icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

majamat
11. feb 2013

@katrenka111 kup si ho, vsak keby kupis nejaky iny, tak ti zas len bude vrtat v hlave, ci si nemala kupit mini 😅

lady24
11. feb 2013

@katrenka111 tak ked som sa rozhodla pre mini tak ho nikde nemajú v čiernom ätrojkolku) žeby znamenie?

katrenka111
11. feb 2013

@lady24 akože nie??, urcite maju ....

ivett
11. feb 2013

@katrenka111 materiál na BJ Mini je ok, mě ani nepřijde jako vyloženě šusťákový, jestli máš Versu, tak si myslím, že matroš bude dost podobný...
a pokud Mini, vol 4kolku, jestli jsi zvyklá jezdit s Versou, tak s dvojeným kolem na Mini se ti bude jezdit hůř, ať nejsi zklamaná, mě se s tím fakt jezdilo blbě, pokiud Mini 3kolku, tak jdi radši do GT a nebo pak Mini 4kolku 😉

katrenka111
11. feb 2013

@ivett chcem 4kolku...len teraz neviem lebo pisu predajcovia že je koleksia 2012, v CR 2013 a u nas že 2013 bude marec/april, niekde jun...takže som vytocena ....a ani madla nemaju.....

ivett
11. feb 2013

@katrenka111 aha, tak to netuším, že je s prodejem takový problém, zkoušela jsi někde volat a přímo se zeptat?

lady24
11. feb 2013

@katrenka111 no 5 obchodov mi odpísalo, že majú len farbu fialová, alebo tú bledo hnedú, čierne len štvorkolky- toľko zase investovať do kočíka nechcem. Bože ešte nakoniec kúpim aj ten Britax, jogger ma už týmto štve

lady24
11. feb 2013

do obchodov im ich doviezli, ale napísali, že len veľmi máličko a len niektoré farby-je to asi len dopredaj, a čierne išli na dračku-takže už asi ani nezoženiem,

katrenka111
11. feb 2013

@lady24 skus v CR na levnekocarky.eu

veronka
11. feb 2013

@renisco prosim ta daju sa zapinat pasy na GT len okolo pasa dietata ako 3-bodove? neskusala si? ja na to nemozem prist

ivett
11. feb 2013

@veronka nedají, pásy na GT jsou stejné jako u klasického Mini...jenom u Elite jdou používat jen ty 3bodové nebo pak 5bodové...

renisco
11. feb 2013

@veronka DAJÍ. odepnou se z ramínek a připnou se za očka u zadečku a připnou u nožiček...
@ivett

ivett
11. feb 2013

@renisco ano,pravda,ja to blbe pochopila,u Elite jdou ty horni pasy proste odepnout a pouzivat jen dolni,oboje zvlast,jsou tamty diry dole trochu jinak 🙂

katrenka111
11. feb 2013

@renisco to je super, lebo mojmu velmi vadia tie cez ramienka....

renisco
11. feb 2013

@katrenka111 šla jsem to schválně zkusit, protože já nikdy pásy nepoužívala, ze všech kočárků jsem je měla sundané a u GT je mám zapnuté na bocích, protože se mi nechtěli dávat dolů... a jde to i jako 3 bodový jen přes pás...

katrenka111
11. feb 2013

baby este sa chcem opýtat ci sa da polohovat aj ked je v nom dieta zo sedu do lahu a naopak???

ivett
12. feb 2013

Samozrejme jde
@katrenka111

katrenka111
12. feb 2013

@ivett lebo citala som že niektorým maickam to islo ťažko tak sa preto pýtam 😉

ivett
12. feb 2013

Tak jde o to jak tezke dite tam sedi/lezi a taky jestli spi,to jde hur,ale jde to,obema rukama bez problemu...

katrenka111
12. feb 2013

@ivett no kocik predaný a dnes ideme pre mini...jaaaj tesim tesim 🙂

michaelanemeth
12. feb 2013

@katrenka111 daj foto potom 🙂))

lady24
12. feb 2013

@katrenka111 ani tam nemajú

katrenka111
12. feb 2013

@lady24 ja zas madlo zhanam surne....

lady24
12. feb 2013

@katrenka111 a už máš doma mini? daj foto

ifkael
12. feb 2013

@katrenka111 nekupime z malviku? tiez by sa mi zislo...postovne dame napoly.

katrenka111
12. feb 2013

@ifkael a v malviku maju??? mne napisali že nie ale maju v jednom CR obchode...možme spolu....

katrenka111
12. feb 2013

Babule ja už mam mini doma.....
len malý ma teraz maniu vyskakovat z kocika tak s nim sa nedalo odfotit...hadam si ho oblubi...
paci sa mi, je super a ma mega velku striesku ako žiadny kocik, madlo ok, skladanie vynikajuce, fakt ako nakupna taska....lahunky, nožicky sa daju krasne vypodložit a drži to..jedine coho sa obavame s mm su kolieska ci vydržia....
a mna stvu trochu pasy ale to bolo aj na Verse....Inak ked som balila dnes Versu jaj luto mi jej bolo velmi aj malý nechapal a len pozeral že co to kam ju bereme.....
ale mini ma prekvapil fakt, už sa tesim na prvu prechádzku, zatial sme boli len po byte 😀 😀

maryem
12. feb 2013

@katrenka111 Uz tu cakam, kedy das. HUra hura huraaaaa 🙂 KOnecne mas dufam aspon na rok o kocik postarane 🙂 Pekny, ozaj, Som zvedava, co povies po prechadzke v terene. Inak konecne aj vidim, ako to podkladate, raz som si to nevedela predstavit 🙂 Vsak ten prenos "kabelky" je super 😎 Nech vyborne sluzi!

maryem
12. feb 2013

A madlo mas, ked pises, ze je OK? Inak aj mala z toho koca doma "vyskakuje", smykacka pre nu 🙂

katrenka111
12. feb 2013

@maryem no veru to mi teda trvalo....no aj ja som zvedava ako ide vonku a aj po horsom terene...prečo mam sa bat???ci budem prekvapena??? 😀
no jo do jednej ruky kabelka, do druhej drobca a ide sa aj po schodoch 😀 😀