Golfáč Lira 3 a Lira 4. Ste spokojná?
Ahoj maminky,mate niekto tento kočík,zda sa to byť novinka,neviem,prosím ak ho niekto máte,napíste aky je,či ste spokojne a tak.Hladam niečo také ako Zapp,Buggster,nasla som tento,super cena a vyzerá vyborne.
@kosta123 ahoj pred casom som ti pisala ohladne liry. dnes som sa bola pozriet troska po obchodoch a nasla som espiro.. ako si spokojna?? velmi mi padol do oka..
sice som sa neskutocne zalubila do NUNA kocika ale predsta len tie kolieska.. no neviem .. ale vratim sa k espiru.. myslis ze v zime sa s tym bude dat chodit?
dik
@babulka123 - no ja som maximálne spokojná s espirom,v podstate rovnako ako aj s Lirou,,ale espiro má spojenú rúčku,čo mi viacej vyhovuje,,,no a v zime uvidíme,ale ak mi padne nejaký šporťak z väčšími kolesami do oka,tak kúpime.,kamoška mala nunu a predala ju,podla mňa to nieje pohodlný kočík.
holky prosim mam liru 4 s kocarkem jsem spokojena, jen nevim jaku fusak pouzit...zatim tam mam od quinnu, ale jak je to polohovani nozicek, tak male se ten fusak krci a zkracuje, takze to neni moc poholdne, nej by asi byl nejaky nozickovy..prosim jaky mate ???
@kosta123 jj to me taky napadlo, ale ja nevim jak moc je to pro malou pohodlne kdyz ma furt nohy dole, sice fusak to trochu drzi, ale i tak..ja prave koukala na stokke fusak, nevim jestli by pasoval nebo cocoon od emitexu na neho se chci podivat v obchode, vypada hezky a je nozickovy, do tri let.
@kosta123 fakt myslis??? ja prave bylo toho dojmu ze na sezeni nohy dole a kdyz spinka nebo lezi ze je lepsi mit nohy nahore...to jsi me trochu ted dostala 😨 my mame 14mesicu takze vekove cca stejne ale mam trochu obavu aby ji z toho nebolely nozicky, kdyz ji furt tak visi..ona je i trochu vetsi 🙂 si rikam..proc by jinak ostani kocarky taky mely polohovani nozicek kdyby to nebylo treba....?
ahojte, nepredava tu niketo liru 3 alebo 4 v sedo oranzovej farbe?
@gotima - ja už nemám líru 4.,tú som predala lebo mi nevyhovovali tie 2 rúčky,,,ale mám v podstate rovnaký ESPIRO MAGIC 4 so spojenou rúčkou. Váži tak cca 8 kg.
@kosta123 Mne ide o to ze byvam na medziposchodi a tak kazde kilo je pre mna rozhodujuce...magic 4 som pozerala tiez ale na mna je uz tazky... 😒 Lenze pri Lire udavaju rozne stranky rozne hmotnosti...bud 6kg alebo 7,8kg. Pokial ma 6 tak mi vyhovuje ale pokial 7,8 tak to uz je tiez vela pre mna. Zhanam totiz kocik do 6kg. 🙂
Môže mi, prosím, niekto napísať rozmery sedačky odvrchu až po koniec nôh a šírku sedacej časti? Ďakujem.
@spagettka1 Rozmery:
Rozmery rozloženého kočíka: 83 x 59 x 104 cm,
Rozmery zloženého kočíka: 36 x 43 x 74 cm,
Šírka sedadla: 33 cm
Výška sedadla 41 cm
Ďakujem 🙂
baby nekupujte ani lira ani zapp su strasne lahucke,su pekne,lahko sa skladaju,ale nic nevidrzia,kolieska sa vam hned rozijdu a cely sa knise zo strany na stranu.... my sme ho mali tiez a katastrofa...skoda ze nam niekto neporadil skor, ☹
@kiakocikovsvet Neviete, z akeho materialu su kolieska na lirach 2013? A ta spojena rukovat je vyssia ako golfove palice na starsich typoch? Som vysoka a tie golfove palice su pre mna dost nizko. Podla obrazkov je ta spojena rukovat mozno aj nizsie...
kolesa sú z tvrdenej gumy, rukoväť je vyššia

@kosta123 tak díky, snad se nějak rozhodnu, ty jsi nakonec zvolila espiro Magic jak čtu, taky se mi líbí, ale chtěla jsem polohování na nožičky i na záda a ta nová kolekce je má, tak snad budu spokojená, ještě se rozhodnout, pro který 😉