KinderKraft Grande - skúsenosti s týmto kočíkom?
Ma prosim vas niekto tento kocik ? Nenasla som absolutne ziadne recenzie a celkom sa mi pozdava ale nevidela som ho este nazivo. Ide o KinderKraft Grande.

Ahojte nie ste niektorá z Bratislavy z Petržalky, aby som sa pozrela na ten kočík naživo?
Je už niekde ten kočík znova na sklade? Neviete?
Ahojte, dnes a mi došiel. Som s nim maximálne spokojná. Za tú cenu som čakala niečo horšie naozaj som z neho bola prekvapená. Kolieska veľké ako som mala na trojkombinácii, super otočné kolieska. Jedine čo mu chýba je sedenie v úplnom sede. Da sa dat na ležanie alebo taký polosed.
@dominikakovalova kde ste objednávali?
@dominikakovalova môžem poprosiť foto sedenia ako to vyzerá
Ja ho mám z babatkovo Košice, dodanie az v máji, nám zohnali od jedného pána jeden kus.
@maja124 mám ho už doma, no mam objednaný ešte jeden iny ktory som objednala do zálohy ak by som nemala tento. Je možné že bhdem predávať ak sa mi nový zapáči viac
@dominikakovalova mate sedí ci čierny?
@martinasfilipkom mne sa páči šedý 😔
Kočky čo.ho používate už viac mesiacov aký je nerozhega sa ? Ten čo sme.mali.kupit joie sme dnes.pozerali.a.je strašne krátky mala.ma.15 mesiacov a už teraz jej išla.hlavka mimo opierky.....
@maja124 ja som to posielala všeobecne 😊 aj by niekto chcel ale už neni
baby nemáte ho niektorá na predaj? my sme ho pred pomaly 2 mesiacmi objednávali v aladdinovi a včera nám prišiel mail, že im prišlo len pár kusov, že vybavili prvšie objednávky a ďalšie budú vraj až v júni, čo pochybujem, že by sa nám vôbec ušlo.... úplne som nahnevaná!!!
@lusika33 ja som naň čakala 3 mesiace nakoniec som musela objednávku zrušiť, lebo už som kočík potrebovala a ako hovoríte ďalšie kusi maju prísť až v júni ak vôbec by sa mi ušlo a kočík som už súrne potrebovala....
Kúpila som druhý aj keď kinderkraft sa mi páčil asi najviac musela som sa uspokojiť s iným
A aj ja som bola nahnevaná a dosť
@maja124 my ho tiež potrebujeme súrne a tento sa mi teda ozaj páči my sme pomaly mesiac odkladali predaj našej trojkombinácie čo sme mali záujemcov kvôli tomu, že mal prísť jeden týždeň nič, že až ďalší týždeň tak sme sa s kupujúcimi dohodli, že prídu na Veľký piatok... tak si poň aj boli a my sme bez kočíka... už som aj po iných kukla... aj sme boli po obchodoch popozerať v Poľsku, ale teda za tú cenu s tým, čo mal bez šance... pri prvom synovi som mala asi 10 šporťákov a vyhovel mi až 11ty a ten sme mali aj pri druhom a malej som chcela nový tak ten starý sme darovali... že však do apríla isto nebudeme v šporťáku chodiť, že si počkáme... a aj sme sa dočkali ale už som nejaký našla v Čechách len je až pri hraniciach s Nemeckom a pani nechce posielať tak ešte pohľadám po okolitých štátoch....
@lusika33 mate správu 🙂
KinderKraft Grande
dodanie do 2-3 dni
cena - 163 e
@suhajova12 to už za tú cenu radšej tento a je moooc kvalitnejší 🙂 https://www.market24.sk/joie-sportovy-kocik-lit...

@lilcek https://www.aladdin.sk/sportove-kociky/kinderkr... čierny je skladom a.ked sa.zaregistrujes tak cca 123€ 🙂 ja ho mám v predobjednávke