icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

katrenka111
4. jan 2013

@tasiko no ja mam teraz klud s kocikmi malý je chorý tak nemam na to cas....
7.1. mi ma predajca zistit info kedy bude....

veronka
4. jan 2013

@tasiko gt nie je trojkolesove mini, teda je, ale klasicke mini ma vpredu zdvojene kolesa

tasiko
4. jan 2013

@veronka aha..a gt ma jedno,ci? Ja chcem ale 4kolku 😀

renisco
5. jan 2013

@tasiko taky jsem chtěla jedině 4 kola, ale mám nakonec GT - má polohovací rukojeť a 100x lepší jízdu díky gelovým kolům

tasiko
5. jan 2013

@renisco to naozaj je tam az taky velky rozdiel v kolesach? Ake ma vlasen stvorkolka? Dufam ze nie penove.... 😕

renisco
5. jan 2013

@tasiko jízdní vlastnosti jsou docela rozdílné a kola má PLASTOVÉ. s GT se jezdí mnohem líp než s klasikou, což mi potvrdilo spoustu těch, co měli oba kočárky.

renisco
5. jan 2013
tasiko
5. jan 2013

@renisco a 4 kolka ma ake kolesa,tiež plast?? Oze mna porazí,uz teraz zas neviem,kolesa su pr mna velmi dolezite

renisco
5. jan 2013

@tasiko ano, 4 kolka má kola plastové.
je to tabulka GT a 4 kolky. tabulku 3 kolky (dvojitá přední kola) jsem sem nedávala.

tasiko
5. jan 2013

@renisco ďakujem ti velmi pekne!
No som sklamana ze kolesa su plastove. Tie urcite nechcem! Takze jedine mi zostava obycajne city mini 3 kolesove,ten ich ma gumene???dakujem

majamat
5. jan 2013

@tasiko pokial viem, tak CM ci uz 4, alebo 3 kolka ma rovnake kolesa, asi su skor gumenne, ale 3 kolka ma tensie dvojkoleso vpredu a 4- kolka ma rovnake, ako vzadu, aj tie predne.

majamat
5. jan 2013

tu je rovnako ako na 4-kolke napisane, ze su plastove, ale je to podobne ako guma. teda aspon si myslim. mame ho v pivnici.

tasiko
5. jan 2013

@majamat takze nehrkaju? Prosim ta,vedela by si mi to pozriet ci to je fakt guma,alebo co to vlastne je? Ja som z toho sediva,vsade je pisane plast,v jednom obchode nejake eva,plastove kolesa urcite nechcem (vies co mysim,moc to hrka a je to pocut,alebo je to akoby pogumovane) nemyslim penu,v ziadnom obchode ho nemaju ze by som to isla pozriet,dnes som presla 2,nikde nic,uz som z toho totalne mimo 😔
Velmi by si mi pomohla!!!!

majamat
5. jan 2013

@tasiko nemam pocit, ze by hrkali, ale ja nie som az taka narocna na kocik. mala som uz aj Hauck za 40e z tesca. sice som ho reklamovala, ale skor koli konstrukcii. mal chyby, ktore mi vadili, ale kolesa nie. a bola som v pivnici a kolesa su skor gumenne, lebo sa mi dali stlacit. sice to slo tazko, ale plast sa stlacit neda.

tasiko
5. jan 2013

@majamat boze ty si zlata,dakujem ti,velmi,velmi si mi pomohla!!!! 😵

renisco
5. jan 2013

@tasiko jsou takové, že se po brzké době sjedou, ale mně osobně tohle třeba nevadilo. mi tam spíše vadilo to nenaklápěcí madlo a při najíždění na chodník jde těžeji než GT. Kamarádka si třeba stěžovala, že pořád kopala do nějaké tyčky u kol. místo něj si koupila britax b-agile a je spokojenější. ale ten má nižší rukojeť - 97cm, kdežto BJ má rukojeť nějakých 106cm a ona je menšího vzrůstu, tak se jí i hůře kočíroval.

renisco
5. jan 2013

@tasiko dříve tu někdo dával fota obou kol, je sem znovu vložím, snad se na mě nikdo nebude zlobit....

katrenka111
5. jan 2013

@tasiko kolesa na mini su ako každe jedni ktore nemaju nafukovacky alebo gelovky, ciže pogumovane.....

katrenka111
5. jan 2013

@renisco no GT kolesa su fajn len sa strasne napichava do nich spina a kamene a musim do doslova dhnut ked prideme zvonka, plastove na Jane Muum boli lepsie ale co sa týka jazdy tak citit to že GT kociky sa aj ťažsie tlacia a su pevne a ťažke....

katrenka111
5. jan 2013

baby a mini GT ma aku vahu????
jaj keby bol celý cierny tak ho berem len tie odtiene su otrasne....

ifkael
5. jan 2013

@katrenka111 nema moc..do 10kg sa mi zda... ale kup brio. 🙂

renisco
5. jan 2013

@katrenka111 nahoru jsem dala tabulku - je na ní 9,5 kg
já s kamínky problém nemám a můj názor je právě opačný - s GT se jezdí lehčeji než s klasikou mini... a to už je vzhledem k mým kg co říct.....

maryem
5. jan 2013

@tasiko nie je to vyslovene plast,skôr akoby pevná pena,zapichavaju sa do nich ostré kamienky. Tým ale nechcem povedať,ze mi to prekáža😀 to len kvôli popisu.

tehula
5. jan 2013

@katrenka111 uz mas GTcko? Som nieco zmeskala? A ako?

katrenka111
6. jan 2013

@tehula mam Versu GT

katrenka111
6. jan 2013

@ifkael brio nie to už je moc velký nan a ja chcem už mensi kocik....

katrenka111
6. jan 2013

@renisco no neviem len ten bordel potom v koliesksch nic moc teda.....

renisco
6. jan 2013

@katrenka111 kdyby byly fakt až moc, tak bych na ně šoupla návleky 😀 😀 ještě se drhnout s kolečkama, by mě omejvalo... neeee, já fakt zatím problém nemám a na ostatních jsem to řešila návlekama.
já osobně upřednostnuji jízdu než drhnutí kol 😀 😀😀 😀

katrenka111
6. jan 2013

@renisco ved ano ale ked chcem aby boli pekne ciste a nie blatove aplne kamenov tak umývat sa musia....
ake navleky????