Inglesina Avio 2011, 3 kombinácia. Ste spokojný?
Ahojte, ma niekto skusenosti s pouzivanim tohto kociara? Velmi sa mi paci, no u nas ho nikde nepredavaju, tak si ho nemozem nazivo pozriet. Pouziva ho niekto a je s nim spokojny? Myslite si, ze sa budu dat vyuzit vsetky 3 casti? Nie je nahododou hlboka vanicka prilis mala?
Dakujem za postrehy
My máme doma kočík asi týždeň a spokojnosť. Napísala by som aj MAX.spokojnosť ale tak troška mi prekáža rúčka že sa prehýba, ale to kvôli tomu aby sa dal kočík zložiť. Škoda že sa to nedá niekde zacvaknúť a že by držal napevno. Ináč zatiaľ veľmi chválim kočík 🙂
Takze nam sa podarili 2 veci. Zlomeny ten patentik na ktory sa nasuva hrazda. Netusime ako sa to mohlo stat no asi polovica je odlomena. No a na boku vnutri ako je taky plast ktory ma byt pri tej konstrukcii a ten trochu odstava. Takze asi ideme riesit s obchodom ze ci s tym vieme nieco robit.
@lisbona jestli si pamatuješ, jak jste nasazovali sedačku na takové tyčky? nejdřív se musely vytáhnout, sedačka usadit a tyčky zasunout do takových dírek. je to v místě, kde se ta sedačka půlí na zádovou a sedací část. nevím, jak lépe bych to vysvětlila.
tak ačkoli jsme byli s manželem přesvědčeni, že jsme to na ty tyčky usadili správně a důkladně, asi ne. museli jsme je znovu vytáhnout a pořádně zastrčit.
kdyžtak bych ti to nafotila, kdyby to z mého popisu nebylo jasné 😅 píšu jako tatar 😀
@novan to mi taky trochu vadilo na začátku. bývala bych taky ráda, aby to bylo napevno. třeba cybex callisto se skládá stejně (ta rukojeť) a přesto je po složení pevná.
ale zase na druhou stranu při běžné jízdě se to neláme, jen když třeba najíždím na obrubník a je potřeba kočárek nadzdvihnout. jinak ne.
AHojte,
my mame zelene avio a sme velmi spokojni 😵 Aj farba je dobra - uz som aj prala celu strechu a nanoznik a vsetko vyslo 😀 Teraz ho mam bez strechy a vyzera super.
Chcem sa spytat - mate na neho original tasku? Lebo ja som mala emitexovu, rozpadla sa mi a teraz zvazujem ci kupim tu originalnu...
skoda len ze na Avio neexistuje slnecnik vo farbach kocika .. maju len nejake univerzalne Inglesina v 3 farbach. Ale ta taska (vratane prebalovacej podlozky) je naozaj fajn.
a okrem toho nedrzala dobre na kociku - smykala sa dole. Tato original je fajn - dobre drzi
Ahojte
úplne som sa zamilovala do tohto kočíka 🙂 🙂 . Neviete náhodou akú má nosnosť športová časť ?? Nikde sa to neviem dočítať 😕 😕
Ahoj holky, vedeli by ste mi poradiť? trojkombinácia inglesina avio sa mi veľmi páči- už sme ju aj boli pozrieť v obchode, len tá vanička mi príde dosť malá - nakoľko sa bábatko narodí na začiatku decembra, čiže v podstate celú zimu až do jari bude v tej vaničke. Akú máte teda skúsenosť s tou vaničkou počas zimy?? nebude tam mať bábatko vo fusaku málo miesta???
@jesika33 ahoj, praktickou zkušenost tedy nemám, ale co jsem našla na netu rozměry, tak je srovnatelná např. s korbičkou casualplay playmoon. nejsou zrovna největší, patří opravdu k těm menším, ale jestli se ti miminko narodí v prosinci, tak ti korbička bude bohatě stačit. v zimě bude ještě maličké, to se tam v pohodě s fusakem vejde.
na jaře už budeš mít buď slabší fusak nebo zavinovačku, nebo jen dečku. přes léto už jen slabší dečku, nebo nic.
a na podzim už ho budeš dávat spíš do sporťáku. myslím, že se ti tam vejde hezky 😉
ahojte, mam doma s4 a potrebovali by sme este jeden kocik, lahucky a skladny do auta. rozmyslam nad ing. avio, ale bojim sa ci neni maly. chcem totiz aby nam vydrzal do 2-3 rokov. maly je z vacsich deti. myslite, ze je vhodny pre nas?
@bambulka0406 pokud máš doma S4, můžeš si být jistá, že avio je mnohem větší 😉 vím, že S4 má hodně krátkou tu zádovou opěrku a dítě se pak nevejde pod stříšku.
u avia je toho prostoru dost.
pár fotek s ročním dítětem
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/ikarkulka/al...
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/ikarkulka/al... tady je hezky vidět ten prostor nad hlavou
a tady, pokud bys chtěla, mám srovnání s jinými dvěma kočárky
Omlouvam se, ze vpadam do diskuze. Mam v planu nakup noveho kocarku a ve finalnim vyberu mi zbyly 2. MP Sola a Inglesina Avio. Prozatim vyhrava Avio (hezci barva, odpruzeni kolecek, vetsi striska), ale Sola ma take sve vyhody - da se lehce dostat do kosiku, je takova elegantnejsi, vetsi korbicka. Tezko vybirat ze 🙂
Zajimalo by me, jak je to s tou automatickou aretaci kolecek, o ktere jste se zminovaly na zacatku diskuze. Jak casto se vam to stava?
Co se tyce madla - vadi vam, ze je takove pulene?
Jinak kdyby to nekoho do budoucna zajimalo, tak rozmery kocarku: sedák:23x30cm, opěrka zad:47x26cm, opěrka nohou: 35x10cm
AHojte, nechcel by niekto kupit zelene avio? Malo sme ho vyuzili lebo sa nam nechce sediet v kociku 😠 😠 A tak som sa z neho tesila ☹
ahojte....tak ja som si dnes objednala Inglesina Avio....Veľmi oslovil v predajni mojho manžela ale aj mna...Ako tak čítam, tak myslím, že s ním budem spokojná....Objednala som si ho v čiernej farbe, tá sa mi zdala byť najelegantnejšia, hoci aj ta tyrkysova sa mi veľmi pačila. Bude to už moj štvrty kočík, tak dufam, že aj posledný...A v prípade príchodu druheho dieťatka aj dievčatka, je čierna najuniverzalnejšia....a vždy si možem vaničku dokupiť v inej farbe...Potom Vám napíšem moju spokojnosť, poprípade nejaké postrehy 😉
@ikarkulka ano,to som myslela,lebo napriklad vonku ju v kociku prebalujem a to potrebujem dat prec vtedy 😅 a este by som sa chcela opytat,ta strieska vyzera dost velka na videach a fotkach,napriklad v lete dost tieni? nemala som teda v plane kupovat novy kocik,ale tento ma uplne dostal 😅

@ikarkulka no my ho mame 2 dni a mame presne ten problem so sedackou. cize to staci len nanovo poriadne poskladat?
kocik je to ale nadherny. mame navy.