icon

Je lepší kočík Dorjan alebo Takko?

dzucky
11. nov 2013

Prv sme uvazovali nad Dorjan z rady 5 line a teraz do toho Takko tak sa neviem rozhodnut ktory z nich je kvalitnejsi a z celkoveho hladiska lepsi ?

geenna
11. nov 2013

ja osobne asi ani jeden. Radsej drahsi z bazara ako novy lacny. ja som bola velmi spokojna s Concord

panache
11. nov 2013

aj ja som toho nazoru... keby som nemala na drahsi novy, tak uricte bazar a overenu znacku... Kocik je dolezity...ved ty ho budes s nim cca 3roky pouzivat... Vela zenskych co poznam kupili lacne znacky a potom pri sportovom zistili ze chcu kvalitnejsi a kupovali dalsi.. takze dalsie vydavky... porozmyslaj 🙂

cecil36
11. nov 2013

ano jeden. Tiez mam decembrove babo, ja som za concord alebo jane 😉 I ked radsej cez bazar ako baby pisu, ked nemas na drahsi novy.

stanulienkat
11. nov 2013

Tiez sa pripajam, radsej drahsi cez bazar. Ja som predavala svoj Peg Perego Skate a bol ako novy. Takze druhemu majitelovi urcite super posluzi. Popozeraj na inzertnych strankach a povyberaj a este usetris. Samozrejme daj pozor na stav kocika.

anjelicek26
11. nov 2013

Suhlasim s babami, radsej ani jeden.. velmi tazke, neobratne, kazove a sportak o nicom...

bianka0111
11. nov 2013

aj ja som názoru, že radšej lepší...ja som pre Peg-Perego..moja sestra mala kedysi Tako a tiež ho menila, pretože bola tažka manipulácia s nim...ja som aj pri prvej dcérke mala Peg a služil mi 2,5 roka..a teraz tak isto budem kupovat Peg...ak sú vyššie ceny skus z bazarika, alebo sa daju do konca aj na splátky 🙂 ...nepotrpím si na všetky novinky pre babatká, ale na kočík nedám dopustit je to predsa druhy domov nášho baba 🙂

1katkas
11. nov 2013

nie je zly ani jeden pokial si neni narocna a nepotrebujes extra drahy znackovy kocik... ja mam polsky nestor rambler a pouzivam ho pri druhom dietati a som spokojna🙂

miskamaj
11. nov 2013

kedze mas vyslovene zimne dieta, budes potrebovat kocik hlavne s velkymi kolesami, skus pozriet Jane. Tie dva naozaj nie su dobry vyber.

zuzkat1
11. nov 2013

Neviem,ja polske vyrobky moc nemusim. Moja je januarova a mala cam mb x6 a odlozila som ho aj pre druhe mimi. Bol lahky a priestranny.

evickapooh
11. nov 2013

TAKKO NIEEE....KAZOVY....NEOBRATNY....DORJAN NEPOZNAM...KUPP SI NEJAKY sVELKYMI A OTOCNYMI KOLECKAMI...PRI VACSEJ DCERKE SOM MALA TAKKO PRI MENSIEJ CHICCO CT1 JE SUPER MULTFUNKCNY...AZ NA TIE MALE KOLESA...UPLNE NEPRAKTICKE VO VACSOM snehu

mimikas
11. nov 2013

Tiez suhlasim s babami, radsej z bazara a kvalitny ako Dorjan a Takko, velmi tazke a neobratne

denisafono
11. nov 2013

mali sme Tako Captiva, nevyhovoval mi. Este hboka vanicka ok, ale sportova verzia nula bodov, tazky pristup do nakupneho kosika-takmer nemozny. Kedze byvame mimo mesta a do mesta chodime casto, tak sme potrebovali rychlo skladny lahky kocik. Mame kombi auto a ked som Tako skladala do kufra zaberal veeeela miesta, kedze sedaciu cast musis dat dole dat ju do kufra a potom zvlast poskladat podvozok, ktory bol dost tazky. Teraz mame Britax B-Agile. ale iba sportovu cast. Da sa dokupit aj vajicko aj vanicka a vsetko potrebne prislusenstvo. S Britaxom som nadmieru spokojna. Takzea to je moj nazor. Keby som kupovala este raz pre novonarodene, tak Britax sport+vanicku a z bazaru vajicko-aj tak budes pouzivat max 7-8mesiacov podla velkosti dietata. Moja Kaja je junova takze v decembri ked mala 6 mesiacov a bola viac oblecena uz sa tam nezmestila, tak sme na vianoce kupili autosedacku Romer 9-18kg a vajicko sme odlozili takmer ako nove malo pouzivane.

lejlla
11. nov 2013

Ja odporucam jednoznacne Jane slalom pro.osobna skusenos a max. spokojnost co sa tyka miesta vo vanicke ci v sportovom az-az aj na fusak 🙂
ako vyssie pisu tie dva by som ja osobne vylucila...

tilly
11. nov 2013

pridavam sa, ani jeden 😀 radsej priplatit za nieco lepsie (ked popozeras zahranicne eshopy, tak si az tak moc nepriplatis), alebo nieco kvalitne z bazaru...
netusim, co stoji tako alebo dorjan, ale kuk napr.:
http://www.mytoys.de/Peg-Perego-Kombi-Kinderwag...

http://www.mytoys.de/Quinny-Jogger-Speedi-inkl-...

sice je tam dodanie len v nemecku, ale tak snad sa to da nejak poriesit... alebo skus ebay

susanne6
11. nov 2013

tiež čakám v decembri a rozhodli sme sa pre takko captiva. A to koli kolesám, nánožníku...a tiež som na neho počula i kladné i negatívne ohlasy. Podľa mňa je to individuálne, problém môžeš mať aj pri značkovom kočíku, hlavne aby nebol problém s predajnou, kde ho kupuješ pri prípadnej reklamácii. A ešte niečo, žiaden kočík nie je dokonalý....vždy a na každom sa nájde niečo, čo ti bude prekážať, ide o to, koľko si ochotná tolerovať 😉

kkatka78
11. nov 2013

My cakame babo zaciatkom februara a kupili sme Graco Evo...a sme velmi spokojni. Cenovo vyhovoval tiez.

cuculiatko88
11. nov 2013

my mame Dorjan a ja som s nim maximalne spokojna 🙂

vinifred
11. nov 2013

...ja som mala z radu tých lacnejších,s veľkými dofukovacími kolesami...vyhompáľala som v tom dve deti,prebrodila sneh aj mláky,les aj cestu,presťahovala v ňom polku bytu a keď som ho predávala,nikto by to na neho ani nepovedal..a pani doteraz spokojná..keď vidím tie drahé kočíky s malými kolieskami,decko ako na eiffelovke,tak spomínam len na náš pre mnohých "úbožiak" 😀

emkab
11. nov 2013

Zalezi aj do akeho terenu potrebujes- kde byvate. My mame Takko a som spokojna, nemala som ziadne problemy, vozi sa v nom uz druhe dieta 😉

danusskaaa
11. nov 2013

ja som mala nieco ako Dorjan. vanickova cast super, aj do snehu bol suprovy, ale horsie bolo ked trebalo kocik nadvyhnut /napriklad k doktorovi, ci uz len prejst cez neodhrnute casti chodnikov/ taktiez velky problem pri skladani do auta :/ o sportovej casti ani nehovorim, to bol otras. chrbatik sa polohoval cez snurku, ktora bola uplne naprd. Avsak kocik mal aj vela pozitivneho. priestranna vanicka, kde kludne vojde aj velke babo s fusakom a dekou, lahky naklikavaci otocny system, velky priestranny kosik na nakupy, polohovatelna rucka vhodna aj pre vyssich ludi a hlavne babatko nebolo nizko pri zemi /ako v inych kociarikoch/. dalej som mala 3kolku firstclass, bola fajn, lebo mala koritkove sedenie v sportovej casti a malicka tam mohla kudne aj spat aj desiet. velke kolesa boli do snehu super avsak zase nemal elky nakupny kos s tak bol problem. po vyskusani 6tich kocikov som ostala pri mamas and papas sola a som s nim spokojna. splna vsetko co treba a hlave to ze sa v zime s nim vsade dostanem aj ho zdvihnem. na leto mam zase quinny zapp x- tra a ten je fajn, avsak nie do zimneho pocasia, kvoli prti kolieskam. cisto letny kocik, na dovolenky a behanie po meste, pretoze je lahunky s skladny.

nicolle21
11. nov 2013

ja len podporujem názor, že radšej drahší z bazáru ako lacný nový.. navyše som zaujatá voči poľským produktom.. ja som si kúpila teutonku z bazoša, po jednom dieťati, síce model 2010, ale mne to vôbec nevadí, nemá absolútne žiadnu vadu, len treba prevziať osobne, lebo niekedy predávajúci zvyknú aj zavádzať, no ja som mala šťastie.. a taký kvalitný kočík určite znesie aj 3-4 deti, nerozhegá sa ako poľská zlátanina za 250-300€ po pol roku 😒 potom to už ani nepredáš, ani nič