Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
Práve som pozerala na babyshope a ten béžový je úžasny + pláštenka+ madlo alebo pultík som v koncoch ešte tak presvedčiť toho môjho m.u nás som videla červený naživo za 227€ ale tento ma dostal....
podla mna je tá zelená šik http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11901339&tab=1
Kuk sem má krásne veci http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=178693
@zuzana581
@zuzkasu mne sa zda byt dost stabilný, tá taska ktorú som spomínala je originál bjcm a pripevnuje sa nie na ručku, ale na bočnú stranu konštrukcie. Vraj skúšali v babyshope, dali tam plastové fľaše veľké plné a kočík stabilný. Ani sa nepohol. Mne sa to páči hlavne preto, že nemám rada ked maly spí a taska je mu za hlavou na rúčke.
A ten zelený je tiež krásny, Myslím že veľa robí aj podlozka. Su krásne. Určite sa da dokúpiť každé prislusenstvo samostatne, takze aj tá kapsicka, mali ju skladom.
maminy tie ktoré už máte kočíky koľko ste čakali na dodávku napr. z babyschopu?
@kajca50 možem ti povedať,že ani jeden kočík nevyzerá v skutočnosti farebne tak isto ako na fotke 😠 ,
ale ak chceš vidieť ako vyzerá naozaj ten bežový v skutočnosti,tak z toho original babyshopu si vypýtaj fotky,čo oni fotili,nie výrobca....mne tak posielali ,možno by som ich aj našla ešte,ak chceš,pohladám aj ja....ten bežový je v skutočnosti o niečo tmavší,nie je taký bledý a nie je ani moc šedý,skor tak šedohnedý.Ja som nad ním veľmi dlho uvažovala,veľmi sa mi páči,nakoniec som kúpila červený a po dvoch týždňoch som ho predala a kúpila čierny 😀 😀
Aj tá červená je taká sýtejšia v skutočnosti ,mala som ju doma a zelený som videla na predajni v PD,tá je zhruba taká ako foto na prvej strane 😉
Jediná farba čo je taká istá je čierna 😀
včera som pozerala na babyschope tak okrem čiernej mali všetky, ten červený som videla v skutočnosti a ten poda mňa vyzerá lepšie ako na fotke 🙂
Dievčatá mrknite na facebook su tam fotky od babyshopu originál naživo všetky farby. Ja neviem: zelenú , sedu či červenú pre chlapca? Dcéra pre neho vybrala ten fialový bez zavahania 🙂))
Ahojte. Tak som bola kočík pozrieť a asi niektoré tu sklamem. Neohúril ma tak ako na fotkách a videách. Ide asi aj o to, že ak niekto ide zo športového (hlbokého) kočíka a hladá lahšiu, skladnejšiu náhradu, tak je to super varianta, ale ja už dlhšiu dobu používam golfáč (first class uptown - foto), ktorý má šírku 49 a dlžku 60 cm a pre mňa je tento jogger tým pádom velký (šírka 61,5 a dlžka 77cm). Pre mňa nedostatky (okrem velkosti): nepéruje ani trošku, je tvrdší, sedacia časť nie je vystúžená. Je to iba vyplnená látka. Plusy: Neskutočné skladanie. Perfektné. Kočík s lepším skladaním som ešte v živote nevidela. A je lahký. Predpokladám, že má nejakých 7 kg.
@zuzana581 predné koliesko je náhodou veľmi dobre odpružené......zadné nie,ale mi tu máme samé panelové cesty a tento bjcm ide sto razy lepšie ako napr. moj concord fusion...A opierka nie je tvrdá,možno mohla byť viac vypolstrovaná,ale ak tam dáš podložku,bude to o kus lepšie 😉
...este k fotkam - tie cervene bodky na strieske su nase lienky 😀
@zuzkasu v tom kočíkove. Predajňa sa presťahovala z Ivanky na štrkovec.
@lucula73 nie opierka, tá je v pohode. Ale sedenie pod zadkom nie je nijak vystužené. Chyba mi tam nejaký plast, alebo niečo tvrdšie. Je to iba látka. Každopádne nie je to nejaká vada, pre ktorú by som kočík odmietla. U mňa bolo rozhodujúce to, že je väčší ako môj golfáč. A aby som kupovala kočík kvôli skladaniu, lebo to ma ohúrilo najviac, tak tak bohatá zasa nie som 😀 Čo sa týka toho odpruženia, tak ani to nie je nejaká chyba a určite by to nevadilo. Predné koliečko som neskúšala, lebo malý si doňho nechcel sadnúť a keď som ho nasilu posadila, tak mi dovolil posunúť sa o meter a zdrhol 😀
Inak mali tam len oranžový a aj keď to nie je moja farba, tá kombinácia bola celkom fajn. Strieška bola tiež super.

@kaja79 ani my nespíme v kočíku 😉