Golfový kočík EasyGo Nitro
Ahojte mamicky, mate niekto tento golfovy kocik, ako ste spokojne? vdaka

@magg424
@ivanka12311
Dobry den maminky mala by som zaujem o kocik poslali by ste fotky a cenu dakujem 🙂
@lucinka201 ahoj zajtra pošlem real foto do správy
@moncik4 k moru je to super volba 🙂 aj na leto...ja som s nim bola v lete velmi spoko, na dovolenke, v meste, do auta, do obchodneho centra...zalezi, kde byvas, do terenu by som ho nebrala a jedenkrat som bola na zlych rozbitych chodnikov a bola to fuska 🙂 v novembri som tam dala malu aj s fusakom, ale teraz je predaalen lepsi sportovy, sneh a tiez ma dlhsie popruhy (na nitro ked das fusak tak su take akurat)
@saphyra ahoj. Urcite ti.nizka nebude. Tiez mam tolko. Sestra ho ma v ruzovom tak moj syn si ju vyskusal. Ma dva a pol roka aj sa v nom vyspal a mn a tak dostal ze predavam svoj sportovy a kupujem tiez tento je super 🙂
Ahojte maminky. Vy co ste majitelky easy go nitro,viete mi poradit ako odpojit striesku? Potrebovala by som to preprat ale dako nam to nejde dolu🤔 Dakujem za rady ☺
Mamicky ak by ste mali zaujem budem posuvat dalej nas Nitro v tyrkisovej farbe...
@momoqui ahoj. este mas na predaj easy go nitro? Ak ano, poslala by si mi fotky a cenu do ip? Dakujem 😊 Monika
@moncik4 ahoj. Ako si spokojna s golfkami easy go nitro? Kupovala si ho v kam.predajni ci cez net? Dakujem
@siobhan269 ahoj 🙂 dnes som ho zrovna predala ,lebo som si kupila iny sportovy , aby som nemala doma dva kociky,kedze golfac nie je velmi vhodny na zimu. Ale bola som s nim spokojna. Je lahky, spratny, ani kolieska nam nehrkotali ako niektore dievcata spominali, ze mali taku skusenost s nim. Jedina nevyhoda je na nom , ze ma velmi kratky sedak, maly sa mi stale smykal z neho dolu... inak spolojnost ☺
Kupovala som ho cez net,ale strabku si nepamatam ☹
@moncik4 A kolko ma malinky? A aky je vysoky? Lebo ja ho chcem kupit v oktobri, kedze to budem na SK a do jary sa domov nechystam,,tak som rozmyslala, ze ho kupim, nech mam uz golfky doma...dcerka ma vsak teraz 16mesiacov a 80cm..tak asi ten sedak bude maly, resp.kratky.
Jooj, inak, skoda ze som nevidela inzerat, hned by som ho kupila. Bo nik ho nepredava, a ty si mala tusim ten malachit, a ta farba je uzasna, ja mam sedo-tyrkysovy sportovy a som do neho blazon 😃 aj ked je to taky maly tank 😃 mam sice dievca, ale ruzovy ci cerveny kocik nieee 😂
@siobhan269 ahoj, ak mozem.. ja som velmi chcela NITRO, ze ak budem kupovat golfky.... ale nakoniec som nesla do neho a kupila som Eurocart VOLT, lebo ma spojenu rucku , co je vyhoda, a skvele a lahucko sa ovlada a zabera podla mna tak malo miesta v aute, ako golfky, lebo aj ked sa sklada inak, je malicky a golfky su zas dost dlhe a na konci aj tak siroke.... som nadmieru spokojna a aj kamosky chvalia, co ho skusali.... mozem len odporucat a aj miesta ma tam mala dost na dlzku...
Ako alternativa golfiek je super.
@katrin21 ahoj Katka...jasne ze mozes...dakujem za tvoj nazor. Pozruem aj ten Eurocart volt. A ty si videla Nitro aj na zivo? Ako golfac by si ho teda odporucala? Nezdala sa ti ta sedacia cast kratka?
@katrin21 A este ma napadlo...mala ma teraz 16m...nie je to neskoro kupovat golfky? Rozmyslam ci ich vobec vyuzijem napr.buduce leto, ked uz bude mat mala cez 2roky...
@siobhan269 moja mala ma cca 80 cm a sedak sa mi zdal Ok, nikdy z neho nepadala 🙂 dobre sa jej v nom sedelo a aj spalo.
Cez leto ho vyuzijes ak pojdete na dovolenku sa ti este zijde a nas vsetky cesty lietadlom prezil zatial bez skody. A to sme ho dost vlacili. Cestujeme s nim aj kvoli tomu ze nebol moc drahy takze ajkedy nam ho dokalicili nebudeme moc smutit 🙂 Je pravda ze v aute nezabera malo miesto pretoze je dlhsi ale das ho aj vzadu pod sedacky a mas kufor volny.
Ten Volt som videla na zivo a vyzera tiez fajn taky kompaktny na leto.
@momoqui Moni, ja cestujem lietadlom asi 2-3x do roka, kedze zijem v zahranici, k tomu nejaka letna dovolenka...cena 115e sa mi zda ok, pride mi super, k tomu ta farba, a je jediny golfac, ktory splna moje kriteria.
Joooj, ked ja som taka nerozhodna...ale tento je u mna zatial topka, na 99% ho kupim...ale furt vymyslam, ci neobjavim nieco este lepsie...domov idem az v oktobri...dotial mam este cas...len ked najradaej by som ho vyskusala v predajni nazivo, ze by aj mala sadla do neho...a vudela by som ju v nom...
@momoqui
@katrin21
Pozrela som si ten Eurocart Volt...je tiez fajn, len ma odradilo, ze po rozzipsovani striesky, je tam sietka!! Ja to chcem mat plne, aby ked bude mala spat, jej nesvietilo slnko dovnutra.
@siobhan269 chapem 🙂 my sme s nim vela leteli a aj minuly tyzden absolvoval 4 lety a vydrzal 🙂
Najlepsie ked vyskusas aj s malou a uvidis ako ti tam bude "pasovat". Neviem odkial si ale v ba ich mali minuly rok v avione, teraz neviem kde sa da vyskusat
@siobhan269 kusok sietky tam ma aj Nitro. Ja som si to prekryla latkou zvnutra stresky, nechapem preco to tak robia 😬
@momoqui Som z TT, do BA to mam kusok...musim popozerat kde ho maju. No tie sietky su tam uplne strasne, na Nitro je tam len kusok, to mi nevadi, ale Volt to ma cez celu zvacsenu cast a to mi uz vadi.
@siobhan269 ano, ale to je riesitelne.. ja som si usila vsadku, ale! Taky isty kocik je QUATRO MIO, ma plnu striesku, konstrukcia je detto rovnaka, kukni videa na youtube, takze ak ta VOLT zaujal,ale vadi ti strieska, tak MIO je idealny... splna vsetko... videla som oba vedla seba, su identicke, evidentne konstrukciu beru od toho isteho vyrobcu, akurat kazdy uz sitie si robi na to sam....
https://www.youtube.com/watch?v=Y1enkPMTcvkja som si inak usila tu vsadku takto ...
co sa tyka veku dietata, moja je marcova, ved ty si tusim aprilovka, poznam ta zo skupiny, ze? NO a co si pamatam prvu dceru som do 3r stale potrebovala na dlhsom vylete este povozit, alebo ked chcela spat, takze za mna by som poevdala, ze este aj buduci rok golfky vyuzijeme, to budu mat deti len cez dva roky a teda na dlhsie do mesta, alebo rychlejsie presuny je lepsie si to dieta posadit a utekat s nim, ako tie male detske krocky riesit 🙂 , takze ja asi na 99% podla mna vyuzijem aj buduci rok, nechavam si ho ...
inak ja som tiez z TT, ak chces, mozeme sa niekde stretnut a mozes si ho vyskusat ...🙂 pochopis, o com hovorim, ze aky je super 🙂 lepsie raz vidiet, ako 100x citat 🙂
@katrin21 Katka, dakujem 🙂 Ano, "pozname" sa z apriloviek 🙂 Tak tu vsadku tam mas super usitu. Joooj, ja by som sa stretla aj rada, a vyskusala kocik, len nezijem na Slovensku, doma budem najblizsie az zaciatkom oktobra a do tej doby musim poriesit nejaky lahsi "kočik". Ale ten Quatro mio sa mi fakt paci, musim hodit rec s chlapom 😀
@siobhan269 urcite budes spokojna..to lahucke manevrovanie je bezkonkurencne...
@siobhan269 neviem ci je to este aktualne ale dnes som bola v avione, msju tam ten Volt aj Nitro a este jeden im podobny takze ak ich chces vidiet vsetky naraz tak skus tam 🙂

@moncik4 verim ze bude ! 🙂 chces ho oouzivas uz teraz?