icon

Joie športový kočík Litetrax 4 2016 - skúsenosti

danjeliiik
17. júl 2016

Ahojte, máte niekto skúsenosti so športovým kočíkom od značky Joie? Ďakujem

evicaveverica
6. sep 2016

Kurnik ma to vykoplo.. To pruzenie je super v takom lahsom terene, zatial som skusala polne cesty, vinohrad, luku... Na asfalte rozdiel moc necitim..ale inak mi to vyhovujr. A to skladanie je top..

niki969
9. sep 2016

Ahojte baby 😊 aj ja zvazujem kupu literax air. Teda rozhodujem sa medzi britax b- motion 4 plus, petite&mars street a joie literax air. Zatiaľ ten literax asi u mňa vyhrava, vyzera byt ozaj šikovný aj mimo pekných rovnych chodnikov. U nas v meste je takých malo, väčšinou tankodrom 😃 chcem sa opýtať, tie co ho mate- je aj dosť priestranný, vyspi sa tam dietatko? Strieska je dosť veľká, dobre cloni? Aký ste k nemu kupovali nanoznik? Lebo ten origos joie vyzera skôr ako fusak. Plastenku to malo, či ste kupovali daku univerzalnu? Keď ste spominali, že rucka sa nedá nastavovat, pri výške 174cm bude podľa vás v pohode?

candii
10. sep 2016

@niki969 ja mam vysku 180 a super mi sedi, plastenska k nemu bola, nanoznik nebol.. neviem ci budem dokupovat .. uvidim. Clona je az k nozickam dietatka cize perfekne cloni stieska je dost velka ... nastavitelna. Je priestranny mojmu sa tam super spinka potiahne aj 2 hodky .. co nezvykol

rybjar
10. sep 2016

@niki969 Ahoj, je naozaj priestranny aj na spinkanie. Strieska je dost velka, aj clona super 🙂. Plastenku mame aj my a nanoznik chcem teraz na jesena zimu dokupit ten original. Co sa tyka vysky - mam 175cm a je akurat.

niki969
10. sep 2016

@candii
@rybjar
Jeeej zienky, ste super, ďakujem pekne 😊 tak tuším máme vitaza, už len presvedčiť ocinka 😃

candii
11. sep 2016

@danjeliiik
@evicaveverica
@lienkaam16
Baby mate na tento kocik aj nanoznik?

evicaveverica
12. sep 2016

@candii ano ja som kupovala aj tej fusakonanoznik..

evicaveverica
12. sep 2016

@niki969 britax bmotion ma pruzenie len vzadu, ja som chcrla aj predne a potom bol o dost tazsi..ale zase spracovanim trochu lepsi. Kupu Joie nelutujem zatial mi fakt vyhovuje, ja mam 168cm a kocik mam uplne idealne. A co je najsaviac este ze nekopem pri chodzi do brzdy..na to som mala strasne nervy predtym. Strieska je mega velka, je aj dost siroky... Akurat mi mala dakde stratila tu vystuz na popruh medzi nozkami . Tak som pisala babenke na Sashe ci vie usit nieco podobne..

candii
12. sep 2016

@evicaveverica.. original k nemu? Lebo ja som nemala a rozmyslam ze ho kupim .. na kociku som sa skumala ako sa zapina ale nic pripinacie tam nevidim a chcela som sa spytat po kadial siaha dietatu lebo na foto si to neviem vybavit

evicaveverica
12. sep 2016

Origos ano.. Vies co mala zrovna spi, mam to u nej v izbicke v skrini. Ked vstane to vyberiem a nahodim a poslem ti fotku ak chces. Ale som ho porovnavala s fusakom z Mutsy a su dlzkou skoro rovnake, len mutsy ti nesadne na tie dierky pasove a bude sa ti smykat. Origos fusak ma v spicke taky suchy zips ktorym ho este nabiac upnes na kocik aby sa nezosuchol.

evicaveverica
12. sep 2016

@candii inak si mysim ze keby bola treskuca zima oplati sa kupit tie zavinovacky Lodger,.maju aj kapucu na snurku a mozes to pripadne do toho fusaku este supnut naviac a nemusis sa bat ze dietatku bude zima a trebarz ze sa mu deka skrci alebo daco podobne.

niki969
12. sep 2016

@evicaveverica ďakujem pekne za odpoveď 😊 a ako funguje ten "fusakonanoznik"? Spodnu časť môžeš mať v kociku len ako teplu vlozku a keď chceš, vies bez vyberania dietatka len nazipsovat vrchnu časť?
O tom zakopavani o brzdu na britaxe mi už tiež jedna zienka písala 😊 ale vravis, že inak sú trošku kvalitnejšie?
A navideach vidno na madle pre dieťa v strede nejakú časť akoby na suchy zisp. To je co? Predstavujem si, že by to mohol byt taký popruh, co maju niektoré kociky pomedzi nohy, ale asi nie, co? 😃

evicaveverica
12. sep 2016

@niki969 ano presne, ten fusak sa da rozdelit uplne akoby na podlozku a prikrivku.. Alebo len odzipsovanim otvorit a dietatko tam suchnes a zazipsujes. Na ten suchy zips som este neprisla na co je.. A este jedno mikro vrecusko na suchac som nasla v kosiku ..to tiez neviem na co je..ci na mince alebo kluce alebo naco.. Skusim kuknut navody..

niki969
12. sep 2016

@evicaveverica 😊 tak záhada 😃 no lebo ani v jednom popise to nespominaju, ani v jednom videu neukazuju... Keď na to prídeš, daj vedieť 😉

evicaveverica
12. sep 2016

@niki969 skusim popatrat 😁

evicaveverica
12. sep 2016

@niki969 som to vygooglila.. To mas na uchytenie vajicka, aby si nemusela davat do kocika ziadne adaptery na vajce..zrejme ho upevnis niekde na opierke hore a na tom madle suchym zipsom dopnes.

evicaveverica
12. sep 2016

@evicaveverica ta prva je aj s madlom vovnutri a ta druha bez neho.. Akurat tam ja mam pod tym este tu podlozku z pametovej peny tak sa mi ten fusak kusok smykal

evicaveverica
12. sep 2016

@candii kuk vyssie..omylom som otagovala seba 😂😂😂

candii
12. sep 2016

@evicaveverica dakujem kraaasne 🙂 aj ja mam podlozku s pametovej peny 😀😀vyzera fajn objednam ho 🙂 predsa na jesen ked este nebude az taka zima na fusak sa zide 🙂

evicaveverica
12. sep 2016

@candii pls mozes mi na oplatku premerat tu vystelku na tom stedovom pase bezpecnostnom? Dlzku a sirku v najsirsom bode + dlzku toho prekrytia cez co tahas ten zamok na popruh..dakujem krasne

candii
12. sep 2016

@evicaveverica
Jasne 🙂
Celkova dlzka - 20cm
Sirka v najhrubsom - 12 cm
V najtensom sirka - 6cm
Dlzka prekrytia - 11cm

niki969
12. sep 2016

@evicaveverica to sa ti ako podarilo vyguglit? 😃
No ale škoda, ten stredovy pas by bol pre nas uzitocnejsi 😜

evicaveverica
12. sep 2016

@niki969 som guuglila navod a potom u nich na webe som si to vsimla ked v tom bolo vlozene vajce ze je to tym uchytene 😀

evicaveverica
12. sep 2016

@candii jaaaj ja ti vela prevela moc dakujem a v kolkych cm sa to zacne rozsirovat?

avirka
12. sep 2016

zienky, mohli by ste mi, prosim, niektora zmerat dlzku chrbtovej opierky, a celkovu dlzku lozka vratane opierky noh?

evicaveverica
12. sep 2016

@avirka sedak opierka 43cm, podsedak az ku koncu 42cm a sirka opierky 36cm

candii
13. sep 2016

@evicaveverica .. v strede to ma 9cm .. a ide to tak postupne ked som merala vkuse o 1cm viac to bolo sirsie

evicaveverica
13. sep 2016

@candii 😘😘😘😘 dakujem krasne

lucpp
16. okt 2016

Prosím vás zajtra ideme kuknut tento kočík ..zamilovala.som.si ho odkedy som ho náhodné zbadala na nete ...ale chcem sa spýtať nafukovacie kolesá má len čierny?inéfarby uz majú len pogumovane?koľko vás vyšli te kočíky a kde sa upina ten nanoznik ...a ak k nemu bola aj plastenka do dažďa teda či je to samozrejme alebo nie a ako vyzerá ..ďakujem.pekne

candii
16. okt 2016

@lucpp maju aj ine kociky nafukovacie kolesa nie len cierny. Nanoznik sa dava ako fusak na popruhy..plastenka bola ku kociku .. mna vysiel 250 kupovala som v obchode a nanoznik 20e