icon

Je Quinny speedi SX vhodný na zimu pre polročné dieťa?

savanahhh
15. okt 2012

Mamičky,ktoré ste ho používali od pol roka dieťatka v zime???Zdá sa mi totižto príliš odhalený,že ľahko prefúkne aj napriek tomu,že dieťatko bude v originál fusaku a nánožníku.Mám možnosť ho kúpiť,pretože je priestranný,čo potrebujeme,no odrádza ma tá tenučká strieška a že sa nedá do úplného ľahu 😒
Neviem,ako sa rozhodnúť ☹

ivett1
16. okt 2012

@savanahhh ahoj, u nás sme trojkolku quinny speedi používali v zimnom období u oboch mojich detí (sú obaja letní...) ...dcérka mala polroka na začiatku zimy a synček na konci ... a v pohode ... originál fusak je termo, takže je veľmi teplý, aj keď sa nezdá, ale ja som si dávala aj ľahkú podložku pod neho a nánožník... neviem odkiaľ si, ale nám úplne vyhovoval - treskúca zima tu nikdy nebola, ani príliš veterno... a inak ten fusak sa dá zatiahnuť aj okolo hlavičky, takže je dieťatko úplne zakuklené ... skôr som mala niekedy pocit, že im tam je až príliš teplo 😅 ... poloha ľahu je u týchto kočíkov riešená anatomicky, preto sa nedá napolohovať úplný ľah ... ale, našim deťom to vôbec nevadilo, zaspali aj tak veľmi rýchlo🙂 ...

jahody11
16. okt 2012

ja mam tiez tento kocik a nedala by som ho ani keby mi davali milion, je uzasny a malej nikdy v nom nebola zima... prinajhorsom das na neho plastenku do dazda a tak ti ho neprefuka nikdy....

zuzkabar1983
16. okt 2012

Moj syn je aprilovy, cize v zime mal cez polroka, zo zaciatku som tiez mala pocit, ze je kocik velmi otvoreny a ze ked fuka, tak mu fuka priamo do tvaricky (tym, ze nebol v lahu), ja som to vyriesila tak, ze som pouzivala aj deku, ktorou som ho prikryla tak, aby som mu urobila "zavetrie" (neviem, ci som to dobre napisala ... proste som ho zakryla tak, ze som deku pri krku trosku nadvihla, potom na neho nefukalo ... nebolo ho ani vidiet 😅) .... a uplne v pohode. Sportova cast je velka, cize dieta tam ma dost miesta. Ja som tiez pouzivala podlozku (univerzalnu emitex) a az na nej bol fusak .. A velk vyhoda tohto kocika je, ze sa s nim uplne lahko jazdi po snehu.

chymenitta33
16. okt 2012

David je marcový, cez zimu bol už "vačší" riešila som to podobne ako kočky fusak som nemala quinny ale bol super, tiež som ho zababušila uplne ani ho nebolo vidieť spinkal v nom velmi rad 🙂