bouřku, my přišly domů jak mokré myši a Veru v kočáře naprosto suchá 😉

kosta123
10. aug 2011

Mám na predaj LIRU 4 fialový - kuk bazár

babulka123
13. aug 2011

@kosta123 ak sa mozem opytat preco ho ides predavat.. vidim ze dcerenka je este malinka?
ja mam 2 rocnu kocku a tento kocik ma zaujal.. potrebujem uz len na prilezitocne ked pojdeme do mesta alebo tak lebo doma na 90 percent uz chodime vsade peso...
paci sa mi aj farba.. ja mam zatial PP Pliko a som spokojna ale uz som chcela nieco len take "malicke " hlavne na skladanie.. v kociku spi malokedy .. dakujem

kosta123
14. aug 2011

@babulka123 - ja som s ním maximálne spokojná,ide len o to že sa lepšie šoférujú kočíky kde je spojená rúčka,tak som si taký kúpila a tento posúvam ďalej.Myslím že tento kočík je ako aj na normálne každodenné vozenie,tak je aj vhodný ako príležitostné,,napríklad keď je dieťa v ZOO sama chodí ale už nevládze.....ja si ho určite /ten čo mám/ nechám až do maxima dokiaľ sa bude dať,,lebo je veľmi malý,spratný,skladný,letel s nami aj na dovolenku,,, a ja osobne som ho vytiahla a zložila 1 rukou z auta,,,,to bolo super. 🙂

natalia11
24. aug 2011

@kosta123 Ahoj, môžem sa opýtať aký kočík si teraz kúpila s plnou ručkou?

s772007
25. aug 2011

Ahoj holky mám dotaz, je lepší Lira 3 nebo Lira 4 s čím se vám lépe jezdí, díky 🙂

kosta123
27. aug 2011

@s772007 - to je rovnaký kočík len má bud 3 alebo 4 kolesá.

kosta123
27. aug 2011
s772007
27. aug 2011

@kosta123 Jo jo, to já vím, jen jsem chtěla trochu poradit jestli se jezdí lépe se čtyřmi nebo třemi kolečky, mám teď se 4 a jsem spokojená, ale ten golfáč mě více láká tří kolový, ale nevím, neumím se rozhodnout.

kosta123
27. aug 2011

@s772007 - no tak to je už iba na tebe aké sa ti páčia kočíky,,ja preferujem skôr 4 kolečkové,,,kamoška má 3-kolečkový a jazdí sa s ním rovnako.