icon

Inglesina Avio 2011, 3 kombinácia. Ste spokojný?

agatulka
23. jan 2011

Ahojte, ma niekto skusenosti s pouzivanim tohto kociara? Velmi sa mi paci, no u nas ho nikde nepredavaju, tak si ho nemozem nazivo pozriet. Pouziva ho niekto a je s nim spokojny? Myslite si, ze sa budu dat vyuzit vsetky 3 casti? Nie je nahododou hlboka vanicka prilis mala?
Dakujem za postrehy

domika007
27. feb 2012

@fafetka no max. do 2 rokov viac nie 😉

fafetka
27. feb 2012

@domika007 no náš Milouš má ve dvou a půl letech 14,40kg 😉 a ve dvou letech měl 14kg.Asi to bude tím že děti už nemají takový váhový přírustek jako v prvním roce 😉 takže buď to risknout,nebo nechat.Samozřejmě jsou i kočárky které "snesou"víc.

domika007
27. feb 2012

@fafetka a su aj s vyssim vahovym limitom? mas nejaky konkretny tip? 🙂

a vdaka za odpoved 😉

domika007
27. feb 2012

@fafetka ale musim pripomenut, ze chcem pevne madlo, nie golfove palice 😀

domika007
9. aug 2012

baby, kt.mate avio - pouzivali ste ho aj v zime? teda bez ineho kocika?lebo ja rozmyslam, ze by som slaloma predala uz teraz a kupila avio...len neviem, ci by prezil aj sneh 😒

candy23
14. aug 2012

@domika007 tato otazka zaujima aj mna

lisbona
29. aug 2012

@domika007 Ja pouzivam len Avio uz rok. Maleho v nom vozim do jasli (teraz ma 25 mesiacov). Zimu sme prezili v pohode. Lenze byvame v Bratislave, vacsi sneh by s nim bol asi problem.

domika007
30. aug 2012

@lisbona my byvame nedaleko BA takze tiez si myslim, ze zima v pohode, ale chcela som radsej realne skusenosti pocut, takze vdaka za info 😉

novan
13. sep 2012

Baby neviete mi poradiť, či predávajú zvlášť iba striešku na športovú časť Inglesina Avio??? 🙂

ikarkulka
13. sep 2012

@novan V obchodech nikde, ale zkus kontaktovat pana Fiedlera nebo paní Fiedlerovou http://inglesina.cz/kontakt, určitě ti poradí.
Samostatně ty stříšky musí existovat, pro případ reklamace, jen se běžně neprodávají. Třeba by byli schopni ti ji nějak zajistit.

lenocka23
13. sep 2012

@novan myslim ze by sa to malo dat objednat cez obchod kde si koick kupovala, ako nahradny diel... aj na to by mali mat nastavenu cenu pre pripad nejakej neuznanej reklamacie...

novan
13. sep 2012

@ikarkulka vdaka za radu 🙂
@lenocka23

lenocka23
13. sep 2012

@novan za malicko, hlavne zdarne vybav.. 😉

vonicka
6. jan 2013

Ahojte, viete mi niekto poradit s porovnanim Inglesina Avio a Maclaren golfacom? Neviem si vybrat, ktory by bol lepsi. Na Avio sa mi paci cela rucka a to, ze je dost priestranny, s vacsim uloznym kosikom na podvozku a fakt, ze je to taky vacsi golfac (mam 11 mesacne dieta a na dlhsie prechadzky mam aj poriadny sportiak). V predajni mi vsak povedali, ze Maclaren je proste top zo vsetkych golfacov, ale ja stale neviem, ze preco vlastne 🙂 Ak mi to vie niekto vysvetlit, budem vdacna 🙂

fafetka
6. jan 2013

@vonicka měla jsem stejné dilema😅Za mně to vyřešila velikost😀Mám malé auto a je sice pravda,že McLaren se složi do "deštníku" ale tak dlouhého,že bych musela sklopit sedačky aby se mi vešel 😀 Pak mi vadila ta malinká kolečka a příliž dlouhá zádová část😅Můj syn je průměrného vzrůstu a do 5ti let jsem s kočárkem jezdit neplánovala.U nás vyhrálo Avio ve všech směrech a nelituju.Prodavačkám nevěřím😀Mají procenta z prodeje jako prémie tak je pro ně lepší prodat McLaren než Avio 😉

vonicka
6. jan 2013

@fafetka - Lenze mne sa praveze zdalo Avio vacsie ked mi ho v predajni zlozili ako maclaren, tak neviem. Budeme to musiet vyskusat dat do nasho maleho kufra a uvidime. A ako sa ti pozdava to Avio, si s nim uplne spokojna?

fafetka
6. jan 2013

@vonicka No McLaren je složený ne větší,ale delší😅a to je u mně potíž.Taky mám radši spojenou rukojeť.To Avio se mi pozdávalo i vzhledově nějak víc.Na McLarenovi nevidím nic až tak extra.Podle mně prostě klasické golfky,jen Značka😅Avio je dle mně dostatečně prostorné i pro velké dítě,ale působí tak nějak...kompaktně😅jezdí lehounce,skládání paráda.Jediná nevýhoda pro mně osobně je že nemůžu otočit sedačku proti směru jízdy.Čelem k sobě.Ale to nejde ani McLaren.Mám krom Avia(mám celou trojkombinaci i s korbou a budu využívat i s autosedačkou MC) ještě BGB Cameleon a např.můj muž chtěl Cama vyhodit z domu.Je naprosto unešený.Jak designem tak jízdními vlastnostmi...prostě vším.Avio je jeho miláček😀

vonicka
6. jan 2013

Mne sa tiez na Maclarenovi nezda na prvy pohlad, ze by malo ist o nejaky extra kocik a na Avio sa mi tiez pacilo, ze je priestrannejsi a ma plnu rukovat. Lenze uz som si precitala par vyjadreni, ze to nie je az taky kvalitny kocik a tak sa trochu bojim, ze tu kupu budem lutovat. Neviem ako to bude po par mesiacoch pouzivania napriklad s tymi plastami, v tomto sa mi viac pozdava Maclaren, ze je cisto z kovovej konstrukcie.

ikarkulka
6. jan 2013

@vonicka Souhlasím s @fafetka, Maclaren je po složení delší než Avio. Na stejném principu se skládají třeba golfky Cybex Callisto, proto jsem je nepoužívala a prodala je.
Avio máme už rok a půl a jsem s ním maximálně spokojená.
Vím, že Maclaren je top mezi golfkami, asi kvalitou. Ale my teda s Aviem nemáme žádné problémy, nic se nám na něm nerozbilo, nehrká atd. A používáme ho opravdu často, hlavně já ho často skládám a rozkládám (při převozech v autě) a moc ho nešetřím. Takže ani u Avia bych se kvality nebála 😉

S Maclarenem nemám osobní zkušenosti, ale uvažovala jsem o nich. Nelíbila se mi rozdělená rukojeť, zdvojená kolečka a že je ten kočárek takový "otevřený", v Aviu mi dítě přijde mnohem víc schované.

ikarkulka
6. jan 2013

@vonicka Tady mám fotky Avia https://www.modrykonik.cz/fotoblog/ikarkulka/al...
A tady srovnání s Cybex Callisto, třeba ti to v něčem pomůže 🙂 https://www.modrykonik.cz/fotoblog/ikarkulka/al...

vonicka
7. jan 2013

@ikarkulka - Dakujem pekne za odpoved. Aj mne sa pacilo, ze v Avio je dieta tak trochu viac schovane a chranene.

vonicka
18. jan 2013

Ahojte, zase 🙂 Neviete niekto aky je rozdiel medzi modelmi 2012 a 2013? Myslela som si, ze 2013 ma na strieske zips aby sa dala strieska predlzit, ale v jednej predajni, kde ho maju (a stoji tak vela....), mi povedali po telefone, ze zips na strieske neni.

ikarkulka
18. jan 2013

@vonicka Koukala jsem na to, a žádný rozdíl tam není. Jediné, čeho jsem si všimla - má trochu jinak uchycená přední kolečka.

ikarkulka
18. jan 2013

@vonicka To už tak bylo s kolekcí 2012. My máme 2011, pak vyšla 2012, ale žádný rozdíl tam nebyl, oni to tak prostě asi jen píšou.

vonicka
18. jan 2013

@ikarkulka -tak to je zaujimave. btw, 2012 stoji 339 a 2013 az 42 eur. to je pekny rozdiel za nic. dakujem za odpoved. Ozaj, ked tam maleho das vo fusaku, nie je mu tam tesno, lebo tento kocik je tak trochu uzsi ako niektore ine (su urcite aj uzsie od avia, ale su aj sirsie). Myslim teraz ten rozmer v ramenach.

ikarkulka
20. jan 2013

@vonicka Mně ten kočárek přijde širší než většina golfek. Malému tam těsno není 🙂

leonna
2. feb 2013

@ikarkulka @vonicka holky to vazne nie je ziadny rozdiel medzi 2012 a 2013? mne ten 2013 pride sirsi na fotkach. aj tu striesku ze ma trochu inu. ci to sa mi len zda???? No a to upnutie koliesok je urcite ine. tiez to madlo nie? Uvazujem nad nim totiz a neviem sa rozhodnut ze ktory..... :(

leonna
2. feb 2013

@ivanka.7 Mohla by som sa spytat aky kocik ste nakoniec vybrali a ci ste s nim spokojni? pretoze prave uvazujem medzi avio a pliko skortiakom. dakujem 🙂

ikarkulka
2. feb 2013

@leonna Jen ta kolečka jsou jiná, v popisu se píše:
Piruetové přední kolečka okamžitě dosahují ideální pozici pro jízdu vpřed nebo vzad a jsou vybaveny bezpečnostní pojistkou pro jízdu na nerovných površích s automatickou aretací. Velký průměr koleček a kuličková ložiska snižují jízdní odpor a také sílu nutnou k tlačení kočárku. Zadní kolečka jsou vybavena účinnou propojenou brzdou.

My žádnou automatickou aretaci nemám a ani bych ji nechtěla teda 😅

Rozměry:
2012:
Rozložený: 109 cm x 87 cm x 50 cm (výška x délka x šířka)
Složený: 101 cm x 48 cm x 32 cm (výška x délka x šířka)
2013:
Rozměry při rozložení: výška 109 cm, hloubka 87 cm, šířka 49,5 cm
Rozměry složeného podvozku: délka 93 cm, hloubka 48 cm , šířka 32 cm

Takže složený bude asi krapet nižší, jinak tam žádný rozdíl není. I váha je stejná.