icon

Golfáč Lira 3 a Lira 4. Ste spokojná?

angie777
27. apr 2010

Ahoj maminky,mate niekto tento kočík,zda sa to byť novinka,neviem,prosím ak ho niekto máte,napíste aky je,či ste spokojne a tak.Hladam niečo také ako Zapp,Buggster,nasla som tento,super cena a vyzerá vyborne.

81beruska81
9. dec 2013

@janulap Je to znacka Eurocard. Mali sme k tomu nanoznik aj plastenku. Vlastne este mame, len uz nepouzivame...

e_kociky
9. dec 2013

@janulap je to rovnaký kočík, niekto to predáva pod značkou euro-cart a niekto easy go. Ale je to jeden výrobca, teda dve sesterské firmy pod jedným výrobcom.
kočík má vo výbave nánožník aj pláštenku.

janulap
9. dec 2013

@e_kociky dakujem,akurat citam o nom diskusie,vraj ma kratku cca 41cm. zadnu chrbtovu opierku 😒

e_kociky
9. dec 2013

@janulap rozmer opierky je 41 cm.

atomica87
13. dec 2013

@janulap sorry neviem ich otocit. Je super. Velmi lahko sa sklada a hlavne je po zlozeni o polovicu mensi ako teraz mame

@e_kociky tak dorazil. Kurier total deges. Odmietol mi ho priniest k dveram. Ja v jednej ruke maleho, v druhej kocik....a jeho blbe zvasty ako mu nefunguje starter....to je taka odrhana kurierska vyhovorka ze az. Ti z remaxu ju s oblubou omielaju stale dookola

e_kociky
13. dec 2013

@atomica87 Vaše pripomienky budem určite tlmočiť dispečingu prepravnej spoločnosti. Kuriér je povinný zložiť tovar za prvé zamykateľné dvere, či už na dome alebo na vchode paneláka. Nesmie to nechať pred dverami, ale žiaľ aj sama sa stretávam s takými akože kuriérmi...
verím ale že s kočíkom ste spokojná 🙂

atomica87
13. dec 2013

@e_kociky no...s kocikom ano. Ale remax nikdy viac. Nielenze mi tovar nechal pred dverami....ale v strede parkoviska 30 metrov od vchodu. Citim sa ako kulturistka 😀 s malym a kocikom som odniesla 20kg

e_kociky
13. dec 2013

@atomica87 jeden kuriér zas nie je celý remax 🙂
kuriér ktorý u nás vyzdvihuje zásielky je perfektný, trpezlivý a ochotný... kiež by všetkých mali takýchto 😒

atomica87
13. dec 2013

@e_kociky no toto je moja druha skusenpst s nimi....obaja mali pokazeny starter a ani jeden mi nedoniesol zasielku dnu. Prvy krat som bola v 8mom mesiaci a v strede parkoviska mi vylozil dve obrovske krabice...celu detsku vybavu. Som ho prosila nech mi to odnesie k dveram a nic.ked som mu povedala ze musi, tak celu cestu frflal ze mu ide motor. Byvame na prvom. Musela som baliky rozbalit v chodbe a vyniest ich hore po par veciach, aby som si neublizila

janulap
13. dec 2013

@atomica87 ahoj,dakujem....prosim odfot aj maleho v kociku,kd budes mat cas,som zvedava na tu opierku chrbta..vraj ma len 41cm. 😖

atomica87
13. dec 2013

@janulap mne pride ten kocik dost velky. Dokonca oproti golfacu pomerne siroky.

atomica87
13. dec 2013

@janulap ber do uvahy ze jozi je dost velky 😀

janulap
1. jan 2014

@e_kociky dobry den,prosim vas neviete ci v r 2014 bude aj nova lira4?Lebo co som citala na nete,vela mamiciek odradila prave ta kratka chrbtova opierka.Tak ci vyrobca nevychytal muchy 🙂 Dakujem

e_kociky
1. jan 2014

@janulap určite bude nové farebné prevedenie, respektíve novšie farby, prípadne iné kombinácie... či sa ale bude kočík líšiť aj čo sa týka rozmerov, to neviem

janulap
1. jan 2014

@e_kociky a kedy asi budu?Taky isty ako Lira je espiro magic,ze?Ten ma tu chrbtovu opierku taku istu ako lira?Dakujem 🙂

e_kociky
2. jan 2014

@janulap áno, sú to rovnaké kočíky.
Zatiaľ neviem kedy bude nová kolekcia ale najskôr v marci, skôr určite nie.

monikamarsha
16. feb 2014

@e_kociky prosím vás tá nová kolekcia lira 4 je v dohľadne či? mám počkať oplatí sa?

e_kociky
16. feb 2014

@monikamarsha Dobrý deň, zatiaľ nie je k dispozícii, bude najskôr až po trhoch v Brne. Aké farby budú netuším.

monikamarsha
16. feb 2014

@e_kociky okey vďaka 🙂

citronius
28. mar 2014

@atomica87 Ahoj, chcem sa spýtať ako lira prežije sneh, teda či sa s ním dá aj v snehu. Ďakujem

atomica87
28. mar 2014

@citronius tento rok snehu nebolo...ale podla mna by sa s nim vo vacsom snehu nedalo fungovat...ma male kolieska a dost nizky podvozok.

citronius
3. apr 2014

@e_kociky Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či je medzi kočíkmi espiro magic a lira rozdiel v hmotnosti. Väčšinou ne neta nájdem že áno, že lira je ľahšia, ale tu píšete že sú rovnaké, tak neviem. Ďakujem

mimiatomi
3. apr 2014

@citronius skús si pozrieť namiesto Lira tiež od euro-cartu Runner. Ja som s ním spokojná. Má väčšie kolieska. Vo svojom albume mám aj fotku (nepredávam).

citronius
3. apr 2014

A nekopeš do košíka? Zdá sa mi blízko a ja dávam veľké kroky

e_kociky
3. apr 2014

@citronius kočíky sú rovnaké. Váha u oboch je uvádzaná na 7,8 kg.

citronius
5. apr 2014

@e_kociky
to je konečná váha alebo váha konštrukcie? Ďakujem

e_kociky
5. apr 2014

@citronius myslím, že konečná ale pre istotu ešte preverím... 🙂

miska01nr
26. apr 2014

prosim vas ako ste s odstupom casu spokojne s kočikom.tiez rozmyslam nad kupou Lira4 2013, alebo 2014 Je ta opierka chrbta ozaj menšia ako ine kočiky maju? nešpini sa moc,myslim tam kde ma dieťa nožičky.Dakujem za odpovede
@atomica87

atomica87
26. apr 2014

@miska01nr no my ho pouzivame ako cestovny kocik, par vyhrad mam, ale vsetky moje poziadavky splna. spinit sa sice spini, ale je to z takeho materialu ze sa to da v pohode utriet vlhkou handrou. a opierka...nas maly ma 16 mesiacov, je na svoj vek velmi velky a v pohode, podla mna sa tam este dlho povozi.

miska01nr
26. apr 2014

@atomica87 a ake výhrady este mas naň? Ja by som ho chcela v meste používať od pól roka veku dieťaťa? Kolieska nehrkocu? Dakujem