icon

Kočiar na zimu pre ročné dieťa

ckatka
31. okt 2017

Ahojte, prosila by som skusenejsie maminy o radu, lebo som stratena vo vsetkych tych znackach....
Potrebujeme
1. sportovy kocik tvarou k sebe (alebo prehadzovatelny)
2. dostatocne hruby / neprefukavy na zimu
3. polohovatelny aspon takmer do lahu (nemusi uplne rovno, ale tak na 80%)
4. s velkou strieskou/budkou, aby spiace/leziace dieta zakrylo pred hnusnym pocasim
5. kolesa idealne nie nafukovacie, ale plne gumene (nie plastova hrkalka)
6. aby mal prsiplast a nanoznik
Teraz mame Jane Mumm - cez rok perfektny, ale ked je velmi hnusne strieska je mala a ked ho dam lo lahu tak spiace dieta nie je dobre chranene, a mam pocit ze pod dieta este treba aspon 1 deku lebo je taky studeny tenky nejaky...
Predavate niektora taky? Alebo mate skusenost, ktory typ by bol fajn? Poradte prosim, dakujem!

hettinka
31. okt 2017

ja som mala GRACO tento https://www.najnakup.sk/detske-kociky/graco-qua...
my sme ho mali od narodenia (aj s taškou na vloženie) a poslúžil až do cca 2 rokov, potom už syn chodil sám. Syn bol velký (v roku mal 12,8kg a v 2 rokoch skoro 15kg) a do kočíka sa v pohode vošiel. Pršiplášť som si dokúpila nejaký univerzálny a mala som v nom fusak EMITEX 3v1, vošiel aj so synom v pohode.

Bol super, väčší, stabilný, ale lahko sa skladal, nič sa mi nerozletelo, nevrzgalo ... kupovali sme v PL lacnejšie, ale je to značka z USA, nie je polský.

kp7333
1. nov 2017

Valco snap sport - priestranny, lahky, nafukovacie kolesa, dobre ide po snehu. Strieska obrovska a nepremokava. Nema prehadzovatelnu rukovat, ale to je u rocneho dietata zbytocne, tak velke deti sa uz nevozia tvarou k rodicovi. Da sa sklopit do lahu.

ckatka
autor
2. nov 2017

@kp7333 lenze my mame adopciatko a praveze tam je velmi dolezite aby bolo tvarou k nam co najviac :/ druha vec ked prsi snezi fuka -- tvarou proti smeru jazdy je chranene lepsie

luba_buba
2. nov 2017

Ja som predlho hľadala športový kočík, nakoniec vyhral lacny polsky bebetto nico...

kp7333
3. nov 2017

@ckatka chapem. Len zvycajne kociky, ktorym sa da sedacka otocit v smere aj proti smeru jazdy, maju tie sedacky mensie a uzsie, takze 1.5 rocne dieta s fusakom sa tam uz len tazko vojde. Zavisi samozrejme od znacky aj od velkosti dietatka.

nikolahrozna
4. nov 2017

Ahoj, skus si pozriet portaly, kyore sa venuju tejto problematike..vacsina z nich ma presne popisane potrebne parametre...ja odporucam https://premamicky.eu/kombinovane-kociky/...ja som si podla tychto stranok kupovala kocik a som spokojna

schiantii
4. nov 2017

@ckatka my sme mali bebetto nico, splnal vsetko, co si popisala, tiez sme mali rocne 12kg dietatko zimne😊 zmestila sa aj s fusakom aj dekou, neprefukalo, strieska sa dala predlzit rozzipsovanim, dal sa dat do lahu a tiez sme predtym mali muum a presne preto sme ho v roku predali😀

schiantii
4. nov 2017

@ckatka
A nie som si ista ale zda sa mi, ze sa dal aj prehadzovat v smere/protismere,ale nie rucka, ale sedacka. Bola som s nim spokojna. Kolesa sa daju vybrat ci nafukovacie alebo umele, my sme mali nafukovacie a ziadny problem

ckatka
autor
8. nov 2017

dakujem vsetkym! uz sme zohnali, je to steggi z druhej ruky a splna to co potrebujeme, a este aj lacno 🙂 vdaka!