icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

lienka1601
6. aug 2014

tak ja mam trojkolku a ani raz sa mi neprekotila.. ani naznak.. no neviem stat sa moze ale pouzivala som mini aj ako kocik a teraz ako karicku a ziadna skusenost s prekotenim 🙂
@alicar
@lenka591985

dazdovka
7. aug 2014

@alicar bjcm je fakt super stabilný, akurát ked sme raz šli busom a krpata si zmyslela že vlezie do kocika práve keď sme boli v zákrute, zhoda okolností, tak som ho pridrzala, začal sa nakláňať...

cuculik1
10. aug 2014

Neponuknete niekto na predaj 4 kolesovu verziu ?

beka12
24. aug 2014

Ahojte počula som ze ked dieťa leží v BJ mini tak je možné tu časť kde ma dieťa nozicky vypchať niečim napr. vankúšom alebo podobne aby neviseli pri ľahu tak dole. Ide to?Neviete niekto? Rozmýšľam nad kupou no toto je jediná vec ktorá ma odrádza

monyccka
24. aug 2014

@beka12 ahoj, ide to, my tam nosime poskladanu v tasticke plastenku na kocik, alebo taku velku deku. Ale my mame bjcm len na cestovanie, doma mame na spanie klasicky spprtak s polohovacimi nozkami. Ak je ale dietko starsie ako jeden a pol roka, podla mna je tl uplne ok riesenie aj na denne spanie. Je to vyborny kocik.

beka12
24. aug 2014

@monyccka super, som rada ze to ide, mala ma uz 21 mesiacov...len mne to prislo tak na pohlad ze to moze byt nepohodlne mozno pre dieta. Doteraz sme mali elite a tam je klasicka opierka na nozicky tak asi aj preto ma to hned napadlo 🙂 Potrebujem ale nieco lahsie lebo nosime kocik na 3 posch. denne a aj mala je uz vacsia tak je to dost preto uvazujem nad mini.Ano, BJ su super kociky. A ked to tam vlozis aj to dost spravi ci len tak mierne?

monyccka
24. aug 2014

@beka12 no celkom rovina to nie je, ale je to v pohode na spanie. Nasa aj dve hodky v nom potiahne..

beka12
24. aug 2014

@monyccka tak to je fajn asi sa jej tam dobre spinka ... aspon ze tak...ved prave preto ze aj nasa si celkom rada pospi vonku v kociku a tiez aj 2 hodky...a ake mate kolieska umele ci gt a 4 alebo 3?

zuzi26
24. aug 2014

Predavam svoj BJ city elite 2011 vo farbe sand s ciernym pruhom vo velmi dobrom stave za 280 eur, osobny odber v BA . Pre viac info piste IP.

monyccka
24. aug 2014

@beka12 my mame 4kolku, mala som 3kolku ale vymenila som za 4 kolesa. Podla mna je lepsie ovladatelny. Ale mozno je to o zvyku. A mame plastove kolieska. Ale ony su celkom tiche, vobec nehrkaju, takze sme spokojni.

zuzi26
26. aug 2014

Uz mam elita v mojom bazariku..kuk!

alzbet124
11. sep 2014

Baby - maminky, posúvam svoj BJCM po Miške s príslušenstvom, nakoľko ho už nepotrebujeme...

lienka1601
17. sep 2014

baby myslite si ze by mi kolecka z GT pasovali na mini? 🙂 dakujem za odpoved

mirka007
24. sep 2014

Prosim vas aky fusak pouzivate do baby jogger city mini gt?Mne sa ten original.nepaci lebo sa stale smyka dole tak rozmyslam ci don kupit Kaiser alebo Elodie details alebo lodger bunker viete mi poradit ktory tam sadne najlepsie?Dakujem

jankoajanka
24. sep 2014

Prosím, a nepredávate niekto na BJCS autosedačky a hlavne IZO-FIX ????? ďakujem🙂

lienka1601
14. okt 2014

baby predam minicko fialove.. nema nikto zaujem? stare rok a pol ale pouzivane iba 5 mesiacov.. bez vaznych poskodeni iba oskreta konstrukcia pri brzde.. ak by mal niekto zaujem piste.. mam aj vanicku..

ericka87
20. okt 2014

Baby vedeli by ste mi prosim poradit?dnes mi prisiel novy bj city mini a asi som ho zle zmontovala lebo ho neviem zlozit.co mam robit zo spodu s tymi hakmi a patentami?ako ho presne zlozim?diky 😎

eda28
15. nov 2014

Baby ak mate zaujem, chystam sa predat moj baby jogger city mini. Mali sme ho ako druhy kocik, takže používaný sporadicky. Bola som snim velmi spokojná, ale moje druhé dieta viac nosim v nosici, tak nam dva netreba. Je knemu aj madlo, dam dobru cenu. 😉

7katka
3. dec 2014

ahojte ,nemá niekto na predaj madlo na city lite?

nikus5
15. dec 2014

Ahojte, ak by mal niekto záujem, predávam baby jogger city mini v super stave čierny

kim_rossi_stuard
4. jan 2015

@lienka1601
@nikus5
@7katka
@eda28
@mirka007

ahojte mamicky, premyslam nad kupou tohto kocika kedze sa mi strasne zapacila verzia 2014, len hladam kocik aj s vanickou pouzitelny a nenasla som na youtube ziadne video ako vyzera citymini 2014 napr s vanickou? kam sa naklikne a ako? mozete mi to opisat? ci je tento kocik vhodny len od asi 6mesiacov??? 😕 😕 😕

lienka1601
5. jan 2015

Vanicka sa naklikava namiesto striesky.daju sa adaptery a nakliknes.kocik je vhodny skor so 6 mesiacov karicka v poho od 6 mesiacov aj so 4 rokov je fakt velka..ak by so chcela vanicku s adaptermi mam na predaj a v bazari mam foto kociku s vanickou 😊

lumimka
7. jan 2015

Baby, mate tu niektore BJCM duble? Chcela by som zistit cisto prakticku stranku - dvere, obchody a restauracie...ci sa s tymto kocikom da normalne fungovat, alebo ci je jeho sirka 76 cm skor obmedzenim.

zarica
16. jan 2015

Ahojte, zvažujeme kúpu bjcm, nepredáva niekto? V super stave, najme v okoli Trenčína alebo Ba aby sme si ho mohli aj pozrieť .. Ďakujem 🙂

kiwi82
24. jan 2015

@zarica ahoj, uz si kupila? mam na predaj v oranzovo sivej farbe. lacno ;)

zarica
24. jan 2015

@kiwi82 ahoj, nakoniec sme kúpili britax ale ďakujem 🙂

dadach84
26. jan 2015

chcem sa spytat.mam moznost kupit za dobru cenu baby jogger city mini. chcem ho pouzivat zatial hlavne ako druhy kocik (cca 1,2krat tyzdenne). dcera ma 7,5 mesiaca, uz sedi, myslite ze ju v nom mozem mat nalezato?zatial mam ako druhy kocik britax b agile a pride mi to uplne podobne a v nom je vo fusaku uplne ok.

blondooka
30. jan 2015

Ahojte, ja mam skvely sportovy kociarik http://www.mojanjelik.sk/p/sportovy-kocik-nuna-... je super do mesta a do auta, lahucky, super sa sklada, ak niekto hlada nieco podobne, vrelo odporucam!

dazdovka
31. jan 2015

@dadach84 jasne, v pohode to je a preco len nalezato? Ja davam malu do tohto kocika od styroch mesiacov (a odkedy uz vie sediet, aj na sedenie), tiez ho mame ako druhy kocik - do mesta. Tuto mali malí Federerovci 4 mesiace a vozili sa v BJCM 🙂 🙂 🙂

dadach84
31. jan 2015

@dazdovka super dakujem
Ktora ta podlozka do kocika od pinkie sedi na bjcity mini?ta dlha bez bokov ci?
Viem ze aj daka baba sije na sashe ...