Kočiar Dada Paradiso Folky S
Ahojte baby,vlastnite niektorá tento kočiar?
http://dadaparadisogroup.com/produkty/cat/9
http://www.vasekociky.sk/vasekociky/eshop/1-1-K...
ano ked je vanička na konštrukcii..lebo niektoré kočíky aj ked sú odpružené, neznamená že sa dajú hojdať, iba, že miernia nárazy 🙂
dievčatá dnes mi priešiel kočiarik Dada Paradiso Carino chcem sa opýtať ako sa dajú nadstaviť kolečká tak, aby sa dal kočík hojdať, ďakujem za radu 🙂 a inak všetky čo uvažujete nad bielou farbou Carino je krásny odporúčam kupovala som cez vasekociky.sk a došiel mi na druhý deň majú teraz super cenu
@ideal_concrete_sandra presne aj ja cez tu stranku... mne sa kočik da hupat neviem či sa niečo nastavuje na kolečkach asi sila pruzenia
@wudz Ahoj,bola si omrknúť ten kočík DadaParadiso Romance?My sme sa hneď zamilovali do toho hnedo bieleho,len na západnom Slovensku som nenašla obchod,kde by ho mali,takže ho nemôžem vidieť osobne :( Už by som ho aj rada objednala,keďže termín máme začiatkom júna,len stále váham a zháňam referencie 🙂 Vopred ďakujem za akékoľvek info 😀
@valerika02 vy ste ho kúpili nakoniec?Alebo ešte vyberáte?
Vďaka baby 😉
@bebuska1 No my tento piatok ideme omrknúť iný, ale budúci piatok sa chystáme do Zvolena ísť ho pozrieť, tak sa ti potom ozvem 😉 Ale písala som si s babou, čo ho má, tak ti tu okopírujem, čo mi napísala:
Ja osobne som spokojna, uz pouzivame aj sportovu cast... Jedine co mi vadilo,ked som mala este tu celu cast, na tej vanicke nanoznik , ze mi to teraz tak v zime nezakrylo(kedze to je tak vykrojene a aj ta strecha) ...ale to len taky detail Inac som s nim spokojna... V skutocnosti je este krajsi nez na obrazku ...
A keď som sa pýtala, či sa nešpinil, tak že vraj nie.. No ale pôjdem do obchodu, a potom sa ozvem.
@valerika02 Ak ho máš, aj mňa by zaujímal tvoj názor, tak sa ozvi 😉
@wudz
No my sme nakoniec kupili tu na bazare uplne iny 🙂
A teda este ho nepouzivame, ale som spokojna, je to Casualplay s4, tak uvidime, ci sa osvedci 🙂
Tak drzim palce pri rozhodovani 🙂
@wudz super,ďakujem kásne.Ja ho teda asi objednám,lebo teraz ideme na týždeň do Talianska,tak im aspoň napíšem,aby som vedela,či ho majú na sklade.Čítala som, veľa pozitívnych referencií na Carino a ostatné od Dada Paradiso,hlavne som sledovala odozvy na kvalitu konštrukcie a tak.Tak verím,že bude ok.A za tú cenu asi nemám čo vymýšľať 😀
@ideal_concrete_sandra kolesa niesú nastaviteľné
ahoj .. po 5ti mesicich pouzivani vrele doporucuji .... korba u meho etno me az prekvapila jak je o proti jinym kocarkum "velka" ... kocarek drzi a v blizke dobe na nej uz budu nasazovat i sportovni verzi ..
Jediny B MOL ktery mi vadi ze se kolecka ztezka prifukuji protoze je tam blbe vyrobeny ten spunt kde se kolecka dofukuji ... ...
ale i tak vrele doporucuji! ....
@scoobo mas stesti!! ja dostala k me bile verzi autosedacku v barve bezove, ale vubec mi to nevadilo, mam tim padem dva kocarky rozdilne a navic jsme se rozhodovala mezi bezovym a timto 🙂 .. ale nekomu by to mohlo vadit ... tak bacha pro ty co budou kupovat ... (ja kupovala primo na strankach dadaparadisogroup.com .. meli vyprodej, tak i proto asi ...
@kiakocikovsvet
dobry den,
chcela by som sa informovat, kocik dada paradiso etno, model prikladam, ci je dostupny, informativne cena a kde by som si to mohla odskusat - v ktorom obchode? pri tych dalsich farbach sa mi nepaci na sportovej casti ta folia...
vdaka
Ak by mal niekto záujem na predaj Dada Paradiso Etno White 100% spokojnosť, 100% stav 🙂
Ahojte, ja mám tiež Dada Paradiso Folky S v oranžovej farbe a som veľmi spokojná, malá sa narodila v zime, takže sme absolvovali väčšinu času v hlbokom snehu a neskôr v čľapkanici a kočík sa dal dobre pretlačiť a vôbec som nemala problém s manévrovaním, dokonca niekedy aj jednou rukou a to bývam na dedine, takže tie cesty nie sú úplne dokonalé 😀 ja síce malú moc nehúpem, ale dá sa húpať a vanička je super, veľmi priestranná a pritom vôbec nevyzerá kočík nejaký obrovský, takže ja odporúčam 😉
Ahojte pomaly obzeram kociare a tento ma zaujal kedze maly sa ma narodit v decembri, takze caka nas zima...ale zaujima ma ako je to s tym hojdanim, teda funguje to ako kedysi kociare mavali alebo napr brio go to ma? Dakujem
@filipb cena?
@petka11121991 Už je predaný ☹
dobry den, uz ho nemame strasne davno, ale bol fajn, na to ze to nebola vyssia trieda bol dost lahky, no pre nas strasne mala sportova cast, dobre si to pomerajte aby ste po par mesiacoch nezistili ze dieta sa tam nezmesti:o))
mamicky mohli by ste mi zmerat dlzku vanicky tohoto kocika??bo vsade pisu inak a mne by sa pacilo keby mal kocik dlhsiu vanicku..dakujem krasne..
Ahojte Ja mam dada paradiso carino a som s nim velmi spojkona. Mam dvojicky takze mam dva. Deti maju 9mesiacov a v pohode aj s fusakom a larisou tam aj teraz este vojdu a to maju 72 cm a 8,5 kg. Vcera sme s nich urobili karicky lebo uz chcu sediet a vidiet. Tento kocik mi vsetci obdivovali , mozem len doporucit
ahojte mamičky, ak by mal niekto záujem o kočík maslovej farby ...V cene kočíka je pláštenka do dažďa, slnečník, sieťka proti hmyzu, taška a zimný fusak zn. Emitex vo farbe kočíka. Kočík je málo používaný a vyzerá ako nový. za velmi super cenu🙂 tak sa ozvite🙂
Ahojte, ja mam biely a som s nim velmi spokojna a kazdy ho obdivoval a je aj velmi prakticky, vanocka je hlboka a velka a sportovy je tiez velky a mala ma pohodlie v nom. Maximalna spokojnost.
Kočky,ja predavam dada,paradiso etno modro-biely v perfektnom stave. Je cistucky ako novy,pouzivana vanicka pol roka s sportova cast 3 mesiace..maly mi nechcel uz byt v kociku,ale v satke..preto ho predavam,nemam kde skladnit.Inak je to krasny kocik ktory mi chvalili cudzi ludia na ulici..je to vynimocny kocik,ktory sa len tak nevidi hocikde..🙂 ak mate zaujem,kludne piste,odpoviem na vsetko ;)
@bambula1111 môžeš mi prosím poslať pár fotečiek 😉 som v 30tt a silno nad touto krásnou kombináciou uvažujem 🙂
@nikitta77 velmi ma to mrzi ale uz som ho predala....po jednom dni v bazariku som hned mala styroch zaujemcov....bol to fakt krasny kocik...aj mne bolo za nim luto 🙂
@nikitta77 ahoj ja predavam dada paradiso carino cisto biely po jednom dietati, keby ste mali zaujem, ale asi uz mate kociar🙂

ahojte Mamičky, prosím Vás, mna zaujíma len jedna vec ohladom tohto kočíka, či sa dá hojdať? 🙂 síce sú tam odpružené kolesá, ale tak predsa sa pýtam, istota je gulomet 🙂 dakujem