Joolz Hub a veľké dieťa
Ahojte. Viete mi povedať z vlastnej skúsenosti do akého veku vám kočík vydržal?zaujíma ma športová časť. Som doňho zaľúbená a už sa mi s ním aj sníva 🙈 Každý má od neho odhovára (aj predavačky) pretože dcérka má bezmála 12 kg a nosí veľkosť 80/86. Vraj ho za polroka môžem meniť za druhý. Na druhú stranu sa stretávam aj s názorom že už tak rapídne rásť nebude. Ale samozrejme toto je vo hviezdach. Bude mať 9 mesiacov a kočík ktorý mám momentálne neznášam. Každý mi radí kupovať už neotočný športiak ktorý jej vydrží už do konca. Avšak tie mi prídu na ňu ešte priveľké a nevhodné keďže samostatne ešte nesedí. Mne by stačilo keby vydržal do jej 2 rokov. V zime bude musieť mať samozrejme ešte fusak a vrstvy tak som veľmi na vážkach.
Ďakujem vopred za názory.
Pozerala som video, pozerala som parametre, je do 22 kg. Ja neviem, ale ja som mala cybex mios a v ňom na dovolenke si spokojne spával a jazdil 5 ročný, síce drobný, ale predsa 5 rodný. Ak vieš porovnať mios a hub,tak kľudne do toho. No a keď sa ti páči, tak si ho kúp, vždy ho môžeš predať, navyše, ani netušíš, či bude, či nebude ochotná ti sedieť dlho v kočíku. Nám bol😉. A otočná verzia je top a tobôž pre ešte samostatné nesedia e dieťa. Nenechaj sa prehjvarr, ak sa ti dá, chod a vyskúšaj, porovnaj. My sme boli v obchode. Akusali sme, chcela som na dovolenky este aj pre tak veľké dieťa a kúpila som a neolutocala som, plus predala som.
Riešim presne to isté. Joolz hub sa mi veľmi páči ale malý má skoro 12kg a je dosť veľký. Teraz máme Britax káru ale v tej je stratený, je tam len polosed a je v nej nespokojný, nemá dobrý výhľad. Ale zase nechcem dať 600€ za káru v ktorej bude možno pol roka. Chystám sa do obchodu popozerať, vyskúšať a uvidím ako sa rozhodnem.
@nikpa ja by som kúpila určite bazárovy. Bola som ho aj osobne vyskúšať a bol nádherný. Je pravda že nožičky mala už teraz tak akurát ale bola v polosede a podľa mňa to bude úplne iné keď si normálne sadne.
Hej, ak by som našla pekný bazarovy tiež by som nemala problem kúpiť taký len väčšina má vyblednutu strechu. Neviem z akého materiálu je to robené ale to je veľké mínus. Nohy mi až tak nevadia keby aj boli trochu väčšie do neho, len sa bojím aby sa mu hlava o striešku nešuchala keď podrastie, to by mu vadilo
@nikpa tam sa mi zdalo ze je dosť miesta. Škoda že som ju neodfotila. V tej eufórii som zabudla a popravde ho predavačka hneď zavrhla a núkala mi cybex balios s.
@nikpa hlavne nech je to prvá majiteľka. Po dvoch by som nechcela. A veľmi záleží či ho používala prevažne v lete alebo v zime lebo hlavne v lete bledne.
Aj ten som pozerala ale ja som sa do toho joolz už proste zahľadela 😄 Cybex balios s má kamoška, veľmi dobre sa s ním jazdí ale je taky úzky a nie je taký pekný 😀
@nikpa áno presne. Ja som si ho hneď vyhliadla aj na internete. Prelúskala som všetky videá a diskusie. Vybrala som sa do obchodu ho pozrieť 100 km od môjho bydliska. Vošla som do obchodu a bol hneď vpredu vyložený 😍 v duchu som skákala po plafón. Pozrela som si kopu ďalších ale ajtak mi srdce piští po joolze 😭
Navyše som sa bála že bude nízky pre manžela ktorý má 192cm. Ale úúplne v pohode.
Ahojte. Ja len tak pre info 😊kúpila som ho. A je nám malý. Musíme ho vymeniť 😁

Manželova kolegyňa mala tento kočík,cca po roku ho museli vymeniť,pretože sa im už synček do neho nezmestil.Ale teda on je naozaj veľké babo🙂Kočík vzhľadovo je ozaj malý,vhodnejší pre drobnejšie deti,aj nižšie mamy.My sme kupovali joolz day,meniť ho budeme po zime.syn ma niečo cez dva roky a už teraz je v ňom , keď je vo fusaku , dosť natesno.Ma 13 kíl a cca 83cm.
Každopádne odporúčam si pozrieť kočík na živo,ak máte možnosť.