Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@katrenka111 tak ked som sa rozhodla pre mini tak ho nikde nemajú v čiernom ätrojkolku) žeby znamenie?
@lady24 akože nie??, urcite maju ....
@katrenka111 materiál na BJ Mini je ok, mě ani nepřijde jako vyloženě šusťákový, jestli máš Versu, tak si myslím, že matroš bude dost podobný...
a pokud Mini, vol 4kolku, jestli jsi zvyklá jezdit s Versou, tak s dvojeným kolem na Mini se ti bude jezdit hůř, ať nejsi zklamaná, mě se s tím fakt jezdilo blbě, pokiud Mini 3kolku, tak jdi radši do GT a nebo pak Mini 4kolku 😉
@ivett chcem 4kolku...len teraz neviem lebo pisu predajcovia že je koleksia 2012, v CR 2013 a u nas že 2013 bude marec/april, niekde jun...takže som vytocena ....a ani madla nemaju.....
@katrenka111 aha, tak to netuším, že je s prodejem takový problém, zkoušela jsi někde volat a přímo se zeptat?
@katrenka111 no 5 obchodov mi odpísalo, že majú len farbu fialová, alebo tú bledo hnedú, čierne len štvorkolky- toľko zase investovať do kočíka nechcem. Bože ešte nakoniec kúpim aj ten Britax, jogger ma už týmto štve
do obchodov im ich doviezli, ale napísali, že len veľmi máličko a len niektoré farby-je to asi len dopredaj, a čierne išli na dračku-takže už asi ani nezoženiem,
@lady24 skus v CR na levnekocarky.eu
@renisco to je super, lebo mojmu velmi vadia tie cez ramienka....
@katrenka111 šla jsem to schválně zkusit, protože já nikdy pásy nepoužívala, ze všech kočárků jsem je měla sundané a u GT je mám zapnuté na bocích, protože se mi nechtěli dávat dolů... a jde to i jako 3 bodový jen přes pás...
baby este sa chcem opýtat ci sa da polohovat aj ked je v nom dieta zo sedu do lahu a naopak???
Samozrejme jde
@katrenka111
@ivett lebo citala som že niektorým maickam to islo ťažko tak sa preto pýtam 😉
Tak jde o to jak tezke dite tam sedi/lezi a taky jestli spi,to jde hur,ale jde to,obema rukama bez problemu...
@ivett no kocik predaný a dnes ideme pre mini...jaaaj tesim tesim 🙂
@katrenka111 daj foto potom 🙂))
@katrenka111 ani tam nemajú
@lady24 ja zas madlo zhanam surne....
@katrenka111 a už máš doma mini? daj foto
@katrenka111 nekupime z malviku? tiez by sa mi zislo...postovne dame napoly.
@ifkael a v malviku maju??? mne napisali že nie ale maju v jednom CR obchode...možme spolu....
Babule ja už mam mini doma.....
len malý ma teraz maniu vyskakovat z kocika tak s nim sa nedalo odfotit...hadam si ho oblubi...
paci sa mi, je super a ma mega velku striesku ako žiadny kocik, madlo ok, skladanie vynikajuce, fakt ako nakupna taska....lahunky, nožicky sa daju krasne vypodložit a drži to..jedine coho sa obavame s mm su kolieska ci vydržia....
a mna stvu trochu pasy ale to bolo aj na Verse....Inak ked som balila dnes Versu jaj luto mi jej bolo velmi aj malý nechapal a len pozeral že co to kam ju bereme.....
ale mini ma prekvapil fakt, už sa tesim na prvu prechádzku, zatial sme boli len po byte 😀 😀
@katrenka111 Uz tu cakam, kedy das. HUra hura huraaaaa 🙂 KOnecne mas dufam aspon na rok o kocik postarane 🙂 Pekny, ozaj, Som zvedava, co povies po prechadzke v terene. Inak konecne aj vidim, ako to podkladate, raz som si to nevedela predstavit 🙂 Vsak ten prenos "kabelky" je super 😎 Nech vyborne sluzi!
A madlo mas, ked pises, ze je OK? Inak aj mala z toho koca doma "vyskakuje", smykacka pre nu 🙂
@maryem no veru to mi teda trvalo....no aj ja som zvedava ako ide vonku a aj po horsom terene...prečo mam sa bat???ci budem prekvapena??? 😀
no jo do jednej ruky kabelka, do druhej drobca a ide sa aj po schodoch 😀 😀

@katrenka111 kup si ho, vsak keby kupis nejaky iny, tak ti zas len bude vrtat v hlave, ci si nemala kupit mini 😅