icon

Hlboká vanička bez nutnosti kočíka

30. júl 2022

Ahojte neviete poradiť aký je presný/oficiálny názov aby som to vedel nájsť na internete
potrebujem hlbokú vaničku ale bez toho aby sa dala dať na kočík , takú čo má zo spodu len niečo ako štuplíky (neviem ako sa to volá -mini stojančeky 🙂) prenosnú s držiakom že ked malá zaspí dáme ju do toho a prenášame po dome , máme schody čiže aj záhradu poprípade nejaké linky kde by som si to vedel pozrieť , prepáčte ak som sa zle vyjadril ale som čerstvý otecko a ešte nerozumie všetkému , pekný víkend

Strana
z2
jazula
30. júl 2022

@dadis podľa mňa týmto si každý nadšený prvorodič musí prejsť sám, najmä ak je bábo fakt vytúžené a dlho očakávané 🙂. Verím, že aj skúsene viacnásobné maminy pri tom prvom ešte lietali na obláčiku a nakúpili/zohnali aj kopec vecí, bez ktorých sa dá v pohode existovať. Tak ho nechajte bez poučovania, nech si to užije 😉.

Autor - zas nemusíš robiť široké ramená a reagovať útočne na maminy aj keď dávajú nevyžiadané rady, aj ja som mama a chápem ťa s tým košíkom 😉

autor
30. júl 2022

@dadis ako som ta prosim pekne urazil ? A mamicky tu ? To ze som napisal pravdu ? Pravda dava zobrat ze 🙂

autor
30. júl 2022

@jazula dakujem pekne za porozumenie ale ja som na nikoho neutocil iba ma vytaca ak ti mamicky podsuvaju nieco co si ani nenapisal , neurobil
Ja som sa spytal nieco a ony mi zacala davat rady ako to mam urobit a co je najlepsie uplne mimo moju otazku ja chapem ze sa obcas potrebuju prejavit ale kes uz tak aspon k veci a nech citaju a pocuvaju s porozumenim dakujem 🙏

dadis
30. júl 2022

Pravda je taka, ze si zzenstily zakomplexovanec. Ano, aj som bola po narodeni deti zmenena..praveze je to pre zeny uplne prirodzene, aby si k detom spravili puto, s laskou sa o nich starali a tvorilo sa im mliecko. Ale aby si z toho robil srandu prave chlap, ktoremu udrelo mlieko do hlavy 🙄🤔, zvlastne, smiesne a smutne zaroven .

dadis
30. júl 2022

A toto povazujem za utok, i ked davno so mnou hormony nelomcuju

autor
30. júl 2022

@dadis a nezmenilo ta to ? Si stale rovnaka ako pred detmi pochybujem , dieta do rodiny zmeni vsetko

autor
30. júl 2022

Kto pisal nieco o hormonoch ?

autor
30. júl 2022

@dadis ja som sa iba smial na tom ze som neveril chlapom v praci ze je to mozne , ze zeny necitaju pozorne , presadzuju hlavne svoje metody a tipy a davaju nevyziadane rady ohladom vychovy

autor
30. júl 2022

A este som zabudol su vztahovacne kedze som nic zle nenapisal a ty hned ,. Toto povazujem za utok ,, ved pekne slusne komunikujem

dadis
30. júl 2022

Nie je to pekne, ani slusne, bolo to pasivne agresivne. Uz s tebou o tom viac nebudem komunikovat.

hipuska
30. júl 2022

@dadis ono to hlavne hovorí o nom. On je celý hotovy z toho, čo je možno prirodzene
a @autor sám si tu písal, načo tu vaničku potrebuješ. Neviem, načo nám bola táto informácia, kedze si na ňu nečakal odpoveď. Nepoložil si otázku tak, že hľadáš iba prenosnu vaničku. Mohol si to vygooglit za 2 sekundy. A to skôr ty nevies prijať opačný názor. Sám si obhajujes svoje konanie. A toto je diskusné fórum. Ale však jasné, je to tvoje rozhodnutie. Tá vanička ti vydrží tak 2 mesiace. Potom bude vrcholne nebezpečné a nezodpovedné nechať dieťa vo vanicke voľne polozene na stole. Kočík drží ako tak stabilitu.....

lennytka84
30. júl 2022

Čítam komentáre a milé mamičky nikde nikoho, nikto neuráža. 😉
Pekný deň..

autor
30. júl 2022

@hipuska

@dadis

a zase necitas poriadne iba si domyslas - na akom stole ??? A vy ste ma zacali urazat ze som taky a taky a pod cize sa zamyslite nad sebou!
kvoli takym mamickam ako ste vy maju ostatny ludia vsetky mamicky zaskatulkovane ze su take a take ….
Teraz uz budem priamy lebo s Vami sa inak neda

autor
30. júl 2022

@lennytka84 dakujem pekne za Vas nazor 💐, ale uz som pochopil ze tieto mamicky su tu pomerne zname myslim v negativnom zmysle podla toho co som si pozrel v inych diskusiach

dadis
30. júl 2022

Ach, skoda reci 🙂

emma022
30. júl 2022

Kks, chudák chlap 🤦🏻‍♀️. Mi je za vás trápne ženy. To vy jeho zosmiešnujete a uražate.

dadis
30. júl 2022

@emma022 Chudak chlap sa takto k zenam nesprava. Mas pocit, ze jeho reakcie su v poriadku? Ano, ani moja reakcia nebola adekvatna, ale tym zosmiesnovanim zien ma fakt nasral.. co uz, PMS 🙈🙈

hipuska
30. júl 2022

@autor napíš konkrétne alebo najdi kde ťa urazam a čím.....

hipuska
30. júl 2022

@emma022 ako ho urazame? Len si človek napíše svoj názor. To je urážanie?

jankalukasova
30. júl 2022

@autor Pane bože... zas to tak neprežívaj. @dadis Ti nič také zlé nenapísala. Normálne Ti ako zjavne skúsená mama poradila, že to je vec, ktorú využijete veľmi krátko a preto je to na zváženie a v tom má naozaj pravdu.
Druhá vec je, že Ty si prvýkrát čerstvý otecko a zjavne si to užívaš každú sekundu (na tom samozrejme nie je nič zlé). Je faktom, že práve "prvorodičia" sú najlepšími zákazníkmi všetkých tých detských obchodov. Príde čas, keď budeš rád, že dcérka spinká niekde v dome a vy si s manželkou na sekundu dáte pauzu. Mám tri deti a všetky okolo 4-5 mesiaca potrebovali na spanie kľud. Napriek tomu, že predtým som popri ich spánku bežne vysávala. Rastú, menia sa, majú iné nároky.
Ak napriek tomu nutne chcete niečo alternatívne, skús sa ešte pozrieť po lehátku tiny love. Z toho môžete potom urobiť aspoň kresielko a využijete ho dlhšie.

selest
30. júl 2022

Vela vaniciek z kocikov ma take stuple odspodu cize sa daju polozit na zem a maju rucku. Tiez sa k nim da dokupit napr cisto stojan alebo hojdaci stojan atd. Kamoska nosila vsade dieta v tom prutenom kosi na babatko, to je tiez ako vanicka, ma to rucky cize ho vies pekne niest, ale zas ci je to aj na vonku neviem mozno v stojane..
Ano jasne pouzijes to kratko ale zas to vacsinu veci pri babatku ale zas ti to ulahci zivot a ked to nebudes uz potrebovat predas. Ja som nosila maleho vsade so sebou v kociku alebo len tak v hlbokej korbe a ked bol vacsi a uz by vyliezol tak vo vajicku. Velmi mi to pomohlo ten prvy polrok.

mamusa123456789
30. júl 2022

Nerieš názory niektorých, každému rodičovi a dieťaťu vyhovuje niečo iné ale ten monitor dychu by som kúpila, nám sa vyplatilo ho mat

autor
30. júl 2022

@hipuska ,,pritom samemu mu o chvilu zacne vytkat z bradaviek mlieko,, napriklad

autor
30. júl 2022

@dadis ako zosmiesnovanie zien ? len som poukazal na to aké sú niektoré mamičky a nemyslím si to len ja ale aj ostatné mamičky , ktoré majú iné uvažovanie 🙂

dadis
30. júl 2022

Nechcem sa k tomu vracat, mozno si na takuto komunikaciu zvyknuty ( zosmiesnovanie, pasivns agresivita, nepriame utoky), ja nie. S tymi bradavkami som to pisala ja, ospravedlnujem sa.

autor
30. júl 2022

@dadis Myslím že dnes sme to tu trochu roztočili 🙂 tiež sa ospraveľňujem , ja si ženy veľmi vážim hlavne teraz ked som bol aj pri pôrode , všetky si zaslúžia veľký rešpekt
Myslím že som reagoval prehnane aj z dôvodu vyčerpania a únavy kedže prvé týždne s malou sú hlavne o zvykaní si na seba , Pekný víkend všetkým 🌹

dzejsik
30. júl 2022

nemyslis nieco ako mojzisov kos?

hipuska
30. júl 2022

@autor a môžeš konkrétne v ktorom príspevku som ti to napísala?

moonikajan
31. júl 2022

@dadis práveže zosmiesnovanie a ponižovanie som zaznamenala z vašej strany. Pokiaľ som si všimla, nepýtal radu ohľadom staroslivosti, ale ohľadom produktu. Vy ste ho začali zosmiesnovat za spôsob akým si praje sa starať o vlastné dieťa. Mi sme mali SIDS v rodine a chcela som mať obe deti čo najviac na očiach a áno aj som sa citila príjemnejšie keď boli prvé mesiace pri mne. A áno mala som všelijaké vychytavky kúpené nové, alebo na bazáre na to aby mi to uľahčilo deň. Všetky som potom rýchlo predala. Ja skôr nechápem tú snahu vnútiť niekomu svoj sposob a pohľad na svet. A aj to považujem za neslušné.

dadis
31. júl 2022

@moonikajan Naco sa do toho pletiete, prosim? SIDS som sa obavala aj ja, napisala som nieco v opacnom zmysle? Monitor dychu je v postielke uz samozrejmost, v kociku alebo korbicke asi nie. Peknu nedelu prajem.

Strana
z2