Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
Ivanka Trump s kočíkom.
Baby mam 3-kombinaciu Red Castle a kedze maly je uz na vanicku velky, mala by som zmenit na sportak. Ale Red Castle je na mna mohutny. Baby Jogger - City Mini ma velmi zaujal. Viete mi ho odporucit? kde sa da vyskusat nazivo? nasla som bohuzial len obchody cez internet.
Ak by ste niektora predavali, MAM ZAUJEM 🙂
@bibap cauko, zvyknu ich mat v nakupnych centrach, kde maju vercajch k detom, u nas napr "best4baby", tam som chodila obzerat BJCM s GT kolieskami, ja som velmi spokojna aj s klasickym BJCM, mam taky isty, ako tu na foto (prispevok nad tebou), uz som ho velakrat prala, lebo praktizujeme bezplienkovu metodu a obcas sa stalo, ze krpata sa pocikala v spanku, stale vypada ako ked som ho kupila. Vela som s nim cestovala po europe, nedam ho za nic 🙂
Ahojte, nepredava nahodou niekto BJCM? Prave po nom pokukujem, len sa mi zda vela za novy, kedze Concord vyuzivame iba 5 mesiacov a hned dalsi...
Ahojte .....mam na predaj BJMC fIalovy....pouzivali sme ho skor na presuny, lebo zabera malo miesta....mam aj plastove madlo, nove....kociar je v super stave....kupovali sme ho v usa...vdaka....v pripade zaujmu poslem foto
Kde ste kupovali tie nahradne kolesa na city mini?zadne ma zaujimaju
Dakujem
Baby, mam na predaj super kocik bjcm 4kolesovy vo vybornom stave, uz ho mam v mojich inzeratoch, pozrite..
baby, to madlo, alebo pultik - ste s tym spokojne? nie je to prilis vysoko umiestnene??? A este ma zaujima, da sa vymenit citi mini kolieska za GT?? alebo nie..
@sjuzocka my sme mali madlo, no pouzivala som ho len ja, ked som isla vyniest kocik po schodoch, aby som mala za co chytit, dieta to moc nevyuzivalo, akurat na vykladanie nôh. A nemame ho uz (madlo), takymto mojim pouzivanim sa zlomilo, zatial nechyba. Na druhom kociku, tiez mam sportak, tiez mame madlo, no rovnako, dieta ho nejako nevyuziva, nepotrebuje ani. A co sa tyka GT koliesok, nedaju sa na klasicky korpus nainstalovat, konstrukcne su tie kociky trosku ine prave v casti, kde su kolieska.
@lienka1601 chcem sa opytat, ta vanicka sa len naklikne? a tu sportovu cast uplne odopnes? alebo to potom vyzera asi tak ako pridavam fotku, neviem si to velmi predstavit, dakujem krasne za odpoved, pozeraj aj do bazarika, a tam mas aj aj, a velmi tuzim po tomto kociku, len chcem aj vanicku, dakujeeem
Ja som odopla celú karicku..ide to lahucko takto sa mi to nepaci 😉
@lucia0309 vanicka sa naklikava na adaptery ktoré nakliknes na konstrukciu kam sa dáva madlo 😊
@lienka1601 dakujem za odpoved, myslis ze to funguje aj na city mini gt? lebo chcem kupit ten kocik, a k tomu vanicku, a kamoska mi tvrdi ze sa tam neda nic odopnut
Fuha tak to neviem...ale ja som spokojna aj s obyc. Minickom ale vo vanicke bola moja mala 4 mesiace potom som ju dala do kary síce po leziacky ale už bola v kare ale moja sa narodila v januári tak na peto bola v kare..😉
Ahoj, mám od včera BJ city mini 4 ... jak se dá inteligentně udělat polohování nožiček a jaké má do kočárů podložky? díky
ahojte maminy mam na predaj bjcm v zelenej farbe,je velmi zachovaly a dovod predaja je ze mojmu druhemu synovi sa tam vooobec nepaci ;( inak bol pouzivany ako kociarik na vylety nakupy predavam ho s madlom;original plastenkou,nanoznikom. v pripade zaujmu rada poslem foto a na cene sa vieme dohodnut pekny vecer ;))
Kocky zvlada tento kocik aj nejaky teren? Chcela by som skor GT, ale nemozem nejako zohnat pouzivany, tak rozmyslam aj nad touto verziou. vdaka
@silvusa911 ja odporúčam fakt super kočík a to som mala možnosť skúsiť ich viac,ale ak mám pravdu povedať do terénu isto s väčšimi kolieskami.Prešla som aj s týmto ale bola to makačka....
@jetokuko dakujem. myslis, ze verzia s kolesami ako u GT, by zvladla napr. polnu cestu? alebo mam radsej pozerat city elit?
@silvusa911 osobne si myslím že GT ti bude úplne stačiť ja mám iba mini a prešla som sním inými terénmi od zimnej fujavice čo som bola teda uťahaná ako koň až po polných cestičkách takže GT bude super podĺa mňa,elit je už dosť veľký...

@dadach84 to ti ja neviem povedať, my nepoužívame podložku v tomto kočíku, fakt ho máme ako vedľajší kočík, na cestovanie, presuny po meste, do lietadla atď.