icon

KinderKraft Grande - skúsenosti s týmto kočíkom?

livia293
15. dec 2018

Ma prosim vas niekto tento kocik ? Nenasla som absolutne ziadne recenzie a celkom sa mi pozdava ale nevidela som ho este nazivo. Ide o KinderKraft Grande.

KinderKraft Grande - skúsenosti s týmto kočíkom?
lubik87
31. mar 2019

@lilcek https://www.aladdin.sk/sportove-kociky/kinderkr... čierny je skladom a.ked sa.zaregistrujes tak cca 123€ 🙂 ja ho mám v predobjednávke

lilcek
31. mar 2019

@lubik87 dik len mne sa šedý paci

lubik87
31. mar 2019

@lilcek pogoogli predeti mali naskladnenie 20.3 a ďalšie od apríla čo je zajtra alebo kočka hore predáva sivý čisto nový

tuqanqa
1. apr 2019

@nela221 ahoj, prosim ta ked je kocik v uplnom lahu nazavadzia ti to pri chodzi? Zda sa mi ze ta rucka je kratka a velmi blizko strieske.
Dakujem za odpoved.

martinasfilipkom
2. apr 2019

Ahojte nie ste niektorá z Bratislavy z Petržalky, aby som sa pozrela na ten kočík naživo?

maja124
2. apr 2019

Je už niekde ten kočík znova na sklade? Neviete?

lubik87
3. apr 2019

@maja124 market24 má doručenie cca26.4. inde maj

dominikakovalova
3. apr 2019

Ahojte, dnes a mi došiel. Som s nim maximálne spokojná. Za tú cenu som čakala niečo horšie naozaj som z neho bola prekvapená. Kolieska veľké ako som mala na trojkombinácii, super otočné kolieska. Jedine čo mu chýba je sedenie v úplnom sede. Da sa dat na ležanie alebo taký polosed.

maja124
3. apr 2019

@dominikakovalova kde ste objednávali?

lilcek
4. apr 2019

@dominikakovalova môžem poprosiť foto sedenia ako to vyzerá

lilcek
4. apr 2019

@maja124 aladin

lusika33
4. apr 2019

@maja124 nie je ani v aladinovi my ho tam máme objednaní od minulého mesiaca a má nám prísť niekedy okolo 10teho už sa teším...

maja124
5. apr 2019

@weronika2 dobrý deň, predávate ešte ten kočík?

dominikakovalova
6. apr 2019

Ja ho mám z babatkovo Košice, dodanie az v máji, nám zohnali od jedného pána jeden kus.

dominikakovalova
6. apr 2019

@maja124 mám ho už doma, no mam objednaný ešte jeden iny ktory som objednala do zálohy ak by som nemala tento. Je možné že bhdem predávať ak sa mi nový zapáči viac

maja124
6. apr 2019

@dominikakovalova mate sedí ci čierny?

martinasfilipkom
7. apr 2019

Jeden kočík je na svetkočíkov.sk

maja124
7. apr 2019

@martinasfilipkom mne sa páči šedý 😔

lubik87
7. apr 2019

Kočky čo.ho používate už viac mesiacov aký je nerozhega sa ? Ten čo sme.mali.kupit joie sme dnes.pozerali.a.je strašne krátky mala.ma.15 mesiacov a už teraz jej išla.hlavka mimo opierky.....

zmp
8. apr 2019

@lubik87 my ho máme asi vyše 2 mesiace, denne vonku a po rôznych terénoch, aj kopce, lúky a podobne a kočík je OK, žiadne známky poškodenia alebo divné zvuky...

lubik87
8. apr 2019

@zmp super ďakujem 🙂

lubik87
8. apr 2019

@zmp a kolieska sa veľmi potrebujú alebo je to ok?

zmp
9. apr 2019

@lubik87 zatiaľ sú aj kolieska OK, jasné, že zostali trochu stopy po kamienkoch ale to je normálne po zime

martinasfilipkom
10. apr 2019

@maja124 ja som to posielala všeobecne 😊 aj by niekto chcel ale už neni

lusika33
25. apr 2019

baby nemáte ho niektorá na predaj? my sme ho pred pomaly 2 mesiacmi objednávali v aladdinovi a včera nám prišiel mail, že im prišlo len pár kusov, že vybavili prvšie objednávky a ďalšie budú vraj až v júni, čo pochybujem, že by sa nám vôbec ušlo.... úplne som nahnevaná!!!

maja124
26. apr 2019

@lusika33 ja som naň čakala 3 mesiace nakoniec som musela objednávku zrušiť, lebo už som kočík potrebovala a ako hovoríte ďalšie kusi maju prísť až v júni ak vôbec by sa mi ušlo a kočík som už súrne potrebovala....
Kúpila som druhý aj keď kinderkraft sa mi páčil asi najviac musela som sa uspokojiť s iným
A aj ja som bola nahnevaná a dosť

lusika33
26. apr 2019

@maja124 my ho tiež potrebujeme súrne a tento sa mi teda ozaj páči my sme pomaly mesiac odkladali predaj našej trojkombinácie čo sme mali záujemcov kvôli tomu, že mal prísť jeden týždeň nič, že až ďalší týždeň tak sme sa s kupujúcimi dohodli, že prídu na Veľký piatok... tak si poň aj boli a my sme bez kočíka... už som aj po iných kukla... aj sme boli po obchodoch popozerať v Poľsku, ale teda za tú cenu s tým, čo mal bez šance... pri prvom synovi som mala asi 10 šporťákov a vyhovel mi až 11ty a ten sme mali aj pri druhom a malej som chcela nový tak ten starý sme darovali... že však do apríla isto nebudeme v šporťáku chodiť, že si počkáme... a aj sme sa dočkali ale už som nejaký našla v Čechách len je až pri hraniciach s Nemeckom a pani nechce posielať tak ešte pohľadám po okolitých štátoch....

dominikakovalova
28. apr 2019

@lusika33 mate správu 🙂

suhajova12
29. apr 2019

KinderKraft Grande
dodanie do 2-3 dni
cena - 163 e

lubik87
29. apr 2019

@suhajova12 to už za tú cenu radšej tento a je moooc kvalitnejší 🙂 https://www.market24.sk/joie-sportovy-kocik-lit...