icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

kajca50
24. júl 2011

@kaja79 ani my nespíme v kočíku 😉

kajca50
24. júl 2011

@argi73 ahoj vidím,že si z TN kde si kupovala kočík?

kajca50
24. júl 2011

Práve som pozerala na babyshope a ten béžový je úžasny + pláštenka+ madlo alebo pultík som v koncoch ešte tak presvedčiť toho môjho m.u nás som videla červený naživo za 227€ ale tento ma dostal....

zuzkasu
24. júl 2011
kajca50
24. júl 2011

@zuzkasu tu zas vyzerá tá zelená inak...

zuzkasu
24. júl 2011

@kajca50 zle či dobre??,

kajca50
24. júl 2011

@zuzkasu sa mi zdá , že lepšie

ratocha
24. júl 2011

@zuzana581
@zuzkasu mne sa zda byt dost stabilný, tá taska ktorú som spomínala je originál bjcm a pripevnuje sa nie na ručku, ale na bočnú stranu konštrukcie. Vraj skúšali v babyshope, dali tam plastové fľaše veľké plné a kočík stabilný. Ani sa nepohol. Mne sa to páči hlavne preto, že nemám rada ked maly spí a taska je mu za hlavou na rúčke.
A ten zelený je tiež krásny, Myslím že veľa robí aj podlozka. Su krásne. Určite sa da dokúpiť každé prislusenstvo samostatne, takze aj tá kapsicka, mali ju skladom.

zuzkasu
24. júl 2011

@ratocha super ak nájdeš link aj na tú tašku tak ho prosím pridaj , idem to aj já kuken 🙂

kajca50
24. júl 2011

maminy tie ktoré už máte kočíky koľko ste čakali na dodávku napr. z babyschopu?

lucula73
24. júl 2011

@kajca50 ja som objednavala z originalbabyshopu.eu vo štvrtok a v pondelok som to mala doma,ale ja som si dala na dobierku poslať,takže nebol problém ,aby mi to odoslali hneď....pri platbe na účet čakaajú,kým nabehnú peniaze a potom posielajú 😉

lucula73
24. júl 2011

@kajca50 možem ti povedať,že ani jeden kočík nevyzerá v skutočnosti farebne tak isto ako na fotke 😠 ,
ale ak chceš vidieť ako vyzerá naozaj ten bežový v skutočnosti,tak z toho original babyshopu si vypýtaj fotky,čo oni fotili,nie výrobca....mne tak posielali ,možno by som ich aj našla ešte,ak chceš,pohladám aj ja....ten bežový je v skutočnosti o niečo tmavší,nie je taký bledý a nie je ani moc šedý,skor tak šedohnedý.Ja som nad ním veľmi dlho uvažovala,veľmi sa mi páči,nakoniec som kúpila červený a po dvoch týždňoch som ho predala a kúpila čierny 😀 😀
Aj tá červená je taká sýtejšia v skutočnosti ,mala som ju doma a zelený som videla na predajni v PD,tá je zhruba taká ako foto na prvej strane 😉
Jediná farba čo je taká istá je čierna 😀

kaja79
25. júl 2011

@kajca50 ja som obj v stredu vecer,zaplatila prevodom na ucet a v pondelok rano bol doma. ale to ide tak rychlo, len ak maju kocik na predajni. ak ide cez centralny sklad trva to dlhsie. najlepsie je zavolat a informovat sa.

lucula73
25. júl 2011

@kaja79 mne kurier zazvonil ráno o 7.24,ešte sme boli výnimočne v posteli,som myslela,že ma šláčik trafí,taká rýchlosť 😀

kajca50
25. júl 2011

@lucula73 ak ťa môžem poprosiť tak skús pohľadať tie fotky,
včera som sa zasmiala keď som mm básnila o kočíku tak jeho dotaz a to čo je= ferari= 😀 ?

lucula73
25. júl 2011

@kajca50 ak mlaý zaspí,pohladám okolo obeda...

kajca50
25. júl 2011

včera som pozerala na babyschope tak okrem čiernej mali všetky, ten červený som videla v skutočnosti a ten poda mňa vyzerá lepšie ako na fotke 🙂

kajca50
25. júl 2011

@lucula73 vďaka my spíme tak to využívam a keď leje ako z krhly tak sa mi nič nechce 😀

lucula73
25. júl 2011

@kajca50 moja,ja som tie fotky od nich asi povyhadzovala,ani v koši ich nemám,mám len od jednej hlky tu z fora,čo mi ho fotila,ak chceš,pošlem ti tie,napíš mi do Ip mail adresu...
Inak keď napíšeš do babyshopu že by si chcela foto toho šedého ,takmer obratom ti ich pošle.... 😉

lucula73
25. júl 2011

@kajca50 ano,ten červený je veľmi pekný v skutočnosti,to som len ja taká truba,že som ho vymenila za čierny...ale keby som mala dievčatko,červený určite nemením,nejak som si nemohla zvyknúť na tú farbu pre chlapca 🙂

ratocha
25. júl 2011

Dievčatá mrknite na facebook su tam fotky od babyshopu originál naživo všetky farby. Ja neviem: zelenú , sedu či červenú pre chlapca? Dcéra pre neho vybrala ten fialový bez zavahania 🙂))

zuzana581
25. júl 2011

Ahojte. Tak som bola kočík pozrieť a asi niektoré tu sklamem. Neohúril ma tak ako na fotkách a videách. Ide asi aj o to, že ak niekto ide zo športového (hlbokého) kočíka a hladá lahšiu, skladnejšiu náhradu, tak je to super varianta, ale ja už dlhšiu dobu používam golfáč (first class uptown - foto), ktorý má šírku 49 a dlžku 60 cm a pre mňa je tento jogger tým pádom velký (šírka 61,5 a dlžka 77cm). Pre mňa nedostatky (okrem velkosti): nepéruje ani trošku, je tvrdší, sedacia časť nie je vystúžená. Je to iba vyplnená látka. Plusy: Neskutočné skladanie. Perfektné. Kočík s lepším skladaním som ešte v živote nevidela. A je lahký. Predpokladám, že má nejakých 7 kg.

zuzkasu
25. júl 2011

@ratocha Ahoj práve so píšem s original baby shopom a pošlú mi fotky zeleného (naživo) kočíka tak ked dojdú doložím 😀

zuzkasu
25. júl 2011

@zuzana581 Zuzka a kde si ho teda bolo pozrieť??? spravím si zajtra jed tak výlet 😀

lucula73
25. júl 2011

@zuzana581 predné koliesko je náhodou veľmi dobre odpružené......zadné nie,ale mi tu máme samé panelové cesty a tento bjcm ide sto razy lepšie ako napr. moj concord fusion...A opierka nie je tvrdá,možno mohla byť viac vypolstrovaná,ale ak tam dáš podložku,bude to o kus lepšie 😉

zuziatko
25. júl 2011

@kaja79 Ahojky. Nemohla by si sem hodiť real fotky 4-kol. BJCM ??

kaja79
25. júl 2011

@zuziatko tu su nejake fotecky....

kaja79
25. júl 2011

...este k fotkam - tie cervene bodky na strieske su nase lienky 😀

zuzana581
25. júl 2011

@zuzkasu v tom kočíkove. Predajňa sa presťahovala z Ivanky na štrkovec.
@lucula73 nie opierka, tá je v pohode. Ale sedenie pod zadkom nie je nijak vystužené. Chyba mi tam nejaký plast, alebo niečo tvrdšie. Je to iba látka. Každopádne nie je to nejaká vada, pre ktorú by som kočík odmietla. U mňa bolo rozhodujúce to, že je väčší ako môj golfáč. A aby som kupovala kočík kvôli skladaniu, lebo to ma ohúrilo najviac, tak tak bohatá zasa nie som 😀 Čo sa týka toho odpruženia, tak ani to nie je nejaká chyba a určite by to nevadilo. Predné koliečko som neskúšala, lebo malý si doňho nechcel sadnúť a keď som ho nasilu posadila, tak mi dovolil posunúť sa o meter a zdrhol 😀
Inak mali tam len oranžový a aj keď to nie je moja farba, tá kombinácia bola celkom fajn. Strieška bola tiež super.

zuzkasu
25. júl 2011

@kaja79 Je naozaj krásny 😀