icon

Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?

rainee
22. jan 2011

Ahojte, otváram diskusiu na tento typ kočíka lebo som o ňom žiadne info nenašla. Chcem sa spýtať či máte niekto tento kočík a ako ste s ním spokojné. Prípadne by som sa chcela spýtať aké sú rozmery ležacej časti, nikde sa to neviem dočítať. Ďakujem za všetky postrehy 😉

Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?
fifi284
13. feb 2013

@ifkael myslíš tú WD40-tku?

verbal
14. feb 2013

Ahojte, aky mate prsiplast na sportovu cast city elite? my sme mali doteraz hlboku vanicku, a teraz uz mame sportiak. v obchode mi predali x-landerovy, ale nie je to ono. neda sa mi poriadne pod nim natiahnut strecha.

fifi284
17. feb 2013

@verbal ja som kupovala originál. Je síce dooosť drahá, ale aspoň kryje celý kočík. Aj keď bábo leží, aj keď sedí.

fifi284
17. feb 2013

@ifkael super, kočík prestal buchotať. Po tej wd40tke je to o dosť lepšie. Ešte to buchne trocha keď idem na obrubník, ale to už je myslím normálne. Hlavne že mi to neklepe keď idem cez pupáky a trhliny na chodínku. Tých tu máme požehnane, tak mi to fakt dosť vadilo...

verbal
17. feb 2013

@fifi284 no to je ozaj drahy kus plastu.. 😀

fifi284
17. feb 2013

@verbal veru, riadne drahý... Ale ostatné sú krátke, malé... Takže buď kompromis, alebo originál. Ja som nemala veľmi na výber, lebo malý mi dodnes spí v kočíku. Nechcela som, aby mu tá zadná strana premokla. Aj keď na nejaký čas je nepremokavá.

penelopa
22. feb 2013

Neviete kde by som kúpila bj red spord...... ☹ .
Ďakujem.

ifkael
22. feb 2013

@penelopa to je cisto cerveny?

penelopa
23. feb 2013

@ifkael nie s 2 bielými pásmy na streche a s 1 čierným.

ifkael
23. feb 2013

@penelopa napis @frlka ci ho nema este... a na bazosi bol jeden dlllho..kuk ci tam este je

penelopa
23. feb 2013

Baby a ktorý je lepšejší elite 2011,2012 alebo sumit? Myslím do terénu a pre väčšie bábo.
Ďakujeeee.

rainee
autor
26. feb 2013

baby, da sa niekde v ba kuknut v obchode aj nazivo, lebo co kukam vsetci objednavaju cez net...ja by som ho brala mozno pre druhe babo ak bude, pri prvom sme to uz nestihli kedze mala od 1,5r. nekocikuje. je k nemu dostat aj vanicka ci je to len sportiak? a ten summit xc nemate nikto?

ifkael
27. feb 2013

nas elite ide do sveta... sme to doma prebrali..je doma 6 tyzdnov...boli sme len par krat vonku... tak nech tesi niekoho ineho. si kupim adekvatnu naplast :/ bude mi luto

fifi284
2. apr 2013

rozmýšľam, že predám City elite 2011-ku červený. Je pol ročný, teda ešte v záruke. Mám k nemu madlo, pláštenku a aj výstuž do opierky chrbátika. Ak by mal niekto záujem, píšte IP. Ešte som ho nenahodila do bazárika... Mám ho veľmi rada, ale budem ho meniť za menší. Teda ak budem.

exupery
5. apr 2013

Ahojte,rozhodujem sa ,ze by som pri druhom babatku isla do Elitu sspolu aj s vanickou,myslim tou pevnou,ktora sa predava spolu s adaptermy,mozete mi poradit,ci je dost priestranna,TP mam v oktobri,takze babo tam bude aj s fusakom ,a ak ste ju mali ako ste boli spokojne,pripadne mi viete povedat,ako je vysoko od zeme,kedze niekde som citala,ze je vyssie ako u ostatnych kocikov,dakujem

keselka
15. apr 2013

baby, mate niekto tu pevnu vanicku? lebo ja som zdedila tento kocik s tou makkou vanickou, a rozmyslam ci nedokupim tu pevnu.. ale neviem sa rozhodnut, kedze sestrin vyrastol v tej makkej a nic mu neni :D do kolkych mesiacov ste pouzivali vanicku?

zlatat
20. apr 2013

@exupery ahoj, ja síce kočík nemám - too budem riešiť v jeseni, ale presne toto som si zisťovala v obchodoch, kde predávali vaničky aj s kočíkom, a poslali mi tieto rozmery:
Vnutorne rozmery vanicky su:
Dlzka 74cm
Sirka 34-35cm (jemne tvarovana
Vanicka je pomerne vysoko a zo skusenosti mozeme potvrdit, ze vyhovuje zvacsa vyssim parom. Dno vanicky je vo vyske 72cm od zeme, vrch korbicky (nie striesky, ale vrchny obvod vanicky) je vo vyske 94cm od zeme.

marges
26. apr 2013

ahojte.. čas sa pomaly naplnil, budeme sa lúčiť s naším baby jogger city elite , len ešte na jeden rozlúčkový výlet do zologickej ho vezmeme. Dala som do môjho fotoblogu nejaké obrázky, kto by sa chcel potešiť, popýtať... Teraz nás čaká krásne leto na bicykli a na jeseň škôlka, ale možno si za ním ešte poplačeme. Ak by sa niekto zaľúbil do neho, bude na predaj, môžte nechať odkaz.

jojkaajojko
3. máj 2013

ahojte baby, my mame tento kocik, kupovali sme ho este z Usa, ked ho u nas nikto nemal. neviem ho vynachvalit, velmi sikovna a pevna trojkolka, lahka manipulacia. ked moje kamosky chvalili svoje kociky, tak som im dala vyskusat baby jogger city elite. vrelo odporucam, vanicka je vacsia ako maju vsetky ostatne kociky alebo aspon vacsia ako tie, co som videla ( vanicka sa doobjednava). naozaj len odporucam 🙂

baby19
18. máj 2013

ahoj. musim ti s radostou napisat, pretoze tento kociarik sme mali a je naozaj skvely, predali sme ho este v amerike, kde sme zili. Teraz cakame druhe a budem ho urcite objednavat. rozmzslala som cez ebay americkz, kde stoji v prepocte asi 150 eur, ale postovne je 2x tak drahe, takze som nasla stranku kde ho maju za 400. a to sa mi zda dobra cena. davam ju tu.
http://www.kocikovsvet.sk/kociky-babyjogger/600...
ja ho urcite budem kupovat. Katarina

tulina77
5. jún 2013

baby, kupila som prave Baby Jogger City Elite... cenu mi urobili v predajni Alltoys v Avione za 360 euro vystaveny kus, takze lacnejsie ako cez internet 🙂 nemate niektora na predaj MADLO, ze ste si ho kupili a nepouzivali? a este otazka, mozno ste to riesili - aky prsiplast na neho kupit, na ake fusaky na jesen/zimu sa zamerat? chcela by som ozaj teply, nepremokavy fusak

fifi284
11. jún 2013

baby, myslíte, že ak mi prdla tá gumka na rukoväti, tak to môžem reklamovať? V záhyba na pravej strane sa to jednoducho roztrhlo... Mám obavy, že ma odbijú s tým, že je to od používania. Prípadne nejaké nápady, ako to opraviť? Každá rada vítaná!!! 😉

ifkael
11. jún 2013

@fifi284 na bj kocikoch to zvykne robit.. mali by to vyreklamovat.

fifi284
11. jún 2013

@ifkael ok, o chvíľu idem von s malým, tak sa rovno zastavím v obchode a opýtam sa

zuzkakosta
12. jún 2013

Ahojte elitáčky, zvažujem kočík, len som zvedavá, či ho pozháňam s brzdou na rúčke, alebo len takou ručnou na boku, čo je na videu. Chcem s ním korčuľovať, preto hľadám s normálnou ručnou brdzou, akú má napríklad Jane Slalom. Viete mi poradiť, či tú brzdu má alebo nemá?
Našla som totiž viacero obrázkov na nete s brzdou http://www.kiddies24.de/shop/images/product_ima...
Ďakujeeem.

zuzkakosta
15. jún 2013

Tak a mame ho domaaaaa, je mega fantasticky!!! Som taka rada ze som sa pre neho rozhodla. Mozem sa opytat co vsetko ste mali v zakladnej vybave?

baby19
16. jún 2013

@tulina77 ahoj. skus na stranke krotu som zverejnila, vyssie. kocikovsvet.sk tam som nasla vsetko mozne, a aj prsiplast na tento kociarik. K.

zuzkakosta
19. jún 2013

Baby, máme doma nový Elite, chcem sa opýtať, ako ste vyriešili vystuž do opierky chrbátika a pod zadok, chcela by som to vystužiť, zdá sa mi to moc makke. Ďakujem. Z.

veronka
26. jún 2013

@zuzkakosta kde si ho kúpil a a za koľko? môžeš aj do IP

frlka
Odpoveď bola odstránená