icon

Inglesina Avio 2011, 3 kombinácia. Ste spokojný?

agatulka
23. jan 2011

Ahojte, ma niekto skusenosti s pouzivanim tohto kociara? Velmi sa mi paci, no u nas ho nikde nepredavaju, tak si ho nemozem nazivo pozriet. Pouziva ho niekto a je s nim spokojny? Myslite si, ze sa budu dat vyuzit vsetky 3 casti? Nie je nahododou hlboka vanicka prilis mala?
Dakujem za postrehy

lisbona
31. júl 2011

@ikarkulka no my ho mame 2 dni a mame presne ten problem so sedackou. cize to staci len nanovo poriadne poskladat?
kocik je to ale nadherny. mame navy.

novan
31. júl 2011

My máme doma kočík asi týždeň a spokojnosť. Napísala by som aj MAX.spokojnosť ale tak troška mi prekáža rúčka že sa prehýba, ale to kvôli tomu aby sa dal kočík zložiť. Škoda že sa to nedá niekde zacvaknúť a že by držal napevno. Ináč zatiaľ veľmi chválim kočík 🙂

andrejo
1. aug 2011

Takze nam sa podarili 2 veci. Zlomeny ten patentik na ktory sa nasuva hrazda. Netusime ako sa to mohlo stat no asi polovica je odlomena. No a na boku vnutri ako je taky plast ktory ma byt pri tej konstrukcii a ten trochu odstava. Takze asi ideme riesit s obchodom ze ci s tym vieme nieco robit.

ikarkulka
1. aug 2011

@lisbona jestli si pamatuješ, jak jste nasazovali sedačku na takové tyčky? nejdřív se musely vytáhnout, sedačka usadit a tyčky zasunout do takových dírek. je to v místě, kde se ta sedačka půlí na zádovou a sedací část. nevím, jak lépe bych to vysvětlila.
tak ačkoli jsme byli s manželem přesvědčeni, že jsme to na ty tyčky usadili správně a důkladně, asi ne. museli jsme je znovu vytáhnout a pořádně zastrčit.
kdyžtak bych ti to nafotila, kdyby to z mého popisu nebylo jasné 😅 píšu jako tatar 😀

ikarkulka
1. aug 2011

@novan to mi taky trochu vadilo na začátku. bývala bych taky ráda, aby to bylo napevno. třeba cybex callisto se skládá stejně (ta rukojeť) a přesto je po složení pevná.
ale zase na druhou stranu při běžné jízdě se to neláme, jen když třeba najíždím na obrubník a je potřeba kočárek nadzdvihnout. jinak ne.

evitaa777
Odpoveď bola odstránená
lisbona
3. aug 2011

@ikarkulka vdaka. uz to pekne drzi. teraz je ten kocik takmer dokonaly 😉

lubkamik
5. aug 2011

AHojte,
my mame zelene avio a sme velmi spokojni 😵 Aj farba je dobra - uz som aj prala celu strechu a nanoznik a vsetko vyslo 😀 Teraz ho mam bez strechy a vyzera super.
Chcem sa spytat - mate na neho original tasku? Lebo ja som mala emitexovu, rozpadla sa mi a teraz zvazujem ci kupim tu originalnu...

lenocka23
5. aug 2011

@lubkamik my mame original tasku.. Je dostatocne priestranna a dokonca sa da nosit aj ako kabelka.. 😉 😀

lubkamik
5. aug 2011

@lenocka23 Dakujem 🙂 Bola som si ju kupit 😵 😵

andrejo
8. aug 2011

skoda len ze na Avio neexistuje slnecnik vo farbach kocika .. maju len nejake univerzalne Inglesina v 3 farbach. Ale ta taska (vratane prebalovacej podlozky) je naozaj fajn.

ikarkulka
9. aug 2011

@lubkamik emitex se ti rozpadla? po jaké době?
chtěla jsem původně koupit ten originál obal, ale máme i jiné kočárky, které by se do něj asi nevešly. čili emitex se mi zdál v tom případě lepší.

lubkamik
10. aug 2011

@ikarkulka no asi po pol roku sa rozpadla - tie bocne vrecka sa odparali 😠

lubkamik
10. aug 2011

a okrem toho nedrzala dobre na kociku - smykala sa dole. Tato original je fajn - dobre drzi

ikarkulka
10. aug 2011

@lubkamik díky. to mě celkem mrzí. ten inglesina obal je asi přesně na avio, jiné se tam asi nevejdou, viď?

lubkamik
10. aug 2011

@ikarkulka no na ine som to neskusala - my mame teraz iba avio tak ti neviem povedat 🙂

zuziatko
12. aug 2011

Ahojte

úplne som sa zamilovala do tohto kočíka 🙂 🙂 . Neviete náhodou akú má nosnosť športová časť ?? Nikde sa to neviem dočítať 😕 😕

andrejo
12. aug 2011

@zuziatko vo vacsine pripadov pisu ze nosnost je 40lb = 18,14kg. To je taky standard u vela kocikov. 3kg je nosnost spodneho kosika ... no my sme tam uz viezli urcite aj tazsie veci 🙂

jesika33
17. aug 2011

Ahoj holky, vedeli by ste mi poradiť? trojkombinácia inglesina avio sa mi veľmi páči- už sme ju aj boli pozrieť v obchode, len tá vanička mi príde dosť malá - nakoľko sa bábatko narodí na začiatku decembra, čiže v podstate celú zimu až do jari bude v tej vaničke. Akú máte teda skúsenosť s tou vaničkou počas zimy?? nebude tam mať bábatko vo fusaku málo miesta???

ikarkulka
18. aug 2011

@jesika33 ahoj, praktickou zkušenost tedy nemám, ale co jsem našla na netu rozměry, tak je srovnatelná např. s korbičkou casualplay playmoon. nejsou zrovna největší, patří opravdu k těm menším, ale jestli se ti miminko narodí v prosinci, tak ti korbička bude bohatě stačit. v zimě bude ještě maličké, to se tam v pohodě s fusakem vejde.
na jaře už budeš mít buď slabší fusak nebo zavinovačku, nebo jen dečku. přes léto už jen slabší dečku, nebo nic.
a na podzim už ho budeš dávat spíš do sporťáku. myslím, že se ti tam vejde hezky 😉

bambulka0406
19. sep 2011

ahojte, mam doma s4 a potrebovali by sme este jeden kocik, lahucky a skladny do auta. rozmyslam nad ing. avio, ale bojim sa ci neni maly. chcem totiz aby nam vydrzal do 2-3 rokov. maly je z vacsich deti. myslite, ze je vhodny pre nas?

ikarkulka
19. sep 2011

@bambulka0406 pokud máš doma S4, můžeš si být jistá, že avio je mnohem větší 😉 vím, že S4 má hodně krátkou tu zádovou opěrku a dítě se pak nevejde pod stříšku.
u avia je toho prostoru dost.
pár fotek s ročním dítětem
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/ikarkulka/al...
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/ikarkulka/al... tady je hezky vidět ten prostor nad hlavou
a tady, pokud bys chtěla, mám srovnání s jinými dvěma kočárky

maggieloop
20. sep 2011

Omlouvam se, ze vpadam do diskuze. Mam v planu nakup noveho kocarku a ve finalnim vyberu mi zbyly 2. MP Sola a Inglesina Avio. Prozatim vyhrava Avio (hezci barva, odpruzeni kolecek, vetsi striska), ale Sola ma take sve vyhody - da se lehce dostat do kosiku, je takova elegantnejsi, vetsi korbicka. Tezko vybirat ze 🙂

Zajimalo by me, jak je to s tou automatickou aretaci kolecek, o ktere jste se zminovaly na zacatku diskuze. Jak casto se vam to stava?

Co se tyce madla - vadi vam, ze je takove pulene?

maggieloop
20. sep 2011

Jinak kdyby to nekoho do budoucna zajimalo, tak rozmery kocarku: sedák:23x30cm, opěrka zad:47x26cm, opěrka nohou: 35x10cm

lubkamik
22. sep 2011

AHojte, nechcel by niekto kupit zelene avio? Malo sme ho vyuzili lebo sa nam nechce sediet v kociku 😠 😠 A tak som sa z neho tesila ☹

alka127
22. sep 2011

ahojte....tak ja som si dnes objednala Inglesina Avio....Veľmi oslovil v predajni mojho manžela ale aj mna...Ako tak čítam, tak myslím, že s ním budem spokojná....Objednala som si ho v čiernej farbe, tá sa mi zdala byť najelegantnejšia, hoci aj ta tyrkysova sa mi veľmi pačila. Bude to už moj štvrty kočík, tak dufam, že aj posledný...A v prípade príchodu druheho dieťatka aj dievčatka, je čierna najuniverzalnejšia....a vždy si možem vaničku dokupiť v inej farbe...Potom Vám napíšem moju spokojnosť, poprípade nejaké postrehy 😉

estterka
2. okt 2011

@susisus ahoj,prosim ta,da sa odklopit madlo z avia?teda na stranu alebo uplne dat dole ci je tam na pevno? dakujem

ikarkulka
2. okt 2011

@estterka myslíš to před dítětem? dá 😉 dá se odendat úplně 😉

estterka
2. okt 2011

@ikarkulka ano,to som myslela,lebo napriklad vonku ju v kociku prebalujem a to potrebujem dat prec vtedy 😅 a este by som sa chcela opytat,ta strieska vyzera dost velka na videach a fotkach,napriklad v lete dost tieni? nemala som teda v plane kupovat novy kocik,ale tento ma uplne dostal 😅

susisus
3. okt 2011

@estterka ahoj, v sede tieni perfektne, ale v lahu biedne, my sme pripinali stipcami plienocku ako mamicky s ostatnymi kocikmi.