Golfový kočík pre 3,5 mesačné dieťa
Ahojte dievcata,
Chcem kupit malemu golfovy kocik, pretoze sa chystame za rodinou na par dni a nechce sa mi v tom nasom malom aute trepat okrem cestovnej postielky a kopy inych veci (vratane psa :D) aj obrovsky kocik. Maly ma 3,5mesiaca, takze by som chcela nejaky, ktory sa da dat do uplneho lahu. Zaroven by som chcela aby mal odpruzene vsetky 4 kolieska, predlzenu striesku (aj v lahu), sietku na strieske pre kontrolovanie krpca, ideal by bol keby mal jedno madlo a nie tie dve rucky 🙂 a aby sa skladal do naozaj malych rozmerov :D na cene nezalezi, takze ak mate niektora naozaj skvele recenzie na nejaky takyto golfovy kocik tak sem s nim. Lebo uz som pokukala tolko golfacov, ze v tom zacinam mat chaos :D Dakujeem
Ja mam vykukany joie pact, joie tourist, ale ešte som ho nevidela naživo. Celkom malé bábo chcem naklikavat vo vajíčku na trasy po doktoroch a do škôlky, prípadne na návštevu. Inak mám joie mytrax, ale 12 kg, nie je to na každodenné nakladanie a vykladanie niekoľkokrát.
Mam vyhliadnuty baby jogger city mini 4, ale ešte som ho nevidela nazivo, takze nie je kupeny. Mozno pozri aj ten
@katulastraka ja riešim niečo podobné a moje tipy sú: Joie Finiti Signature, Kinderkraft all road, Cybex Talos S Lux 🤷♀️
@lusinda1989
@katarinka273
@enoula
@lusyc vdaka zienky, kuknem ich 🙂
@katulastraka ja mam golfac, alebo ako to voláte, Hope, kúpila som ho pri druhom synovi keď už nechcel ležat vo vanicke, lebo už polosedel a chcel vidieť svet.. Tohto do neho dávam od narodenia, keďže je narodený v apríli, mam ho len na dvore a k susedke keď idem... Keď idem na shoping, najviac ho vyuzijem, malý, spratny a lahucky, nezaberá v aute veľa miesta a zase s 2,5m.dietatom nebudem nakupovať 3 hodiny v centre, čiže na tie rychlovky mi vyhovuje.. Ide do úplného ľahu, ma pásy, a ak mu tam dám nejakú hračku, alebo plienku okolo neho, tak sa vôbec nekolíše v sedačke.. na prechádzky hore dole kopcami, dám malého do nosiča, ale ako vravíš, nevydržíme spolu v tomto teple viac ako polhodinu.. Je to už moje tretie dieťa a zo skúseností, kde ja nechodím každý deň na 2hodinove prechádzky von s malým v kočíku, mi tento stačí... Všetky spanky spi doma na posteli, alebo v postieľke, v kočíku max.pol hodinu na terase, alebo pri tom rýchlom nákupe... Ak by som mala aj štvrté, tak ani by som nekupovala s vaničkou atď.. Ale sto žien sto chutí...
Ahoj, mna napadla moznost, ze by si kupila nejaky kocik (mozno sportovy z dvojkombinacie) tam, kde zije rodinka a rovno by ste ho tam nechali...a potom by ste nemuseli brat autom 🤷♀️My sme to tak riesili, sice uz s vacsim babom a bol to golfac z Lidla a posluzil ;)
@bigapple to je dobry napad, ale ja by som chcela ten kocik potom vyuzit aj na pripadne vikendove pobyty niekde 🙂 takze preto hladam nieco take skladne do auta
@katulastraka a nechceš to riešiť autosedačkou/vajíčkom, ktoré pripevniť na podvozok? Vajíčko aj tak budeš brat..
@szilvi314 no ja som neni moc ok s tym vajickom, mne je luto ho v tom prevazat uz aj v aute, lebo je v takej skrcenej polohe :/ to fakt beriem len ako nutnost kvoli bezpeciu v aute...a dalsia vec, nase vajicko nema ani striesku takze maly v nom nie je vobec chraneny pred poveternostnymi podmienkami
@katulastraka pozri joolz aer alebo good baby qbit plus-all city (ten uz je k nam na ceste)
Mne sa páči celkom tento:
Concord Soul
ale, na SK nedostupný, jedine tu na bazáriku som našla, že ho predáva jedna maminka nový a dokonca je otočný aj tvárou k tebe: https://www.modrykonik.sk/market/kociky/y5cjok/...
@katulastraka joj, "v zahraničí"....to je argument-v zahraničí vydávajú aj 11 ročné dievčatá, a preto to ešte u nás nemusíme robiť-rozumej, nie všetko z cudziny je nutné implementovať do našich zemepisných šírkok......ok, je to Tvoje dieťa, ale poviem, že takto keby mi nevesta príde s vnúčaťom tak synovi dám rovno z fleku valčekom po hlave, či je normálny, že toto dovolí....nuž môj dobrý úmysel tu končí.
Tento veľmi odporúčala ELI v kočíkopedii a máš tam aj hodnotenia:
Baby Jogger City Mini Zip
a ani tento nevyzerá zle:
GB Qbit+ All-City
@kuko55 vdaka za tvoj dobry umysel 🙂 kazdopadne co mamicky, ktorym sa deti uz v 4 mesiacoch nezmestia do vanicky? Dnesne kociky maju naozaj male vanicky. Ja mam zrovna kocik s obrovskou vanickou a davam malemu max mesiac a uz sa tam nezmesti. Potom ho v com budem vozit? Alebo v nosici nosit, kym nebude mat 6 mesiacov, aby som ho den po dovrseni 6 mesiacov dala do sportiaku? 🙂 kazda mama pozna svoje dieta najlepsie, vie ake je velke, co vsetko dokaze, kde sa citi dobre, a podla toho sa rozhoduje. Ja som vyssie napady dievcat zavrhla prave kvoli tomu, ze poznam svoje dieta. A neboli to vobec zle napady. Keby som mala ine dieta, tak by som sa urcite nejakeho napadu chytila, alebo by mi napadol sam. Ale toto je alternativa, ktora sa najviac hodi k mojmu dietatu, preto co mozem urobit je, ze kupim najkvalitnejsi kocik, ktory bude bezpecny a zaroven pohodlny pre mojho drobca. Kazdopadne, keby sa mi svokra starala do vychovy, tak by som ju rovno uzemnila. Pretoze vidim ako je vychovany moj manzel, a tiez to nie je ziadna slava :D
Musíš dobre hľadať, aby bol športiak úplne do ľahu a ešte aj maličký. Sú také a kľudne hľadaj, my mame 6.5m. 9200g😁, takže ta plne chápem, len ja ho v golfovom nenosím, lebo nemám, mam len športiak a tam je od 4m.👍
Pozri si inglesina maior
Pre pána, no dieťa bude možno 4x počas tých pár dní v lehu v golfáči, určite to nedopadne dobre🙃🙃🙃🙃 Skús sa poradiť na kočíkopédií tu na koniku @katulastraka
@katulastraka a co tak tento ergobaby metro, da sa k tomu dokupit ten novorodenecky set, takze potom je to normalne vanicka a neskor taka bugina cestovna, ma len 6 kg a po zložení uplne malicky
ja by som odporucala Easywalker Jackey, pretoze moze do neho ist dietatko do 22kg, ma 35cm sirku a 87cm dlzku, sklada sa sam a sucastou balenia je aj taska na prenos s moznostou nosenia na pleci ako “kabelu” 🙂 je to velkost vhodna na palubu lietadla a ma len 7,5kg. Cena zacina od 266e, zavisi od obchodu. Mam ho aj na osobne a som spoko, ale hlavne je spoko moj syncek. Kocik je velmi pohodlny, stabilny a ide do uplneho lahu. Tolko v skratke. V pripade zaujmu, mozem napisat aj viac. Je fakt, ze nema “kukadlo” na kontrolu dietatka. Do tohto kocika sa da kupit aj vlozna taska, takze aj 3,5mes kludne moze byt v tomto kociku. Pri kocikoch vzdy treba urobit kompromis. A ano, je neotocny, ale mysim si, ze na danu situaciu a do buducna velmi vyuzitelny. 🙂
Pozri aj bugaboo bee
@katulastraka z tvojho popisu hladas skor ultraskladny sportak, takze baby tu zbytocne hejtuju golface 😁 my mame cybex eezy s+2, ktory splna vsetko okrem toho okienka (ale kuk otocny eezy s+2 twist ... ten s vacsimi kolieskami, bez "plus" ma mensie)
@katulastraka a aj cybex mios je dost skladny na tento ucel
Baby jogger city mini zip, vhodný na cestovanie, super skladný.
Dakujem dievcata za typy, vcera som nakoniec kupila Easywalker Jackey 🙂 tak som zvedava, ci mi bude vyhovovat :D
@katulastraka hlavne aby vyhovovalo tvojmu dieťaťu 😉

Skús pozrieť Valco snap 4 nieje to síce golfa ale je to najlepsi športový kočík aký som kedy mala je ľahký spratny. Za nás maximálna spokojnost