Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
Baby kde najlepsie spravim prieskum za kolko sa predava Baby Jogger CM? Bazos? Ci aj tu na MK? Dakujem 🙂
Baby mate k nemu niektora vanicku? Ak ano poprosim foto ako to vyzera 🙂
@laurka15 urcite ti bude dobry vyskovo. mne vobec ta rukovat nevadi. je mi akurat. na zaciatku som mozno mala divny pocit, lebo predtym sme mali polohovatelnu rukovat, ale zvykla som si rychlo, lebo aj tak sa ovlada velmi dobre. urcite neolutujes.
no inak nam uz konci kocikove obdobie a BJ uz asi moc neprevetrame. pomaly rozmyslam nad uskladnenim, ale kedze je moja taky drobcek, rozmyslam, ze by sa este hodil, keby je nahodou chora a pod. tak ho asi len poskladam a musim nan vymysliet nejaku tasku, alebo obal.
Baby kupila som si na mini vanicku a vyzera to uzasne 🙂 milujem city mini 🙂
@lienka1601 aj ja silno uvazujem ze ju kupim, aku si kupila, pokial viem maju dva typy? Odfotila by si prosim ak sa ti da? Diiiik 🙂 🙂 🙂
kupila som tu prenosnu.. odfotim neskor mala v nej teraz spi 🙂
Baby budem predavat BJCM GT black/shadow + madlo, podlozka, fusak, rukavniky. V priebehu tyzdna, ked bude cas nafotim. Vo velmi dobrom stave, bez poskodeni. Ak by ste mali niektora zaujem ozvite sa. 🙂
@duska88
Ahoj, rozmýšľam nad kupou BJMC . Ak môžeš pošli mi foto a cenu za ktorú ho chceš predať.
@monika0612 ahoj zajtra ho nafotim, potom napisem 😉
@monika0612 uz je v bazari, tak mozes kuk foto https://www.modrykonik.sk/market/kociky/fn7s/ba...

@majamat ja mam 165cm,ale obavam sa ci mi to nebude nepohodlne 😒