Kočík Amico Coletto
Prosim mamicky, ktore maju tento typ kocika doma o svoje skusenosti... velmi sa mi paci, zvazujem jeho kupu.. vie mi niektora z vas poradit ci su na nom dobre kolieska? vyzeraju byt plastove, neodpruzene... ale nechcem kocik taku hrkalku.. je pohodlny pre dieta? nieje prilis "tvrdy"?? dakujem velmi pekne
@matkova_laska my sme ho dnes obzerali, veľmi sa mi páči. Naša Timka má už rok a neviem, či kúpiť niečo také alebo golfový. Mne sa golfový veľmi nepáči. Kde ste ho kupovali a za akú cenu?
@matkova_laska Aj ja by som chcela ale nikde o nom nic neviem najst ake s nim mate skusenosti?
Kocik sa da kúpiť bežne v kamenných predajniach za prijateľnú sumu.. 🙂 ked ho porovnal s B agilom (kedže majú velmi identicky rám) tak amico ma len samé vyhodY (mala som aj B agile).. Polohovanie nožičiek do roviny, strieska sa da po ráme posúvať hore aj dolu (nižšie pre menšie dieťatko, ked viac svieti, popripade aby v kočíku nebolo stratené) ma polohovateľnu rukoväť o cosi dlhšiu, čiže sa lepsie ovláda vyšším ľudom, a pri zaveseni tašky na kocik o ňu tak nekopete, na B som musela ist na pól metra od kočíka :( B (čierny) po troch mesiacoch začal blednut (strieska) a poťah akoby jemne zmolkoval :( amico malo poťah ktorý po vyprani velmi rýchlo vyschol, bol príjemný na dotyk a nepremokavy 🙂, skladajú sa na podobný spôsob, amico ma neprakticku originál pláštenku ale druhýkrát by som tiez volila skôr amico 🙂
uz ho mame doma, som nadmieru spokojna... je pekny, stylovy, pohodlny... nemenila by som 🙂
@amy_ ahoj,prosím ťa zvažujem kúpu tohto kočíka,veľmi sa mi páči...stále si s ním spokojná? A hlavne som sa Ťa chcela spýtať lebo v popise kočíka to udávajú-že to madlo je odopínateľné s pásikom medzi nožičkami-je tam ten pásik?...keď dieťatko sedí aby nemusel byť pripútaný pásmi ale má nožičky spustené dole a na madle je ten pásik pripnutý 🙂 ....lebo ešte som pozerala teraz nový colleto aveo a tam ten pásik na madle je už pekne vidieť...a na tomto nie...ďakujem 😉
@matkova_laska ahoj prosim ta spokojna si bola s tym amicom kocikom?uvazujem nad nim dakujem

Ak by chcel niekto info o tomto kočíku sme čerství majitelia 🙂