Kočiar na zimu pre ročné dieťa
Ahojte, prosila by som skusenejsie maminy o radu, lebo som stratena vo vsetkych tych znackach....
Potrebujeme
1. sportovy kocik tvarou k sebe (alebo prehadzovatelny)
2. dostatocne hruby / neprefukavy na zimu
3. polohovatelny aspon takmer do lahu (nemusi uplne rovno, ale tak na 80%)
4. s velkou strieskou/budkou, aby spiace/leziace dieta zakrylo pred hnusnym pocasim
5. kolesa idealne nie nafukovacie, ale plne gumene (nie plastova hrkalka)
6. aby mal prsiplast a nanoznik
Teraz mame Jane Mumm - cez rok perfektny, ale ked je velmi hnusne strieska je mala a ked ho dam lo lahu tak spiace dieta nie je dobre chranene, a mam pocit ze pod dieta este treba aspon 1 deku lebo je taky studeny tenky nejaky...
Predavate niektora taky? Alebo mate skusenost, ktory typ by bol fajn? Poradte prosim, dakujem!
Valco snap sport - priestranny, lahky, nafukovacie kolesa, dobre ide po snehu. Strieska obrovska a nepremokava. Nema prehadzovatelnu rukovat, ale to je u rocneho dietata zbytocne, tak velke deti sa uz nevozia tvarou k rodicovi. Da sa sklopit do lahu.
Ja som predlho hľadala športový kočík, nakoniec vyhral lacny polsky bebetto nico...
Ahoj, skus si pozriet portaly, kyore sa venuju tejto problematike..vacsina z nich ma presne popisane potrebne parametre...ja odporucam https://premamicky.eu/kombinovane-kociky/...ja som si podla tychto stranok kupovala kocik a som spokojna
@ckatka my sme mali bebetto nico, splnal vsetko, co si popisala, tiez sme mali rocne 12kg dietatko zimne😊 zmestila sa aj s fusakom aj dekou, neprefukalo, strieska sa dala predlzit rozzipsovanim, dal sa dat do lahu a tiez sme predtym mali muum a presne preto sme ho v roku predali😀
dakujem vsetkym! uz sme zohnali, je to steggi z druhej ruky a splna to co potrebujeme, a este aj lacno 🙂 vdaka!

ja som mala GRACO tento https://www.najnakup.sk/detske-kociky/graco-qua...
my sme ho mali od narodenia (aj s taškou na vloženie) a poslúžil až do cca 2 rokov, potom už syn chodil sám. Syn bol velký (v roku mal 12,8kg a v 2 rokoch skoro 15kg) a do kočíka sa v pohode vošiel. Pršiplášť som si dokúpila nejaký univerzálny a mala som v nom fusak EMITEX 3v1, vošiel aj so synom v pohode.
Bol super, väčší, stabilný, ale lahko sa skladal, nič sa mi nerozletelo, nevrzgalo ... kupovali sme v PL lacnejšie, ale je to značka z USA, nie je polský.