Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?
Ahojte, otváram diskusiu na tento typ kočíka lebo som o ňom žiadne info nenašla. Chcem sa spýtať či máte niekto tento kočík a ako ste s ním spokojné. Prípadne by som sa chcela spýtať aké sú rozmery ležacej časti, nikde sa to neviem dočítať. Ďakujem za všetky postrehy 😉

@lilitela tie kolesa su dost male na gtcku..elite ich ma vacsie ten prejde vsetko. Aj ked vybehli sme na luku- tak v pohode. Pri gt som sa natrapila na trave.
Ale teda to uz je extremnejsie porovnavanie. V meste gt staci.
A bumbleride indie si nepozerala? Je lahsi ako elite.
@lilitela ano 🙂)) kamoska ho mala - dokonca dve, tak som mala pozitivne recenzie s doveryhodnych zdrojov.. aku farbu chces?
inak sa chystam do blavy uz dva tyzdne- zajtra to ma primrznut, takze neviem ci sa dostanem... ale snad tento tyzden ano. budem v ikey, takze ked tak mozem dat den dopredu vediet a mozes si ho skusit.
@zumasi do vytahu cinziakoveho nechodim..bezne dvere prejdem v pohode. len ked chodim uzkym maclarenom a potom elite-om, tak obcas mi koleso zadrie sa o zarubnu- ale elite je tak skvely, ze mi to nevadi.co uz musi byt, lebo ak mi vzdy nieco vadilo na kociku, tak isiel z domu 🙂))
maly ma pohodlie, prejdeme vsetko.. ale maly kocik sup sup do auta sa zide k nemu
@zumasi ano, je siroky, do vacsiny vytahov prejde v pohode, ale co su v starom meste v BA vytahy, tie maju 60 cm sirku, tam neprejde, ale tam nepresiel ani concord fusion... ale elite tym, ako sa lahko sklada, tak sa da potiahnut sa tu snurku, prelozit ho na polku a tak ist do vytahu... my sme to tak robili....
Ahojte. Ja som sa uz predtyd pytala na hrkanie predneho kolesa,no po case sa pytam zas. Hrka aj vam predne koleso,ked idete napr. na chodnik,z chodnika,cez hrbolce,pukliny na chodniku? Nam hrka od zaciatku a ked som ho chcela dat reklamovat,tak ma predavacka odbila s tym,ze pri teleskopoch proste je hrkanie. Vraj predne koleso tychto kocikov hrka a hotovo. Neposlala ho do servisu. Tak ma zaujima,ci aj vase predne kolesa buchaju?
@ifkael chapem,co znamema nehrka nic 🙂 len pre istotu si to overi. Ked prejdes cez hociaku prekazku s prednym kolesom,tak to nevyda ziadny zvuk? Ziadne hrkanie,ziadne buchanie... Ja ho chcem zobrat znova reklamovat,lebo sa mi tiez nezda,ze je to ok. Vtedy,co som ho reklamovala 1.krat,tak namiesto toho,ze by ho odoslali do servisu,zavolali druhej mamine,co ma tiez elite,aby prisla s kocikom do obchodu a porovnavali hrkanie... Samoyrejme aj ten hrkal,tak usudila,ze je to ok! Krava! 😖
mam rada svoj elite, hlavne tearz ked je tolko snehu! :D
@fifi284 no...nejaky zvuk to vydava. zeby to bolo nejake hrkanie, ktore by mi vadilo sa neda povedat. skor asi ked to ide napr. cez prah dveri, tak je jasne, ze to uplne ticho asi nepojde... neviem. bezna prevadzka som si to nevsimla, ze cez chodnik rozbity ked idem alebo teren... elitak ma toolko pozitiv, ze toto riesit nebudem. potrebujem kocik, co prejde vsetko, nalozeny aj dvoma detmi obcas, plny kosik... dobra strecha. nieje o com. 😵
akurat tu rucku nemuseli dat s takej hnusnej gumy.... akoby lacny material. brrrr...
zhaname madlo akurat. a nejaky jarny fusak. 😕
@ifkael chapem. Ja mam tiez elite rada,az na toto hrkanie. Vadi mi to hlavne preto,lebo sa mi na to budi krpec. Este som to neriesila. Neviem ci to bude mat zmysel reklamovat. keby som vedela zohnat kontakt do servisu,tak si to zistim. No nechcem byt bez kocika a nebodaj sa vrati neopraveny... Neviem co mam robit.

@tamichloe aky mas fusak?