Jane Unlimit 2010. Máte ho už niekto?
Máte ho už niekto?
@lubica69 ja som mala concord neo pri Leuske, otocna sedacka, do roka a vobec som tu otocnu nevyuzila. Je to blbost lebo od 6mesiacov je dieta zvedave a ked je v protismere tak sa otaca a chce vidiet. 😉 Moj nazor.
@lubica69 ja naopak na otocnu sedacku nedam dopustit, stale sme otocene proti sebe, v smere jazdy bola len v lete ked bolo teplo, ale ked napriklad fuka alebo je zima tak je to otocne sedenie na nezaplatenie, mala ma 13 mesiacov a vyzera to, ze este dlho budeme takto chodit, kazde babo je ine, ale 6 mesacne babo je este velmi malinke nato, aby bolo otocene smerom von, niektore deti nevedia vstrebat vsetky podnety z okolia a su potom nekludne, chyba im ocny kontakt s mamickou, to bol nas pripad 😉
no my budeme vo vaničke do septembra(cca 5 mesiac) a na zimu v šporťáku už a to chcem určite smerom ku mne určite
ďakujem krásne kočenky za názory
@lubica69 a inak my mame 13 mesiacov, mame dva fusaky, lodgera aj kaiser iglu a s obidvoma sa mala zmesti v pohode, dokonca odkedy je zima, tak stale v kociari aj zaspi a niekedy spi aj dve hodiny a nestazuje sa 😉 , unlimit a aj slalom reverse maju rovnake sedacky a su uzsie ale je to aj opticky klam, kvoli tomu, ze sportova sedacka je naklikavacia a strieska je priamo upevnena na sedacke, pri nomade je sportova cast na pevno a strieska ak sa nemylim pripevnena ku konstrukcii, po premerani to nie az taky rozdiel, resp. tie centimetre navyse nie su pre nas vyuzitelne, nam staci aj ten uzsi 😉, inak podvozky su rovnako siroke
@michaela80 Prosim nerozumiem... toto su fotky dietatka v Matrixe alebo v transportei, lebo trosku vyssie pisete nieco o transporteri... ci mate obe vanicky?
@palmarmj v diskusii niekde na 3-4 strane su fotky kde je mala v matrixe...Ja som mala obidve vanicky...
nezda sa vam Unlimit prilis nizky pre vyssiu zenu?...velmi sa mi paci, no zda sa mi strasne nizucky...co poviete? ☹
Baby prosim Vas viete mi niektora povedat ci vajicko z kolekcie Concord fusion pasuje na Jane ulimitid 2010 😵 dakujem moc za info
Caute kocky. Chcem sa opytat ako ste cistili potahy z Jane Unlimit. Chcem dat doporiadku vanicku, ze ju odlozim. Dakujeeeem 🙂
ahojte. prosim viete mi niekto poradit ake mate skusenosti s unlimit 2010 sportova cast? dakujem pekne
@katarina.banska ahojte, aj ja by som bola zvedavá na vašu skúsenosť so Jané Unlimit 2011
@crystalskye no mam ho doma druhy den, a mam 2010. takze zatial skusenost nemam 🙂
a je nejaký rozdiel medzi 2010 a 2011? a inak aký máš z neho pocit?
@crystalskye neviem aky je rozdiell a zatial mam z neho velmi dobry pocit. paci sa mi. myslim, ze som dobre vybrala a nebudem sklamana.
babeny potrebovala by som vediet aka je dlzka tohto kocika,od sklopenej opierky az po nanoznik,cize v lezmo stave.Dakujem
@katarina.banska ahoj mozem ta porpsoit ten jane unlimit je ason trochu odpruzeny?ako sa ti pozdava?
@verca201 ahoj prosim ta bol jane unlimit odpruzeny?nemyslim ze hojdaci ale aspon s nim nehrkotalo?
@blondy12 este ho velmi nevyuzivame, no bola som s nim uz par krat vonku a dobre sa ovladal. ci je odpruzeny to neviem, ale nehrkoce ked s nim ide. urcite nie je taky hojdaci. mne sa zatial velmi dobre pozdava 🙂
baby prosim vas prali ste uz niektora kocik? myslim vanicku a vajicko? viem, ze sa to da dat dole, no bojim sa to oprat v pracke aby sa to nezbehlo. dakuje,
ahoj(te).... vsetky potahy, vratane striesok som oprala v pracke na rucne pranie a teplotu podla stitkov, teraz uz presne neviem, ci na 30tke alebo len v studenej vode... ale super sa to opralo a nic sa tomu nestalo, nemusis sa bat. Ja som sa bala tych siltikov na strieskach, tak som najskor skusala len vajicko, ale aj to bolo uplne v poriadku, tak som prala uz vsetky.
Len do toho... ;)
ahoj, to uplne chapem, ani mne by sa nechcelo... nie nehojda a tym, ze je odpruzeny, tak ani nehrkoce... som tym chcela povedat, ze ide uplne hladko a v terene to zvlade tiez velmi dobre... mi prislo, ze nad tym kocikom rozmyslas, tak som Ti napisala.... my prave ten nas predavame... 🙂

@tina129 ďakujem
Lebo fusion je asi širší,či?